2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
canım çok üzüldüm. sağlıklı bebek değilmiş demek ki. hakkında hayırlısı olsun. başın sağolsun. inşallah seni de dua listeme ekleyeceğim. diğer kızlarla beraber sana da en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip olur inşallah

Gece çok su içmemeye çalışıyorum susadiysam yatmadan içip tuvalete gidip sonra uyuamadan da içersem bir yudum falan
Benim hep içim yanıyor alev gibi ya. Yatağın yanına damacana koyasım geliyor. Ama ben oldum olası böyleyimdir çok içerim su. Hamilelikte sıcak basmaya başladı içimi.

Bu arada kızlar bende cuma gittigimde 10+6 ile uyumlü bebisimi gordum artik baya büyumüstü 4 cm olmuş

Doktor biraz hareketlerini izletti baya kıpır kıpırdı.
Hatta tam bakarken el salladı bize şok oldum.

Biliyormuş gibi. Baya hareketliydi.
Artık sanirim hareketlerinide izleyebiliyoruz doktordan isteyin biraz izletsin.

insallah hep güzel haberlerimiz gelir bundan sonra. Grubumuz böylece hic eksilme olmadan doguma kadar gider.

Benim hep içim yanıyor alev gibi ya. Yatağın yanına damacana koyasım geliyor. Ama ben oldum olası böyleyimdir çok içerim su. Hamilelikte sıcak basmaya başladı içimi.
Evet evet bende de sıcak basması oluyor bir de gece boğazım çok kurur o yüzden yanımda sürekli suyumu bulundururum ama 4-5 kere tuvalete kalkmak uyku kalitemi çok etkiliyor sabah yorgun ve mutsuz oluyorum o yüzden uyumadan önce çok fazla içmemeye çalışıyorum

Doktora mesaj attım canım önemli bir şey değildir davul gibi şişip içeri fitil koyamayacağın kadar büyük değilse sorun yok dedi. Umarım öyledir.
ben de kullandım canım. şişlik olduysa da hissetmedi. ama bazı zamanlar fitili çok zor kullandım. çok zorlanma oldu sanki orası kapalı gibi. belki şişlikten ama ben farketmedim :/
Evet benim de öyle sanki kapanmış gibi önceden öyle değildi direkt fitili ittirebiliyordum.
Ben de aynı şekilde bazen çok zor ittirdim aynı öyle kapaliymis gibi ama bu bana arada ilişkide de oluyordu sanki kapanmış gibi, o yüzden onemsememistim
İlişki yasak olduğu için onu bilemiyorum ama aynen fitil zorla giriyor gibi bir şişlik var orada, kapanıklık var gibi
Benim seninki kadar değil sanki canım, yani böyle hafif bir tümsek oluşmuş gibi daha çok, vajina girişini kapatıyor gibi. Doktorum sorun yoktur dedi mesajda ama inşallah ciddi bir şey değildir. Progestanı çok uzun süre kullandım diye mi oldu acaba yan etkisi olarak diye düşündüm. İnşallah benim de geçer

Canım çok üzgünüm. Hep sağlıklı olsun diye dua etmek lazım. Belki sonra daha büyük üzüntüler yaşayacaktın tevekkül edince atlatması daha kolay oluyor. Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun

Yarın akşam benim çok heyecanlıyım doktorum rüyamda cinsiyet söylemiyordu ama bakalım yarın ne diyecek bir de ikili taramam var inşallah sonuçlar tertemiz olur
Ay hadi inşallah bir tahminde bulunur Ben 14. haftamdayım. Ama 1 kere bile tahmin etmedi. Dna sonucum da hala çıkmadı

Ay hadi inşallah bir tahminde bulunur Ben 14. haftamdayım. Ama 1 kere bile tahmin etmedi. Dna sonucum da hala çıkmadı
Ay vallahi senin sonucu bende merakla bekliyorum dün sen söyleyince de hesapladım heralde artık en geç çarşambaya kadar çıkması gerekiyor

Bi yandan yeni arkadaşlar eklerken bi yandan var olanları silmek te kötü oluyor kızlar ya inşallah artık bir kişi dahi eksilmesin

Şu an değil canım, bana da ilişki yasak bebek öncesinde de arada böyle kapanmış gibi olurdu

aynen öyle hasta bebekmiş doktorumda aynı şeyi söylediçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ilk bebeğimdi inşallah bir daha böyle bişey yaşamam

Canım çok uzuldum sağlıklı bir bebek olsaydı süreçler sağlıklı şekilde ilerlerdi zaten, inşallah bundan sonrasında çabucak toparlanır sağlıklı bir hamilelik haberi alırsın dualarım seninle

amin inşallah canım doğru zaten hep öyle dua ediyordum sağlıklı olsun diye öyke stres daha kötü etkiliyo şu an iyiyim ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştum ama hayırlısı inşallah üzülmeyin siz dua edin

Gerçekten üzüldüm ya kanim az benim bir de o kadar almaları.. demek ki dediğin gibi yada tüm kan değerlerine bakacaklar
küçük ya tüpler o kadar etkilemez bence. zaten 10 sn falan sürdü alması. ama bence kesin diğer testler de var. onlar yarın çıkar zaten. öyle olursa yazarım buraya da

İnşallah biran önce geçer, bende 15 gündür kullanıyorum şişlik hissetmiyorum ama ittirirken zorlanıyorum bazen de acıyor. Tuvalete çıktığımda beyaz parçalar düşüyor bazen iç çamaşırımda da oluyor. Acaba tam yerleştiremiyor muyum

Ben ne kadar ittirirsem ittireyim bende de düşüyor o parçalar. Peçeteye de geliyorlar. Bazen ayağa kalktığımda da aktığını hissediyorum. Günlük pedsiz gezemez oldum

Aay hadi inşallah sen hiç sordun mu peki doktora ne zaman çıkacak yaa epeyi oldu sen vereli sankii
Doktor da bilmiyor. Dna cı kadına sordum geçen perşembe haber vercem dedi. Bu sabah yazdım tekrar bugün 14 gün oldu en geç 2 haftaya çıkar demiştiniz dedim. Görüldü attı cevap yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…