2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Peki sonuçlar ne kadar sürede çıkar ortalama canım bilgin var mı? Salı akşam randevum yarın gitsem salı aksamina çıkar mı ki
Canım ben bır keresınde aksam rahatsızlandım gıttım 1 saat ıcerısınde çıktı yakınındakı acile aksam da gıtsen olur zaten dırek yapılan bı tahlıl ıdrar yollarımı usuttum dersen bıle hemen bakıyorlar acıklama yapmana bıle gerek yok

Merhabalar, ben yeni üyeyim. Geçen hafta aşırı kanamam oldu acilde bebeğimin kalp atışını duyduk ertesi gün doktorum aralıksız istirahat ile progesteron önerdi. İhtiyaç harici kalkmıyorum. Dün tekrar kontrole gittim kanama alanı ultrasonda gözüküyor ve geçmesini bekleyeceğiz dedi yorulmadan hareketlenmeye başla dedi. Kahverengi lekelenmelerim oluyor. 11. Haftadayız gaz sancılarım oluyor. bazen bebekten dolayı mı ayırt edemiyorum. Sizlerde de benzer durumu yaşayan var mı?
Hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Dualarımız seninle canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bize de haber ver mutlaka

Merhaba arkadaşlar. İki hafta önce bebeğimin kalbi durmuş. Akşam kürtaj olacağım. Aranızdan bende ayrıldım neredeyse cinsiyeti öğrenecek ken böyle olması beni mahvetti. Adımı silebilirsiniz. İnşallah hepiniz sağlıklı doğumlar yaparsınız

Anladım kuzum, tabi bu gittiğin yere göre değişecek

Cok uzgunum.Allah sabir versin canim.en yakin zamanda saglikli bir gebelik diliyorum sana.

BEn de aynı şekilde yapıyorum. Hem böylece biri bir tahlili unutcak olursa diğeri söylüyor. Hem de bebeği daha sık görüyorum

Çok geçmiş olsun canım, başın sağolsun. Demek ki sağlıksız bir bebekti. Dualarım seninle ve diğer bebeğini kaybeden arkadaşlarla. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek kucağına almak nasip olur

Ya kızlar bence bunlar hurafe. Doktor söylemediği sürece yerim yani doktor derse ki yeme düşük yapar o zaman yemem. Maydonoz ada çayı falan için diyor insanlar ama doktorlar yok öyle birşey diyor
Doktor bana direkt maydanoz, hurma, bitki çayları düşük yapıyor dedi canım

Çok üzüldüm canım inşallah sağlıklı bir bebeğin olur tekrar

Doktor bana direkt maydanoz, hurma, bitki çayları düşük yapıyor dedi canım
Banu çiftçinin kitabını okuyorum kuzum ben de. Kendi haftamda not olarak yazmış. Mesela ada çayı. Sizin bu dediğinizin olması için bir fıçı içmeniz gerekiyor demiş. Aynı şekilde instagramda da çok tüketirsek diye paylaşmış doktorlar. Ama tabi ki doktorum dese ben de kullanmam

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun hiç belirtin oldu mu?

Allah sabır versin yerini doldursun inşallah çok üzgünüm.ne desek boş gerçekten

Ürolojiye yaptırabilirsin canım. Bu direk onların konusu.

Tabi dahiliyede yapar.

Canım Rabbim sabır versin tez ve hayırlı vakitte yeniden nasip etsin. Muhakkak ki vardır bundada bir hayır.

Sağlıklı olsa kalbi devam ederdi.

Bende 3 kez bebegimi kaybettim iki kez kürtaj oldum.
Ve hepsindede yapayalnızdık cok zorlandık eşimle.

Zordur bilirim.

Ama tek emin olduğum şey şu oldu Nasip bambaska birşey. Gereçektende olmaması olmasından hayırlı olabiliyor bazen.

İnsallah çok çok hayırlı evlatların olur.
Senin için dua edeceğim.

Süper o zaman ben o şekilde yapayım

Dr multivitamin vermişti onun içerisinde demir var bende canım, ayrıca kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…