Gözün aydın canımHanımlar selaamlaarr
Nipt testimin sonucu çıktı çok şükür her şey güzeeell
Ve oğluşumun olacağı kesinleştiii :)
İnşallah canım teşekkür ederimÇok şükür canım aman olmasındikkat etmeye devam edın durur kanamada inşallah
Ne güzel vallaAy Allah Allah benim öyle düşkün olduğum şey yok tatlı tuzle Allah ne verdiyse 0 belirtisiz hamilelik geçiriyorum çok değişik şükür tabi de ilginç
Daha doğurmadımAa gelsin duruma göre gonderirim o zaman naylon gibi olması hos olmamışbir de belini ayarlayabiliyorsun ya doğumdan sonra da giydin mi canım yoksa normal zamanda olmuyor da sadece hamilelik için mi
Aay hadi hayırlı olsun canimmHanımlar selaamlaarr
Nipt testimin sonucu çıktı çok şükür her şey güzeeell
Ve oğluşumun olacağı kesinleştiii :)
Ohooo ne kadar çok artmisValla biz evlenirken (2018) koltuk takımı sanayiden özel yaptırdık tanıdıktı 3.500 yaptı 2 sene sonra kaynanam yaptırdı 5bindi. Ondan 1 sene sonra görümcem yaptırdı 7bin. Geçen sene alt kat komşum yaptırdı 15 binşuan annem yaptırmak istiyor 24 bin diyorlar hepimiz aynı yere yaptırdık bu arada
Kira konusu gerçekten çok sıkıntı olmaya başladı, Allah yardımcınız olsun canım insallah bir çıkış yolu bulunurEn azından imkanın olup sen tercih etmiyormussun canım biz bi çıksak maasin yarısını eve vercez gerçekten yazık günah ya
Bende süt konusunda çok kararsızım kayınvalidemlerin kendi ineklerinin sütü pastorize değil diye içmiyorum dondurucuda duruyor öylece. Çokta severim yağlı güzel süt. Ne yapsam acaba?Aynen evde az kalınca çocuk yesin ev yapımını diyorum kendim market yoğurdu yiyorum mayalayana kadar.
Tabiki kesin olarak ev yapımı öneriliyor ama ben çokta takılmıyorum ya market yoğurdu da yerim ev yoğurdu da yerim okadar kasmıyorum
Bizim de evde döşenmiş mutfak parkesinin altindaymis ucu sanırım, ilk taşındığımızda tadilattan o kadar sıkıldık ki aman doğal gazı da kalsın sonra yaptırırız dedik şimdi de parkeler kalkarsa onları da değiştirmek istiyorum açıkçası çok sevmiyorum mutfakla oturma odasının parkelerini ama gözüm hiçbirini yemiyorAyy o doğalgaz döşeme aşırı toz topraklı iş ya kayınvalidem yaptırdı bikaç sene önce bide yerden döşetti bütün heryeri kırdılar parkeler söküldü baştan takıldı bir toz toprak pislik mutfak dolapları kapalı olduğu halde tabakların üzeri bile bi parmak tozdu
Aa ben önceki hamileliğinde aldın sandimmDaha doğurmadımbenim göbeğim çok hızlı çıktı hiçbir şey giyemedim bir süre sabrettim ama geçen hafta mecbur aldım. Eşofmanları da vardı sitesinde eşofmanları da taytları da naylon gibi çıktı biraz idare edicem ama kesinlikle pamuk alcam ben rahatsız oldum. Sen de bi bakarsın canım
Tabi stres de cok etkili.inşallah çözüm bulunur biran önceBu sıra her şey çok üst üste geldi biraz strese de yoruyorum
Sagol canim benim
İmkanın varsa yap kurtul bebegin de rahat eder ilerde gerçekten evinde yenilenirBizim de evde döşenmiş mutfak parkesinin altindaymis ucu sanırım, ilk taşındığımızda tadilattan o kadar sıkıldık ki aman doğal gazı da kalsın sonra yaptırırız dedik şimdi de parkeler kalkarsa onları da değiştirmek istiyorum açıkçası çok sevmiyorum mutfakla oturma odasının parkelerini ama gözüm hiçbirini yemiyordoğal gaz yok diye her odaya klima alındı resmen artık mutfağa da almayı düşünüyoruz çünkü kışın mutfak çok zorluyor buz gibi, bebek de olursa sıkıntı ama tadilatı da hiç yemiyor gözüm
Çok değişik hallerdeyim.Tabi stres de cok etkili.inşallah çözüm bulunur biran önce
Bence anlat rahatla canım.burdaki kızlar sağolsun cok rahatlatıyo.kimseyle paylaşamadığımda burda sorup konusup rahatlıyorumÇok değişik hallerdeyim.
