2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Zaten ilk 3 ay ve son 3 ay gece tuvalete kalkması çok olur ben 12.haftaya girdiğim için gece 1 kere kalkıyorum artık ama ondan öncesinde gece 2 saate bir mutlaka kalkiyordum

Hiç bilmiyorum ki bir de kan veriliyor sanırım dimi? Benim randevum akşam, nasıl ilerleyecek süreçler bilmiyorum ilk gebeliğim
ben az önce yaptırdım. ultrasonla önce ölçü yaptı ama tam neyi ne kadar ölçtü söylemedi. sadece ultrason normal dedi. sonra da 5 tüp kan verdim. sonucu bi hafta sonra dedi :) inşallah hepimizin sağlıklı çıkar bakalım

Ay inanamiyorum 5 tüp kan mı

5 tüp muuu ben akşam gideceğim için yine de kan alırlar mı ki acaba? Amiin inşallah

Canım aynıyız desene bize bir 2/3 yıl daha uyku yok gibi Allah kolaylık versin

Oyy maşallah ne güzel poz vermiş minak
Valla Allah yardımcımız olsun
ultrasonda bebeğin özellikle ense kalınlığını ölçüp burun oluşumunu vs inceliyorlar diye biliyorum bi problem olsa belirtirdi. Hadi hayırlısı temiz çıksın sonuçların cinsiyet tahmini yapmadı mı

geçen hafta erkek olabilir demişti sadece bu hafta söylemedi tekrar 1 kasımda geldiğin zaman söylicem kesin dedi. heyecanlı bekleyiş

Kızlar merhaba. Sol göğsümde dokununca bi acı var. Biliyorum göğüslerimiz şişiyor ve değişiyor ağrı acı olabilir. Ama bariz tek bir noktada acı var. Sizce doktora gitmeli miyim

Buldum canım. S a l o m i naptın canım vajinadaki şişliği? Aynı durum mu ikinizin acaba beliren şişlik?
Buldum canım. S a l o m i naptın canım vajinadaki şişliği? Aynı durum mu ikinizin acaba beliren şişlik?

ben de kullandım canım. şişlik olduysa da hissetmedi. ama bazı zamanlar fitili çok zor kullandım. çok zorlanma oldu sanki orası kapalı gibi. belki şişlikten ama ben farketmedim :/

Bendeki vajinanin tam ortasında kocaman ceviz kadar bir şişlikti. Bademcik gibi gorünuyordu.

4 gün filan sürdü.
El yapımı sirke ve ılık suyla taharetlendim. Özellikle yatarken bol bol yaptım.

Tam doktora gidecegim gün sabah kaybolmustu.

Doktora sordum içimde şişlik var dedi.
Vajinal muayene etti. Sadece gözle bakti herhangi bi aparat kullanmayalım bebege zarar vermesin dedi..

Acikçasi doktor vesvese yapiyorsun yok oyle visey filan dedi.
Cok pimpiriklisin dedi.

Vardi ama bugün inmisti dedim. Sadece idrar kesese biraz asagi kaymıs. Bu normal tüm hamilelerde olur dedi.

O dokundugun idrar kesesidir dedi.

Pek inanamak istemedigi icin zorlamadı.. zaten sislik inmisti.
Hamdolsun üç gundür de yok.

Benim şislik neredeyse dısari cikacak gibiydi.
Tuvalet bile yaparken tedirgin oluyordum sallaniyor gibiydi.

Birden ne olduda yok oldu anlamıyorum.

Ama bende de idrar yolu enfeksiyonu var belki o yapmistır diye düşündüm.

En azından internette yazdigi gibi Rahim sarkmasi yada idrar torbasi sarkması degil sanirim.
Geri kaybolduguna göre.

Seninki ne alemde kayboldu mu ?

Bendeki vajinanin tam ortasında kocaman ceviz kadar bir şişlikti. Bademcik gibi gorünuyordu.

4 gün filan sürdü.

El yapımı sirke ve ılık suyla taharetlendim. Özellikle yatarken bol bol yaptım.

Tam doktora gidecegim gün sabah kaybolmustu.

Doktora sordum içimde şişlik var dedim

Vajinal muayene etti. Sadece gözle bakti herhangi bi aparat kullanmayalım bebege zarar vermesin dedi..

Acikçasi doktor vesvese yapiyorsun yok öyle bisey filan dedi.
Çok pimpiriklisin dedi.

Vardi ama bugün inmisti dedim. Sadece idrar kesese biraz asagi kaymıs. Bu normal tüm hamilelerde olur dedi.

O dokundugun idrar kesesidir dedi.

Pek inanamak istemedigi icin zorlamadı.. zaten sislik inmisti.

Hamdolsun üç gundür de yok.

Benim şislik neredeyse dısari cikacak gibiydi.

Tuvalet bile yaparken tedirgin oluyordum sallaniyor gibiydi.

Birden ne olduda yok oldu anlamıyorum.

Ama bende de idrar yolu enfeksiyonu var belki o yapmistır diye düşündüm.

En azından internette yazdigi gibi Rahim sarkmasi yada idrar torbasi sarkması degil sanirim.

Geri kaybolduguna göre.

Sendeki ne oldu canım kayboldu mu ?

Maşallah canım geçtiğine çok sevindim. Korktuğun gibi çıkmamış bide kendiliğinden geçmesi önemsiz bişeydi sanırım. bugün I ImaginaryLife arkadaşta benzer durum olmuşta aklıma sen geldin umarım onunda önemsizdir çabucak geçer

kızlar selam benim minnoşumda sıkıntı çıktı gelişimi durduçok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş çarşamba günü alıncak sonrasında incelemeye falan gitcek ilk oluşumunda genetik ya da yapısal bi sorun olmuş kesesi suyu kanama alanı falan hiç bişey yok her şey normal ama bebek 5ml de kalmış bugün tekrar gittim 4.56ml gerilemiş ne yazık ki şu an da 1,5-2 cm olması gerekirken ve kalp atışları aşırı zayıflamış.. öyle işte çok aranızda olamadım moralim çok bozuktu hepiniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbeni listeden çıkarırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…