- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aslında tavuk koftem vardı dondurucuda o da aklıma geldi sonra dedim gidip taze ekmek alcam yapcam aman dedim ya soyle gitsinAslında kendin köfte evde yapıp buzluğa atsan çıkarırsın ekmeğini yine dısardan alırsın sosla falan baya seni idare edebilir.bende arada yiyorum ama dediğin gibi sonra vicdan yapıyorum
Ben de hep market yoğurdu yiyorum. Eskiden mayalardim ama epeyidir mayalamiyorumAynen evde az kalınca çocuk yesin ev yapımını diyorum kendim market yoğurdu yiyorum mayalayana kadar.
Tabiki kesin olarak ev yapımı öneriliyor ama ben çokta takılmıyorum ya market yoğurdu da yerim ev yoğurdu da yerim okadar kasmıyorum
Valla bende yiyorum ne yalan söyleyim okadar kasmıyorum tavuğa vs mesafeliyim ama fast food köfte burger filan baya yiyorum yaniBen şu ara fast food'a taktımburger,Popeyes vs. Bunlardan tavuk nuggetlarini da yiyorum direkt tavuk olarak tavuk dünyası hariç bir yerde yemedim, salata ya da sebze tuketmiyorum zaten ama bugün tıka basa yedim inşallah igrenirim de kurtulurum şu istekten ya. Artık yemek istemiyorum fast food tarzı vicdanen de kötü hissediyorum ama canım o an sadece onu istiyor
İnşallah bebislerimize zarar vermiyoruzdurValla bende yiyorum ne yalan söyleyim okadar kasmıyorum tavuğa vs mesafeliyim ama fast food köfte burger filan baya yiyorum yani
Ev kiraları asgari ücretin çok çok üstüne çıktı. Kafayı yemiş ev sahipleri. Öbür dünyada fena sorgulanacaklar. Ülkenin çoğu karı koca asgari ücret alıyor. Ne yicek içecek fatura ödeyecek de bebeğine bakacak insanlar. Kimsenin halden anladığı yok.Kızlar benimde canım sıkkın bebeğimiz icin 2+1 eve çıkalım dogalgazli olsun dedik evler 15.000 tl olmuş şaka gibi ya... gerçekten çıkmak mantıklı mı bebekle coo masrafimiz olur mu tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Gerçekten mi ya ben tatlıya hayır diyemiyorum hele çikolata nasıl bırakırım bilmiyorum biri çıkıp çikolata zararlı desin de artık yemeyeyim yaMide bulantısı zamanı kraker yediğim için göresim gelmiyor abur cuburu, tatlı bir şey yemiyorum zaten çikolata falan unuttum resmen. Cips iki defa yedim sanırım, ama şu fast food gerçekten zararlı ya birakcam artık çok çok nadir yicem
Canım benim aklıma acaba ev yoğurdu mu zarar olur diye takıldı birden.sütü pastorize için diyolar ya yoğurt kafama dank etti ondan sordumAynen evde az kalınca çocuk yesin ev yapımını diyorum kendim market yoğurdu yiyorum mayalayana kadar.
