2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok geçmiş olsun canım çok üzgünüm en kısa zamanda toparlanıp güzel haber alırsın inşallah,dualarım seninle

Ya kızlar bence bunlar hurafe. Doktor söylemediği sürece yerim yani doktor derse ki yeme düşük yapar o zaman yemem. Maydonoz ada çayı falan için diyor insanlar ama doktorlar yok öyle birşey diyor
tüp bebek transfer sonrası doktorum liste vermişti yemem gereken ve yasak olanlar diye. Nar ve hurma yasaklar arasındaydı oradan hatırlıyorum. Rahim kasılmasına sebep olduğu için önerilmiyor ama tabi folik asit açısından çok kıymetli abartmadan yenilse bir şey olmaz. Tüp bebek süreci daha hassas olduğu için insan korkuyor

Ben aile hekimliğinde yaptırdım zaten 2 dk bir şeydi eczaneden kit alıp kendin bile yapabilirsin zaten gebelik testi gibi idrara batır rengine göre çıkıyor. Uğraşmak istemezsen yani

Haklısın kuzum tüp bebek farklı bir konu onu hiç bilmiyorum. Bana da doktorum verdi yememem gereken listeleri ama benimkiler klasik bilinen şeyler sakatat, çiğ köfte, sucuk vs. Bunları yemiyorum ama mesela birkaç kez kola içtim. Çünkü aşeriyorum deli gibi

Bunların hepsi bende de var ya perşembe kan ve idrar tahlilim var kan sağlık ocağında idrar tahlili ben yapıcam dedi doktorum bakalım mecbur bende izin alıcam iş yerinden ne yapayım

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun allahım dayanma gücü versin acını hafifletsin saglıkla yerini doldursun inşallah canım

herkesin kendi fikri tabi saygım var canım ama hiçbir gıda hayatımda olmazsa olmaz değil bebeğimi riske atmak istemem herkesin bünyesi farklı

arkadaşlar ilk üç ay aktif folat kullanmanız gerekiyor folik asit folibol folik asit bile değil örneğin ben ocean folikğini kullanıyorum önemli olan burda aktif folat kullanmanızdır bunun dışında sadece ilk üç ay kullan diyen doktorda var sonrasında multivitamine geçirtiyorlar ki ondada folik asit var içeriğinde günlük almanız gereken aktif folat miktarı 400 ug dir arkadaşlar saygılar sağlıkla doğum yapalım inşallah

arkadaşlar ilk üç ay aktif folat kullanmanız gerekiyor folik asit folibol folik asit bile değil örneğin ben ocean folikğini kullanıyorum önemli olan burda aktif folat kullanmanızdır bunun dışında sadece ilk üç ay kullan diyen doktorda var sonrasında multivitamine geçirtiyorlar ki ondada folik asit var içeriğinde günlük almanız gereken aktif folat miktarı 400 ug dir arkadaşlar saygılar sağlıkla doğum yapalım inşallah

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin tez vakitte sağlıkla yerini doldursun

Çok üzüldüm canım.. Allahım en kısa zamanda yerini doldursun sana sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

Canım başın sağolsun çok üzgünüm

Merhabalar, hoş geldin
Geçtiğimiz hafta ben de bir düşük tehlikesi yaşadım. Kanamam oldu, doktor 1 hafta rapor verdi. Progesteron kullandım. Sonrasında kanamam kahverengiye döndü ve şükür bitti. İstirahat çok önemli, mümkün olduğunca az hareket edersen bu süreci rahatlıkla atlatacağını düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda bu süreci atlatırsın sen de

Canım 12. Haftadan sonra demır ılacı baslatıyorlar ama devletınkını mı kullanırsın bılmıyorum
Ben aslında hala doktorumu bulamadım. İlk gebeliğimde özellerde aradım şimdi üniversite hastanesinin profuna gidiyorum ama orda da herşey hızlı hızlı oluyor ilgi alaka 0

Evet canım iyi yapmışsın inşallah geçer ya bu şekilde devam ederse 9 ay zehir olacak Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…