2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
progesteron kullanırken o beyaz döküntüler bende de oluyordu kızlar. ben onu ilacın kalıntıları atılıyor diye düşündüm. baya ittiriyordum çünkü. sonuçta kullanılmayan kısımları da vardır ilacın

Herkese merhaba, umarım bu süreci hepimiz çok güzel ve sağlıklı şekilde tamamlarız Sırf bu sorunun yüzünden üyelik açtım ve aranıza katıldım 11+6 haftalık hamileyim.

31 yaşındayım ve maalesef 10 senedir reflü hastalığım var. Dönem dönem çok rahatlamıştı ama hamile kalmadan önce yine bir rahatsız etmeye başlamıştı ilaç kullanıyordum. Bebeği öğrenince mide koruyucuyu diye tabir edilen nexium lansor gibi olan ilaçları içmeyi bıraktım gavisconla idare ediyordum ta ki 2 gün önceye kadar. Yememe içmeme zaten sürekli dikkat ediyordum ama hiçbir şey fayda etmiyor sanırım hamilelikte bu haftalar artık reflüyü tetiklemeye başladı yemek borum resmen kaynar su dökülmüş gibi yanıyor, doktorum lansor içebileceğimi söyledi ama açıkçası aile hekimi biraz korkuttu ona da cesaret edemiyorum. Benim gibi olan var mı aranızda onu merak ettim ilaç kullanıyor musunuz?

küçük ya tüpler o kadar etkilemez bence. zaten 10 sn falan sürdü alması. ama bence kesin diğer testler de var. onlar yarın çıkar zaten. öyle olursa yazarım buraya da
Üniversite hastanesinde aylık rutin kan kontrollerinde 4 tüp kan alıyolar. Neye bakıyorlar okadar anlamadım farklı bişeyde yok gibi

Bende gaviscon kullanıyorum sorunumu çözüyor. Ama seninki baya ileri düzeyde sanırım. Kadın doğum doktorun ilacı kullanabilirsin dediyse ben olsam aile hekimi yerine kadın doğum uzmanını dinlerdim. Sonuçta aile hekimi pratisyen hekimler alanında uzman değiller.

Kızlar merhaba. Sol göğsümde dokununca bi acı var. Biliyorum göğüslerimiz şişiyor ve değişiyor ağrı acı olabilir. Ama bariz tek bir noktada acı var. Sizce doktora gitmeli miyim
Kızlar böyle birşey yaşayan var mı

Benim ki biraz ileri derece maalesef ki, siz gavisconu günde kaç kez kullanıyorsunuz peki? Gerçi ben içiyorum yanmam biraz hafifliyor bi su içiyorum ilacı hiç içmemiş gibi oluyorum çok sık içsem belki anca biraz etki eder. 1 hafta sonra kontrolüm var orda tekrar sorup sanırım mecburen başlayacağım ben de çünkü yemek yiyemiyorum.

Benim de reflum var ama ağır değildi önceden de. Sadece midem bir kere yandı mı tüm haftam zehir olurdu her yediğime dikkat etmek zorunda kalırdım. Hamilelikle beraber bu yanma hep olmaya başladı doktorum rennie Duo verdi günde 4 defaya kadar da içebilirsin dedi. Kötü olduğum an direkt içiyorum bir kaşık rahatlatiyor

Benim ki biraz ileri derece maalesef ki, siz gavisconu günde kaç kez kullanıyorsunuz peki? Gerçi ben içiyorum yanmam biraz hafifliyor bi su içiyorum ilacı hiç içmemiş gibi oluyorum çok sık içsem belki anca biraz etki eder. 1 hafta sonra kontrolüm var orda tekrar sorup sanırım mecburen başlayacağım ben de çünkü yemek yiyemiyorum.

Umarım ben de böyle beni rahatlatacak bir çözüm bulabilirim. 2 gündür Sürekli acıyor benim yemek borum, resmen yanık gibi sızlıyor. Yiyecekler bile ordan geçerken acıtıyor gibi çok endişelenmeye başladım daha çok başındayız çünkü

Canım ben hıc bı doktora tamamen guvenmıyorum malesef arastırarak ıcerıgıne bakarak burda ınsanlara sorarak karar verıyorum doktor bırseyı soylerken dıgerını unutuyor mesela
Aynen öyle oluyor ilk gebeliğimde dokuzuncu haftadayım kalp atışı yok doktor hala diyor haftaya gel

Epeyi ilerlemiş o zaman doktora sormakta fayda var, benim daha çok midemde yanma oluyor

Epeyi ilerlemiş o zaman doktora sormakta fayda var, benim daha çok midemde yanma oluyor
Sizinki daha çok gastrit yanmasıdır o zaman benim midem de hiç sıkıntı yok tüm acı göğüs bölgesinde yemek borusunda. Bir hafta sonra kontrolüm var direkt bu konuya önem vericem umarım çaresini bulurum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…