2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet canım hayırlısıyla kızım oluyor
Yaa canım benim çok ama çok sevindim nasil mutlu oldum ya inanamazsin tebrik ederim inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın bizim enerci bombası aframis
Bayagidir girmiyordum buralara bi bakayim dedim denk geldim hemen yazmak istedim

Diyetisyenim kaynağı belli olmayan sütlere güvenemiyoruz dedi bende kaynağı belli dedim yine de pek güvenemiyoruz pastorize daha iyi dedi ama artık pastorize sütten yapay bi tat almaya başladım. O kadar haklısın ki canım mis gibi süt dururken para verilir mi hiç köyde süte gülerler Gerçi kayınpederim görümcemin kızına kakaolu muzlu sütleri taşıyor çarşıdan ama o sayılmaz sanırım

Ayy normalde aklımıza düşmez ama hamilelikte canımız ne yemememiz gerekiyorsa onu istiyor sen ekstra dikkat etmelisin canım inşallah değerlerin normale döner
Benimde canım dışardan yediğimizde tehlikeli ama evde masum bir şey istiyor ne zamandır ama ben yada eşim yapamıyoruz aylardır istiyor en son bi arkadaşımıza söyledik bakalım işleri ayarlayıp en kısa zamanda inşallah yapacak

Çok değişik hallerdeyim.
Buraya bile sorunlarımla ilgili yazarken çekiniyorum inşallah kızları darlamıyorumdur diye
Estagfurullah canım olur mu öyle şey biz aile gibiyiz burda ben öyle düşünüyorum birisi birşey yazsa kendi derdim gibi üzülüyorum ona dua ediyorum hiç birinizi de tanımıyorum üstelik hepiniz çok kıymetlisiniz

Dualarım seninle canım. Hem rahmin toparlansın hem psikolojin biran önce inşallah sonrada müjdeli haberlerin olsun bize bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Mayısta 4 aylık olurmusun acaba
Ah canımcım ağzından bal damlıyor inşallaaah doğum olacaktı normalde ama geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun rahmim de temiz çıktı bugün şükür en doğalından düşürmüşüm bebeğimi.. Allahım daha kötüsünü yaşatmasın, sizlere de bolca sağlık mutluluk versin

Bebişim yazdım az önce burada tekrar da yazayım bana da baktı bugün hala kanıyorum tabi de 2 haftaya kadar kanaman normal dedi. Rahim de bişiy kalmamış şükür hepsi parçalanmış atılmış, yumurtalıkların da sağlıklı dedi vajinal ultrasound ile bakti. Kanaman bitince 30-40 gün bekle regl olmalisin sornasinda korunmadan deneyebilirsin dedi..tabi ben beklicem 2 ay ama bi nebze teselli oldu.

Kuzum benim de işte rahimde bişiy kalmamış yumurtalıklarında iyi dedi bugün vajinal baktılar.. ben de 2 ay bekleyip ocak gibi düşünüyorum doğrusu. Canımcım bebişine sağlık versin Allah hiç düşük riski de yaşatmasın sıkıca tutunsun bebişin

Canım bence rahim dinlensin en azından 2 adet gör o adetlerle de temizlenir iyice sana da iyi gelir önemli olan sağlıkla olması acele etme. İnşallah güzel haberi alınca bizimle de paylaş yine grupta
Canım aynen 2 ay tam bekleyeyim diyorum, amin canımcım ah inşallah sizin de bebişleri görürüm burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…