2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Son rüyamda doktor cinsiyeti göremedim dedi arkadaşım da eline aldı ultrason kağıdını nub'a göre kız bak belli dedi
Canım kız istiyorsan eğer inşallah öyledir bende ruyamda erkek görüyorum ama kız hissediyorum eşim diyor ki rüyanda korkunu goruyorsundur

Canım kız istiyorsan eğer inşallah öyledir bende ruyamda erkek görüyorum ama kız hissediyorum eşim diyor ki rüyanda korkunu goruyorsundur
İkisinin de hisleri çok güzeldir eşim kız istiyor sanırım bilinçaltıma işledi etrafimiz da çoğunlukla kızınız olur sizin diyor ama ne bileyim eşimin kuzenler erkek halası yok amcaları falan var o yüzden erkek midir ki diyorum başlarda rüyamda hep erkek gördüm, son rüyamda böyleydi bakalım ne çıkacak

Üniversite hastanesinde aylık rutin kan kontrollerinde 4 tüp kan alıyolar. Neye bakıyorlar okadar anlamadım farklı bişeyde yok gibi
baktım şimdi çıkan sonuçlar var. hemogram, tsh falan olan hormonlar gibi rutin şeyler istemiş. sanırım 4 tüp dediğin gibi rutin kontrol, bir tüp de ikili test için.

Benim de geliyor canım o beyaz parçalar iyice itmeme rağmen, gün içinde de akıntı oluyor ya günlük ped kullanıyorum ya da çamaşır değiştiriyorum günde 2 kez falan. İnşallah geçer şişlik de
Kızlarrr sonucum çıktı kızım oluyor
Topiğimizin ikinci kızı hayırlı olsunnnn sağlıkla gelsin inşallah

Merakla bekliyorum yarın doktora gittiğinde tam olarak kaçıncı hafta ve gününde olacaksin

Ben ne kadar ittirirsem ittireyim bende de düşüyor o parçalar. Peçeteye de geliyorlar. Bazen ayağa kalktığımda da aktığını hissediyorum. Günlük pedsiz gezemez oldum
Evet benimde öyle, bende yanlış yaptığımı düşünmeye başlamıştım. Teşekkürler bende günlük ped kullanmaya başlayayım

Aa hadi ya kimdi acaba ve kötü bir şey miydi bu durum hatırlıyor musun canım?
Canım korkacak hiç bir şey yok o şiş olan şey hatta top gibi yuvarlak olur rahmin o büyüdügü için öyle hissediyorsun zamanla yukarı çıkacak bebek büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…