Buraya bile sorunlarımla ilgili yazarken çekiniyorum inşallah kızları darlamıyorumdur diye
Aslında daha mantıklı. Çünkü mağazalardan aldığımız o istikbal konfor yataş vs. Kendi üretim tesisleri var fakat yetişmediği için sanayiye fason iş veriyolar. Tabiki malzemesi kumaşı denetlemesi vs ekstra yapılıyor ama sonuçta mobilya sanayide yaptırıp kendi amblemlerini taktırıyorlar. Bulunduğunuz bölgede mobilya sanayi varsa gidip bi bakmanızı öneririm rengi zaten kendiniz seçeceksiniz ama kumaşıda kendiniz seçebilirsiniz düzgün yerde taş gibi yapıyolarOhooo ne kadar çok artmisbiz koltuklara 60 bin bütçe ayırdık acaba sizin gibi mi yaptırsak bizde
Yerinde olsam güzelce kaynatırım şöyle bi parmak eksilecek kadar muzlu ballı vs çeşitlilik koyarak içerim. 1 litrelik şişelerde dondurup ihtiyaç kadar çıkarsan soğuduktan sonra dolaba koyarsın 2-3 günde tüketirsinBende süt konusunda çok kararsızım kayınvalidemlerin kendi ineklerinin sütü pastorize değil diye içmiyorum dondurucuda duruyor öylece. Çokta severim yağlı güzel süt. Ne yapsam acaba?
Okadar klima alacağına bikez uğraşıp yaptırsaydın keşke rahat ederdin şimdi hamileyken insanın gözü hiç yemez öyle büyük işe kalkışmayıBizim de evde döşenmiş mutfak parkesinin altindaymis ucu sanırım, ilk taşındığımızda tadilattan o kadar sıkıldık ki aman doğal gazı da kalsın sonra yaptırırız dedik şimdi de parkeler kalkarsa onları da değiştirmek istiyorum açıkçası çok sevmiyorum mutfakla oturma odasının parkelerini ama gözüm hiçbirini yemiyordoğal gaz yok diye her odaya klima alındı resmen artık mutfağa da almayı düşünüyoruz çünkü kışın mutfak çok zorluyor buz gibi, bebek de olursa sıkıntı ama tadilatı da hiç yemiyor gözüm
Canım bazen genel konuşuyoruz bazen alışveriş bazen yeni fikirler bazen sorunlarımızı yada sorularımızı. Bu topiğin olayı bu kimse darlanmaz ki burda hepimiz aynı dönemlerdeyiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz. En yakınlarımız bile şu dönem bizle aynı şeyleri yaşamadığı için anlayamayabiliyolar bazen ama burda birbirimizi iyi anlıyoruz. Sıkıntı yapma kimse darlanmazÇok değişik hallerdeyim.
Buraya bile sorunlarımla ilgili yazarken çekiniyorum inşallah kızları darlamıyorumdur diye
Oyle düşünme en basiti ben bugün kira konusunu açtım içime dert oldu ne yapsam diye ille öyle de değil tavsiyede verebilirsin derdini anlatabilirsin yada mutluluğunu paylaşabilirsin biz burda aile oldukÇok değişik hallerdeyim.
Canım evi bile toplayamazken şu an parke olayını hiç düşünmedimİmkanın varsa yap kurtul bebegin de rahat eder ilerde gerçekten evinde yenilenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?