2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hanımlar selaamlaarr
Nipt testimin sonucu çıktı çok şükür her şey güzeeell
Ve oğluşumun olacağı kesinleştiii :)
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıklı olmasına. Sağlıkla da gelsin inşallah kucağına oğluşun

Ay Allah Allah benim öyle düşkün olduğum şey yok tatlı tuzle Allah ne verdiyse 0 belirtisiz hamilelik geçiriyorum çok değişik şükür tabi de ilginç
Ne güzel valla ben de tatlı yemedigim için mutluyum aslında kilomun önünü alamazdim muhtemelen en azından zararlı bir şeyi canım istemiyor diye mutluyum

Aa gelsin duruma göre gonderirim o zaman naylon gibi olması hos olmamış bir de belini ayarlayabiliyorsun ya doğumdan sonra da giydin mi canım yoksa normal zamanda olmuyor da sadece hamilelik için mi
Daha doğurmadım benim göbeğim çok hızlı çıktı hiçbir şey giyemedim bir süre sabrettim ama geçen hafta mecbur aldım. Eşofmanları da vardı sitesinde eşofmanları da taytları da naylon gibi çıktı biraz idare edicem ama kesinlikle pamuk alcam ben rahatsız oldum. Sen de bi bakarsın canım

Ohooo ne kadar çok artmis biz koltuklara 60 bin bütçe ayırdık acaba sizin gibi mi yaptırsak bizde

Bende süt konusunda çok kararsızım kayınvalidemlerin kendi ineklerinin sütü pastorize değil diye içmiyorum dondurucuda duruyor öylece. Çokta severim yağlı güzel süt. Ne yapsam acaba?

Bizim de evde döşenmiş mutfak parkesinin altindaymis ucu sanırım, ilk taşındığımızda tadilattan o kadar sıkıldık ki aman doğal gazı da kalsın sonra yaptırırız dedik şimdi de parkeler kalkarsa onları da değiştirmek istiyorum açıkçası çok sevmiyorum mutfakla oturma odasının parkelerini ama gözüm hiçbirini yemiyor doğal gaz yok diye her odaya klima alındı resmen artık mutfağa da almayı düşünüyoruz çünkü kışın mutfak çok zorluyor buz gibi, bebek de olursa sıkıntı ama tadilatı da hiç yemiyor gözüm

Aa ben önceki hamileliğinde aldın sandimm aynen en azından şu an bir kaç parça bir şeyim oluyor, taytlar olmazsa hemen gönderir pamuklulara bakarım

İmkanın varsa yap kurtul bebegin de rahat eder ilerde gerçekten evinde yenilenir

Çok değişik hallerdeyim.
Buraya bile sorunlarımla ilgili yazarken çekiniyorum inşallah kızları darlamıyorumdur diye
Bence anlat rahatla canım.burdaki kızlar sağolsun cok rahatlatıyo.kimseyle paylaşamadığımda burda sorup konusup rahatlıyorum

Ohooo ne kadar çok artmis biz koltuklara 60 bin bütçe ayırdık acaba sizin gibi mi yaptırsak bizde
Aslında daha mantıklı. Çünkü mağazalardan aldığımız o istikbal konfor yataş vs. Kendi üretim tesisleri var fakat yetişmediği için sanayiye fason iş veriyolar. Tabiki malzemesi kumaşı denetlemesi vs ekstra yapılıyor ama sonuçta mobilya sanayide yaptırıp kendi amblemlerini taktırıyorlar. Bulunduğunuz bölgede mobilya sanayi varsa gidip bi bakmanızı öneririm rengi zaten kendiniz seçeceksiniz ama kumaşıda kendiniz seçebilirsiniz düzgün yerde taş gibi yapıyolar

Bende süt konusunda çok kararsızım kayınvalidemlerin kendi ineklerinin sütü pastorize değil diye içmiyorum dondurucuda duruyor öylece. Çokta severim yağlı güzel süt. Ne yapsam acaba?
Yerinde olsam güzelce kaynatırım şöyle bi parmak eksilecek kadar muzlu ballı vs çeşitlilik koyarak içerim. 1 litrelik şişelerde dondurup ihtiyaç kadar çıkarsan soğuduktan sonra dolaba koyarsın 2-3 günde tüketirsin mis gibi taze sağılmış süt

Okadar klima alacağına bikez uğraşıp yaptırsaydın keşke rahat ederdin şimdi hamileyken insanın gözü hiç yemez öyle büyük işe kalkışmayı

Çok değişik hallerdeyim.
Buraya bile sorunlarımla ilgili yazarken çekiniyorum inşallah kızları darlamıyorumdur diye
Canım bazen genel konuşuyoruz bazen alışveriş bazen yeni fikirler bazen sorunlarımızı yada sorularımızı. Bu topiğin olayı bu kimse darlanmaz ki burda hepimiz aynı dönemlerdeyiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz. En yakınlarımız bile şu dönem bizle aynı şeyleri yaşamadığı için anlayamayabiliyolar bazen ama burda birbirimizi iyi anlıyoruz. Sıkıntı yapma kimse darlanmaz

Çok değişik hallerdeyim.
Oyle düşünme en basiti ben bugün kira konusunu açtım içime dert oldu ne yapsam diye ille öyle de değil tavsiyede verebilirsin derdini anlatabilirsin yada mutluluğunu paylaşabilirsin biz burda aile olduk

İmkanın varsa yap kurtul bebegin de rahat eder ilerde gerçekten evinde yenilenir
Canım evi bile toplayamazken şu an parke olayını hiç düşünmedim koltukların kapıdan sigmamisti hep demonte edilip sonra monte edildi bunlar falan gözümde o kadar büyüdü ki sanırım depresyona girerim böyle bir şeye girisirsek ev şu an uçuyor hiçbir şeye yetisemiyor tadilatta bakırköylük olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…