- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Zaten ilk 3 ay ve son 3 ay gece tuvalete kalkması çok olur ben 12.haftaya girdiğim için gece 1 kere kalkıyorum artık ama ondan öncesinde gece 2 saate bir mutlaka kalkiyordumGünaydın anneler
Siz de şimdiden gece sık sık tuvalete çıkıyor musunuz yaaa? Öncekinde sadece son aylarda gece uyanıp tuvalete gitmeye başlamıştım. Şimdiden başlayınca bir tuhaf oldum. Gece mutlaka kalkıyorum bir iki kere. Iki üç kere de oğlum uyanıyorbana uykular haram
Canım aynıyız deseneAh kendimi gördümama 1 kez kalkıyorum ben tuvalete maksimum 2 kez. Kızımda 2-3 kez mızırdanıyor gece. Kalk yat kalk yat mood.
Oyy maşallah ne güzel poz vermiş minakKızlar cumartesi kontrole gitmiştik bize poz verdi bebişimizEki Görüntüle 3322109
ben az önce yaptırdım. ultrasonla önce ölçü yaptı ama tam neyi ne kadar ölçtü söylemedi. sadece ultrason normal dedi. sonra da 5 tüp kan verdim. sonucu bi hafta sonra dedi :) inşallah hepimizin sağlıklı çıkar bakalımHiç bilmiyorum ki bir de kan veriliyor sanırım dimi? Benim randevum akşam, nasıl ilerleyecek süreçler bilmiyorum ilk gebeliğim
Ay inanamiyorum 5 tüp kan mıben az önce yaptırdım. ultrasonla önce ölçü yaptı ama tam neyi ne kadar ölçtü söylemedi. sadece ultrason normal dedi. sonra da 5 tüp kan verdim. sonucu bi hafta sonra dedi :) inşallah hepimizin sağlıklı çıkar bakalım
5 tüp muuuben az önce yaptırdım. ultrasonla önce ölçü yaptı ama tam neyi ne kadar ölçtü söylemedi. sadece ultrason normal dedi. sonra da 5 tüp kan verdim. sonucu bi hafta sonra dedi :) inşallah hepimizin sağlıklı çıkar bakalım
Ben hiç ikili test yaptırmadım sürecini bilmiyorum inşallah temiz çıkar sonuçHiç bilmiyorum ki bir de kan veriliyor sanırım dimi? Benim randevum akşam, nasıl ilerleyecek süreçler bilmiyorum ilk gebeliğim
evet ben de şaşırdım niye o kadar diye ama sormadım. belki başka testler de istemiştirAy inanamiyorum 5 tüp kan mı
Amiiin inşallah canimm hepimiz sağlıklı sağlıklı bebisler doguralim inşallahBen hiç ikili test yaptırmadım sürecini bilmiyorum inşallah temiz çıkar sonuç
Valla Allah yardımcımız olsunCanım aynıyız desenebize bir 2/3 yıl daha uyku yok gibi Allah kolaylık versin
Oyy maşallah ne güzel poz vermiş minak
ultrasonda bebeğin özellikle ense kalınlığını ölçüp burun oluşumunu vs inceliyorlar diye biliyorum bi problem olsa belirtirdi. Hadi hayırlısı temiz çıksın sonuçlarınben az önce yaptırdım. ultrasonla önce ölçü yaptı ama tam neyi ne kadar ölçtü söylemedi. sadece ultrason normal dedi. sonra da 5 tüp kan verdim. sonucu bi hafta sonra dedi :) inşallah hepimizin sağlıklı çıkar bakalım
geçen hafta erkek olabilir demişti sadece bu hafta söylemedi tekrarValla Allah yardımcımız olsun
ultrasonda bebeğin özellikle ense kalınlığını ölçüp burun oluşumunu vs inceliyorlar diye biliyorum bi problem olsa belirtirdi. Hadi hayırlısı temiz çıksın sonuçlarıncinsiyet tahmini yapmadı mı
Hadi hayırlısı bakalım aynı tahminde devam mı edicek yoksa kız mı dicekgeçen hafta erkek olabilir demişti sadece bu hafta söylemedi tekrar1 kasımda geldiğin zaman söylicem kesin dedi. heyecanlı bekleyiş
Kaç hafta kaç günlük canım su angeçen hafta erkek olabilir demişti sadece bu hafta söylemedi tekrar1 kasımda geldiğin zaman söylicem kesin dedi. heyecanlı bekleyiş
12+0 dedi bugün. bence en azından bir yorum yapar sana da. ay senle yakınız çok güzelKaç hafta kaç günlük canım su anben yarın 12+3 oluyorum bir yorum yapar herhalde
Buldum canım.S a l o m i naptın canım vajinadaki şişliği? Aynı durum mu ikinizin acaba beliren şişlik?
Buldum canım.S a l o m i naptın canım vajinadaki şişliği? Aynı durum mu ikinizin acaba beliren şişlik?
ben de kullandım canım. şişlik olduysa da hissetmedi. ama bazı zamanlar fitili çok zor kullandım. çok zorlanma oldu sanki orası kapalı gibi. belki şişlikten ama ben farketmedim :/
Bendeki vajinanin tam ortasında kocaman ceviz kadar bir şişlikti. Bademcik gibi gorünuyordu.Kızlar günaydın
Ben 5 haftadır progestanı fitil olarak kullanıyorum. Dün akşam fitili iterken farkettim vajinanın girişi şişmiş, böyle ayrı bir kist gibi değil de hani bademcik şişer ya onun gibi bir şişlik büyüme söz konusu. İnternette araştırdım progestan kullananlarda olmuş bazen ama enfeksiyon da olabilir diyor. Sizde var mı kızlar özellikle progestan kullananlarda? Doktora da daha cuma gittim tekrar gitmek istemedim :/
Maşallah canım geçtiğine çok sevindim. Korktuğun gibi çıkmamış bide kendiliğinden geçmesi önemsiz bişeydi sanırım.Bendeki vajinanin tam ortasında kocaman ceviz kadar bir şişlikti. Bademcik gibi gorünuyordu.
4 gün filan sürdü.
El yapımı sirke ve ılık suyla taharetlendim. Özellikle yatarken bol bol yaptım.
Tam doktora gidecegim gün sabah kaybolmustu.
Doktora sordum içimde şişlik var dedi.
Vajinal muayene etti. Sadece gözle bakti herhangi bi aparat kullanmayalım bebege zarar vermesin dedi..
Acikçasi doktor vesvese yapiyorsun yok oyle visey filan dedi.
Cok pimpiriklisin dedi.
Vardi ama bugün inmisti dedim. Sadece idrar kesese biraz asagi kaymıs. Bu normal tüm hamilelerde olur dedi.
O dokundugun idrar kesesidir dedi.
Pek inanamak istemedigi icin zorlamadı.. zaten sislik inmisti.
Hamdolsun üç gundür de yok.
Benim şislik neredeyse dısari cikacak gibiydi.
Tuvalet bile yaparken tedirgin oluyordum sallaniyor gibiydi.
Birden ne olduda yok oldu anlamıyorum.
Ama bende de idrar yolu enfeksiyonu var belki o yapmistır diye düşündüm.
En azından internette yazdigi gibi Rahim sarkmasi yada idrar torbasi sarkması degil sanirim.
Geri kaybolduguna göre.
Seninki ne alemde kayboldu mu ?
inşallah hiç anlamadan sen de geliceksin hayırlısı ile ve sağlıklaAy ne güzel ya maşallah ben de şu evreye gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?