Tabiki kesin olarak ev yapımı öneriliyor ama ben çokta takılmıyorum ya market yoğurdu da yerim ev yoğurdu da yerim okadar kasmıyorum
Sizi çok sikmayacaksa doğal gazlı evde rahat edersiniz diye düşünüyorum canım, bizim evde de hat var ama petek vs takılmadı, bir sürü tadilat gerekiyor mutfak parkeleri falan kalkması gerekli sanirim hiç gözüm yemedi toz toprak tadilat işleriniKızlar benimde canım sıkkın bebeğimiz icin 2+1 eve çıkalım dogalgazli olsun dedik evler 15.000 tl olmuş şaka gibi ya... gerçekten çıkmak mantıklı mı bebekle coo masrafimiz olur mu tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Hep de güzel şeyler zararlı cok üzülüyorumAslında tavuk koftem vardı dondurucuda o da aklıma geldi sonra dedim gidip taze ekmek alcam yapcam aman dedim ya soyle gitsin
Ben de market yoğurdu maalesewf. Ev yoğurdu kokuyogibi geliyo niyeyse. Bebiş doğunca şu tiksintiler geçince artık. Olabildiğince sağlıklı beleniyoruz zaten.Ben de hep market yoğurdu yiyorum. Eskiden mayalardim ama epeyidir mayalamiyorum
Marketten yenir canım sonuçta sütü de oyle paketli içiyoruz.ben ev yoğurdu zararlı olur mu diye düşündüm bi an pastorize olayından dolayıValla benim olduğum yerde süt bulmak zor ben marketten alıyorum yoğurdu
Ben tatlı delisiydim küçüklükten beri de böyleydi babam hatta seni tatliciyla evlendircem derdiGerçekten mi ya ben tatlıya hayır diyemiyorum hele çikolata nasıl bırakırım bilmiyorum biri çıkıp çikolata zararlı desin de artık yemeyeyim ya
Oof sen mi ben mi yaaHep de güzel şeyler zararlı cok üzülüyorum
Çok haklısın bak öyle düşününce.Canım benim aklıma acaba ev yoğurdu mu zarar olur diye takıldı birden.sütü pastorize için diyolar ya yoğurt kafama dank etti ondan sordumbende yerim market yoğurdu ona takılmam da evdeki bakteri midir diye tedirgin oldum
Ne yersek yiyelim içinde illaki katkı maddesi ilaç vs bişey oluyo ya şu dönemde full organik bulmak neredeyse imkansız özellikle büyük şehirlerde.İnşallah bebislerimize zarar vermiyoruzdur
Ev yoğurdunu son zamanlarda bir tam tutturamadim sonra da sinir oldum aman dedim ya uğraşıyorum sonra da yemiyoruz garip bir şey oluyor evlendigimiz yıl hep kendim mayalardim epeyidir hiç mayalamiyorum. Dışarıdaki yoğurtlar da pastörize zaten yoğurda gelesiye kadar eminim çok daha zararlı şeyler yiyoruzdurBen de market yoğurdu maalesewf. Ev yoğurdu kokuyogibi geliyo niyeyse. Bebiş doğunca şu tiksintiler geçince artık. Olabildiğince sağlıklı beleniyoruz zaten.
İnternetten bakınca ev yoğurdu faydalı diyo gebelikte.ben hep ev yoğurdu yedim kafama takıldı.İnşallah doğrusunu yapmışımdırÇok haklısın bak öyle düşününce.
Evet evet şu dönemde neredeyse imkansız katkı maddesiz bir şey bulmak, sağlık olsun artık ya gittiği herhangi bir yerde katkı maddeli bir yiyecekle tanışacak zaten minnoslarNe yersek yiyelim içinde illaki katkı maddesi ilaç vs bişey oluyo ya şu dönemde full organik bulmak neredeyse imkansız özellikle büyük şehirlerde.
Ben kızıma ek gıdaya yeni başladığı dönem Migros taze direkt ten organik sertifikalı sebze meyvelerini alıp yemek yapardım ona özel birer pişirimlik buzluğa atardım. E çocuk ev harici annemde halasında babaannesinde filanda yiyor orda biz ne yersek onu yiyor filan dedim çok kasmayım artık biz ne yersek onu yesin zaten 1 yaşıda geçti.
Organik sertifikalı alıyodum ama ne derece organik bilmiyorum tabi hepsi sorgulamaya araştırmaya muhtaç
Canım çiğ süt alıyorsan iyice bi parmak eksilecek kadar kaynatmak lazım diye biliyorum eğer pastörize alıyorsan okadar kaynatmaya gerek yok. Ama güzelce kaynatınca bakteri sıkıntısı en azından zararlı bakteri sıkıntısı kalmıyor. Yani burada hangi sütü kullanıp nekadar kaynattığına bağlı olarak değişiyor. Dediğin gibi bazen yararlı olan yapımına göre zararlı olabiliyor.Canım benim aklıma acaba ev yoğurdu mu zarar olur diye takıldı birden.sütü pastorize için diyolar ya yoğurt kafama dank etti ondan sordumbende yerim market yoğurdu ona takılmam da evdeki bakteri midir diye tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?