2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kaynatiliyor ya acaba o durum pastörize mi olmasini sağlıyor? Bu başlarda benim de kafama takilmisti çünkü ne alsam şu an pastörize mi diye bakıyorum

İnternetten bakınca ev yoğurdu faydalı diyo gebelikte.ben hep ev yoğurdu yedim kafama takıldı.İnşallah doğrusunu yapmışımdır
Köydeki kadınların market yoğurdu yedkilerini sanmıyorum hiç ve canavar gibi oluyor çocukları. Olmaz bence bişi.

Aynen ya onu tak bunu tak, yasaklı gıdaları tüketmiyoruz zaten. Bir de tiksinme ve iştahsızlık durumu var her şeyi tüketemiyor insan hamileyken.

Bu arada bende yoğurt yapma makinesi var. Taş gibi oluyor yoğurtlar onda. Bebiş doğunca sık sık yapacağım ek gıdaya başladığında yesin kuzum.

Ayy bence tiksinirsin bu kadar yemeye ben bı kere yesem yeterli

Kaynatıyorum baya canım,doktora bi sorarım bakalım

Kaynatiliyor ya acaba o durum pastörize mi olmasini sağlıyor? Bu başlarda benim de kafama takilmisti çünkü ne alsam şu an pastörize mi diye bakıyorum
Kaynatıldığına güveniyorum canım bencede kalmıyodur bi bakteri

Evet evet şu dönemde neredeyse imkansız katkı maddesiz bir şey bulmak, sağlık olsun artık ya gittiği herhangi bir yerde katkı maddeli bir yiyecekle tanışacak zaten minnoslar
Aynen canım bunu nekadar geç yapabilirsek okadar iyide ben 13 aya kadar dayandım sonrada elendim

Köydeki kadınların market yoğurdu yedkilerini sanmıyorum hiç ve canavar gibi oluyor çocukları. Olmaz bence bişi.
Ay böyle düşünce bana bi bahçe evine taşınma fikri geliyor ek biç organik beslen filan sonra iki çocukla şimdi kim uğraşır onla diyip çabucak geri gidiyor o fikir
Aslında kabul etsem eşimin en çok istediği şey ama ben canlı yer seviyorum

Annem de vardı yeğenime hep o şekilde yaptılar meyveli falan da yapmışlardı ben de oyle yaparım sanırım

Kuzenimin birisi full organik beslendi sonra bir şey yemez oldu her şeyi seciyordu, kardeşini de akışında büyüttüler yemek konusunda o daha rahattı
Yani aslında birazda akışına bırakmak gerekiyor. Ben bebeğime özel yemek yaptığımda yemezdi oturup ağladığımı bilirim bu çocuk niye yemiyor okadar uğraşıyorum diye. Saldım şimdi maşallah ne bulursa gömüyor

Canım en son tekrar ölçüm yaptırdım 32 çıkıyor doktor kısalık şuan için yok dedi ultrasonla baktı benim doktorum

Canım son durum nedir baktılar mı rahim ağzı uzunluğuna

Ooh ne güzel valla akışında olur gider ya çok da kasmamak lazım demek ki

Canım en son tekrar ölçüm yaptırdım 32 çıkıyor doktor kısalık şuan için yok dedi ultrasonla baktı benim doktorum
Peki yazdığım gibi bir belirtin var mıydı idrar yaparken zorlanma gibi
Canım son durum nedir baktılar mı rahim ağzı uzunluğuna
Yok canım, yan tarafta bayan dr vardı ona rica ettim o hiç serklaja bakalım demedi direk karından muayene etti, ama diğer doktor neden bakalım dedi ona kafam takıldı

Anladım canım. Yani onları yiyeceksen bile lokal burgercileri tercih et bence çok daha iyi köftesi hamburgeri olan. bu zincir marketlerin katkı maddesi çok oluyor ve içeriği çok temiz olmuyor özelikle tavuk vs tuketmemeye çalış yani ben de aşırı kasmiyorum evde bebek olduğu için mecbur ev yemeği oluyor evde yemek olunca da canım da istese aman yemek var ya diyip söylemiyorum ama bazen insanın da canı cekiyor aşırı kasmadan çok da abartmadan tüketmek lazım vicdan da yapma ya bir kere geliyoruz dünyaya dengeli olduktan sonra her şey mübah bence

Kuzenimin birisi full organik beslendi sonra bir şey yemez oldu her şeyi seciyordu, kardeşini de akışında büyüttüler yemek konusunda o daha rahattı

Aynen ya çok kadınca çok kaygı artıyor biraz rahat olmak lazım dengede tutmak lazım. Ben de özel bir şeyler yapıyorum yemiyor bazen de hiç yemez dediğim şeyi hapur hupir yiyor. Yani aslında bizimle alakalı değil hiçbir şey bebeğin de bir damak tadı var sevdiği sevmediği şeyler var çok kasmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…