2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çarpıntın oluyor muydu canım senin ? Damardan aldığına göre bayağı ciddi seviyelerde. Bende 21 gün bekarken damardan almıştım
Evet hayatım bayaa düşük çocuklugumdan beri böyle yaşamayı öğrendim herhalde
Çarpıntım yok aslında

Ben aslında hala doktorumu bulamadım. İlk gebeliğimde özellerde aradım şimdi üniversite hastanesinin profuna gidiyorum ama orda da herşey hızlı hızlı oluyor ilgi alaka 0
Canım ben hıc bı doktora tamamen guvenmıyorum malesef arastırarak ıcerıgıne bakarak burda ınsanlara sorarak karar verıyorum doktor bırseyı soylerken dıgerını unutuyor mesela

Offff böyle kötü haberler aldıkça çok daha kötü oluyorum anneliğin tekrar ne kadar zor bi durum olduğunu anlıyorum tekrar tekrar. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım çok üzüldüm sağlıklı bebiş değilmiş demek ki öyle düşün üzülme lütfen rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun Rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip eylesin Rabbim gonlune ferahlik versin acini hafifletsin dualarimiz seninle tekrardan guzel haberlerini bekliyoruz insaallah

Hoşbuldum
Teşekkür ederim, evet çoğunlukla istirahat ediyorum. Ah bir de endişelerim olmasa. Senin güzel haberlerini almak sevindirdi. İnşallah sağlıcakla kucaklarız bebeklerimizi

bende çok üzüldüm. Allah sabır versin. Hayırlı zamanda yeniden nasip etsin.

Çok üzüldüm canımm

Günaydın anneler

Siz de şimdiden gece sık sık tuvalete çıkıyor musunuz yaaa? Öncekinde sadece son aylarda gece uyanıp tuvalete gitmeye başlamıştım. Şimdiden başlayınca bir tuhaf oldum. Gece mutlaka kalkıyorum bir iki kere. Iki üç kere de oğlum uyanıyor bana uykular haram

Baslarda daha çok kalkiyordum şu an 1 defa falan kalkiyorum

Ah kendimi gördüm ama 1 kez kalkıyorum ben tuvalete maksimum 2 kez. Kızımda 2-3 kez mızırdanıyor gece. Kalk yat kalk yat mood.

Kızlar günaydın
Ben 5 haftadır progestanı fitil olarak kullanıyorum. Dün akşam fitili iterken farkettim vajinanın girişi şişmiş, böyle ayrı bir kist gibi değil de hani bademcik şişer ya onun gibi bir şişlik büyüme söz konusu. İnternette araştırdım progestan kullananlarda olmuş bazen ama enfeksiyon da olabilir diyor. Sizde var mı kızlar özellikle progestan kullananlarda? Doktora da daha cuma gittim tekrar gitmek istemedim :/

Çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm En yakın zamanda tekrardan hayırlı haberlerle gel inşallah

Son zamanlarda beta hcg veren var mı? Çalıştığım hastanedeki doktora gittim ilk kez bende de bulunsun tüm değerlerin dedi beta hcg istemiş 10.000 geldi az değil mi bu ya maşallah kalp atışı felan vardı da kafaya takacak başka şey bulamadım ben de bunu taktım

Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar dönersin aramıza ne desek boş ama işte nasipten öteye geçemiyoruz

Canım benım 7. Haftamda 20.000di bebek gayet ıyıydı artık cok fazla artmazmış burda kızlar oyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…