Bende sizinki gibi idrarda sıkışığım ama yapamadım çok zorlandım enfeksiyon bölümüne yönlendirdi idrarda lökosit çıkmış ama ağrım yanmam yok antibiyotik verdiler bana size ne dedilerTeşekkür ederim kızlar. Bide kasıklarım da bugün yoğun ağrı da var oda belirti
Bugün bilerek doyunca da yemeye devam ettim igrenirim belki diye su an hiçbir yemeği görmek istemiyorumAnladım canım. Yani onları yiyeceksen bile lokal burgercileri tercih et bence çok daha iyi köftesi hamburgeri olan. bu zincir marketlerin katkı maddesi çok oluyor ve içeriği çok temiz olmuyor özelikle tavuk vs tuketmemeye çalışyani ben de aşırı kasmiyorum evde bebek olduğu için mecbur ev yemeği oluyor evde yemek olunca da canım da istese aman yemek var ya diyip söylemiyorum ama bazen insanın da canı cekiyor aşırı kasmadan çok da abartmadan tüketmek lazım vicdan da yapma ya bir kere geliyoruz dünyaya dengeli olduktan sonra her şey mübah bence
Karından muayene ettiyse ordan da görüyolar servikal uzunluğu canım ha vajinal daha net gözüküyor ama genelde artık her kontrolde karından bebeğe bakarken o uzunluğada bakacaklar. Belki bakmıştır bi problem yok diye bişey dememiştir. Kendi doktoruna randevun ne zamanPeki yazdığım gibi bir belirtin var mıydı idrar yaparken zorlanma gibi
Yok canım, yan tarafta bayan dr vardı ona rica ettim o hiç serklaja bakalım demedi direk karından muayene etti, ama diğer doktor neden bakalım dedi ona kafam takıldı
Evet bakınca öyle gerçekten her bebişin bizler gibi damak tadı varAynen ya çok kadınca çok kaygı artıyor biraz rahat olmak lazım dengede tutmak lazım. Ben de özel bir şeyler yapıyorum yemiyor bazen de hiç yemez dediğim şeyi hapur hupir yiyor. Yani aslında bizimle alakalı değil hiçbir şey bebeğin de bir damak tadı var sevdiği sevmediği şeyler var çok kasmak lazım
Yalnız degilmisimben canım çeken çoğu şeyi yiyorumev yoğurdu yemiyorum. kaynatma kısmına güvenemedim kendim. henüz kokoreç ya da kelle paça yemedim ama canım çekerse güvendiğim yerden biraz yicem. arada cips de yiyorum dışardan da haftada bir köfte olur, butik hamburger olur o tarz şeyler yiyorum valla yalan yok.
valla kendime hiç vicdan yapmadımYalnız degilmisimyiyorum yiyorum vicdan yapıyorum bu yavrucak bana emanet ana olcaksin hala boğazına sahip çıkamıyosun yok hamburger yok bilmem ne diye kızıyorum kendime
Canım valla ben direk üç haftadır yumurta yemiyorum mide almıyor hatta folik asit bile bi kaç günde bir içebiliyorum içindeki bir tat sürekli geliyor midemi bulandırıyorvalla kendime hiç vicdan yapmadımhatta iki gündür meyve ve yumurta yiyemedim ama midem almıyor. bana emanet evet ama napim, çocuğumda leke mi olsun. canım çekiyor bir de günümüzde yediğimiz hangi şey çok aşırı normal ki. ben normal pazar sebze meyvesi yiyorum. onlarda da hormondur ilaçtır var elbet. bu kadarcıktan bişey olmaz inşallah diyip yiyorum
aynen vitamine ara vercem ben de midemi bulandırıyor bu aralar. doğru diyorsun biraz rahat olmak lazım, takılmamak lazım. napalım elimizden geleni yapıyoruz :)Canım valla ben direk üç haftadır yumurta yemiyorum mide almıyor hatta folik asit bile bi kaç günde bir içebiliyorum içindeki bir tat sürekli geliyor midemi bulandırıyor
