2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
8. haftaydı benim 10.000 çıktı ondan biraz şaşırdım.Kalp atışı felan vardı bebek ölçüme göre 3 gün öndeydi hatta ama 10.000 olması risk felan oluşturur mu acaba
Yok canım artık 2 kat artma filan olmaz ilerleyen dönemde artış durur hatta düşer. Zaten keseyi bebeği gördükten sonra betaya da ihtiyaç kalmaz doktorunda muhtemelen önemsemicek tüm kanları isterken arada kaynamıştır yoksa hiç bi doktor kalp atışından sonra beta bakmaz

Burda bi arkadaşta da aynı durum olmuştu ismini hatırlamıyorum baya dışa çıkmış filan demişti. Progestan kullanıyormu bilmiyorum ama aynı şey olabilir

Zaten bir şey demedi bende de bulunsun tahlillerin diye istedi de yine de bir acaba diyor insan

Allah sabır versin canım çok üzüldüm.Yakın zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirmeni dilerim..

Aa hadi ya kimdi acaba ve kötü bir şey miydi bu durum hatırlıyor musun canım?
Hatta polip olabilir mi diye konuşmuştuk canım hatırlayan arkadaşlar da çıkacaktır. Onunki baya dışarı çıkmış bariz duruyor inşallah poliptir demişti. Kadına son durumunu da sormamışım naptı acaba. Kötü bişey değildir diye düşünüyorum ama doktoruna ulaşma şansın varsa bi sor için rahatsız etsin. Duruma göre gel derse gider kontrol ettirirsin

ben de kullandım canım. şişlik olduysa da hissetmedi. ama bazı zamanlar fitili çok zor kullandım. çok zorlanma oldu sanki orası kapalı gibi. belki şişlikten ama ben farketmedim :/

ben de kullandım canım. şişlik olduysa da hissetmedi. ama bazı zamanlar fitili çok zor kullandım. çok zorlanma oldu sanki orası kapalı gibi. belki şişlikten ama ben farketmedim :/
Ben de aynı şekilde bazen çok zor ittirdim aynı öyle kapaliymis gibi ama bu bana arada ilişkide de oluyordu sanki kapanmış gibi, o yüzden onemsememistim

Kızlar bu hafta çok kişinin randevusu vardı galiba çoğuda cinsiyet tahmini yapılabilir durumdaydı heyecanla bekliyorum bu haftaki kontrol ve tahminleri
Yarın akşam benim çok heyecanlıyım doktorum rüyamda cinsiyet söylemiyordu ama bakalım yarın ne diyecek bir de ikili taramam var inşallah sonuçlar tertemiz olur

Yarın akşam benim çok heyecanlıyım doktorum rüyamda cinsiyet söylemiyordu ama bakalım yarın ne diyecek bir de ikili taramam var inşallah sonuçlar tertemiz olur
İnşallah bi tahminde bulunur bende merakla bekliyorum ikili taramada sonuçlar nekadar zamanda çıkıyomuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…