Ben aldım artıştan bu taytları kızlar, genel olarak kışlığı da çok inceydi bence, rahat evet ama kesinlikle pamuklu değil naylon gibi, ben pamuklu isterdim. Başka marka da alcam ben, baya da almıştım 2bin tlyeEvet bebeğim artış fitilli aldım. Yeşil olan şardonlu kalın, dışarı çıkarken giyerim dedim. Siyahi da ev gezmeleri için diye dusundum, zaten oversize sweatshirtler almıştım geçen ay, tayt sweat geçirmeyi dusunuyorum kışısonrasında 1-2 kot alırım belki dedim ama genelde de kışın tayt giyerdim
Evet yediğimiz hiçbir şey normal değil zaten, Allah'a emanetler yavrucaklarvalla kendime hiç vicdan yapmadımhatta iki gündür meyve ve yumurta yiyemedim ama midem almıyor. bana emanet evet ama napim, çocuğumda leke mi olsun. canım çekiyor bir de günümüzde yediğimiz hangi şey çok aşırı normal ki. ben normal pazar sebze meyvesi yiyorum. onlarda da hormondur ilaçtır var elbet. bu kadarcıktan bişey olmaz inşallah diyip yiyorum
Aa gelsin duruma göre gonderirim o zaman naylon gibi olması hos olmamışBen aldım artıştan bu taytları kızlar, genel olarak kışlığı da çok inceydi bence, rahat evet ama kesinlikle pamuklu değil naylon gibi, ben pamuklu isterdim. Başka marka da alcam ben, baya da almıştım 2bin tlye
Tabikide canım benim ilk hamileliğim ama diyorum ki sakındıgın göze çöp batar azar azar canınız ne çekiyorsa tabi sakatat yemeyinaynen vitamine ara vercem ben de midemi bulandırıyor bu aralar. doğru diyorsun biraz rahat olmak lazım, takılmamak lazım. napalım elimizden geleni yapıyoruz :)
Canım sonucum temiz çıkmış bol su iç dedi eğer ağrı yanma olursa diye bi ilaç söyledi toz bunu kullanabilirsin dediBende sizinki gibi idrarda sıkışığım ama yapamadım çok zorlandım enfeksiyon bölümüne yönlendirdi idrarda lökosit çıkmış ama ağrım yanmam yok antibiyotik verdiler bana size ne dediler
Etti normal dedi herşeye canım, kendi doktoruma muayeneye pazartesi gidecem inşaAllahKarından muayene ettiyse ordan da görüyolar servikal uzunluğu canım ha vajinal daha net gözüküyor ama genelde artık her kontrolde karından bebeğe bakarken o uzunluğada bakacaklar. Belki bakmıştır bi problem yok diye bişey dememiştir. Kendi doktoruna randevun ne zaman
ben 12'yim bu hafta. bende aşırı bulantı oluyor hatta ilk haftalar böyle olmamıştı hiçKızlar bugün 10+5 im bulantılarım yine başa döndü sanki sürekli öğürüyorumher şey çok kötü kokuyor. Yine mutfağa giremez oldum yemek yapamıyorum. Kusmalarım yine başladı. Halbuki önceki haftalarda iyiydim. İş yerinde de öğürüp duruyorum kötü oluyor. Sizde durumlar nasıl?
Tam 10. Haftada bende de tekrar baslamisti. 12. Haftada rahattım şimdi tam bitmese de ara ara oluyor ama ogurmelerim geçti şükürKızlar bugün 10+5 im bulantılarım yine başa döndü sanki sürekli öğürüyorumher şey çok kötü kokuyor. Yine mutfağa giremez oldum yemek yapamıyorum. Kusmalarım yine başladı. Halbuki önceki haftalarda iyiydim. İş yerinde de öğürüp duruyorum kötü oluyor. Sizde durumlar nasıl?
Ah 2 hafta daha böyle devam edecek demekTam 10. Haftada bende de tekrar baslamisti. 12. Haftada rahattım şimdi tam bitmese de ara ara oluyor ama ogurmelerim geçti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?