2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
ben canım çeken çoğu şeyi yiyorum ev yoğurdu yemiyorum. kaynatma kısmına güvenemedim kendim. henüz kokoreç ya da kelle paça yemedim ama canım çekerse güvendiğim yerden biraz yicem. arada cips de yiyorum dışardan da haftada bir köfte olur, butik hamburger olur o tarz şeyler yiyorum valla yalan yok.

Teşekkür ederim kızlar. Bide kasıklarım da bugün yoğun ağrı da var oda belirti
Bende sizinki gibi idrarda sıkışığım ama yapamadım çok zorlandım enfeksiyon bölümüne yönlendirdi idrarda lökosit çıkmış ama ağrım yanmam yok antibiyotik verdiler bana size ne dediler

Bugün bilerek doyunca da yemeye devam ettim igrenirim belki diye su an hiçbir yemeği görmek istemiyorum bundan sonra daha dikkatli olcam ya yemem demiyorum ama en azından süreyi uzatirim bebeğimin gelisimi etkilenmesin

Karından muayene ettiyse ordan da görüyolar servikal uzunluğu canım ha vajinal daha net gözüküyor ama genelde artık her kontrolde karından bebeğe bakarken o uzunluğada bakacaklar. Belki bakmıştır bi problem yok diye bişey dememiştir. Kendi doktoruna randevun ne zaman

Evet bakınca öyle gerçekten her bebişin bizler gibi damak tadı var yeğenim de kuzenim de brokoliye bayılır mesela üzerine hiçbir şey yoğurt limon vs dökmeden sade sade yerler düşünüyorum ben sade halini o kadar da sevmem ama onlar bayılıyor demek ki damak zevkleri farklı

Yalnız degilmisim yiyorum yiyorum vicdan yapıyorum bu yavrucak bana emanet ana olcaksin hala boğazına sahip çıkamıyosun yok hamburger yok bilmem ne diye kızıyorum kendime

Yalnız degilmisim yiyorum yiyorum vicdan yapıyorum bu yavrucak bana emanet ana olcaksin hala boğazına sahip çıkamıyosun yok hamburger yok bilmem ne diye kızıyorum kendime
valla kendime hiç vicdan yapmadım hatta iki gündür meyve ve yumurta yiyemedim ama midem almıyor. bana emanet evet ama napim, çocuğumda leke mi olsun. canım çekiyor bir de günümüzde yediğimiz hangi şey çok aşırı normal ki. ben normal pazar sebze meyvesi yiyorum. onlarda da hormondur ilaçtır var elbet. bu kadarcıktan bişey olmaz inşallah diyip yiyorum

Arada bir yemekten bişey olmaz kızlar ya takılmayın tabi hergün hergünde yemeyin ben arada lahmacun bir kerede pizza yedim arada kaçamak oluyor

Canım valla ben direk üç haftadır yumurta yemiyorum mide almıyor hatta folik asit bile bi kaç günde bir içebiliyorum içindeki bir tat sürekli geliyor midemi bulandırıyor

Canım valla ben direk üç haftadır yumurta yemiyorum mide almıyor hatta folik asit bile bi kaç günde bir içebiliyorum içindeki bir tat sürekli geliyor midemi bulandırıyor
aynen vitamine ara vercem ben de midemi bulandırıyor bu aralar. doğru diyorsun biraz rahat olmak lazım, takılmamak lazım. napalım elimizden geleni yapıyoruz :)

Ben aldım artıştan bu taytları kızlar, genel olarak kışlığı da çok inceydi bence, rahat evet ama kesinlikle pamuklu değil naylon gibi, ben pamuklu isterdim. Başka marka da alcam ben, baya da almıştım 2bin tlye

Evet yediğimiz hiçbir şey normal değil zaten, Allah'a emanetler yavrucaklar ben de canımın çektiğini yiyorum ama keşke sağlıklı bir şey çekse canım

Merhaba arkadaşlar sürekli yemek yesem de yarım saatte bir hem tansiyon hem şeker çok düşüyor bayılmak üzere oluyorum resmen titriyorum şekerim sürekli 50-60 civarı
Atıştırıyorum olmuyor sürekli yiyorum olmuyor
Siz neler yapıyorsunuz

Aa gelsin duruma göre gonderirim o zaman naylon gibi olması hos olmamış bir de belini ayarlayabiliyorsun ya doğumdan sonra da giydin mi canım yoksa normal zamanda olmuyor da sadece hamilelik için mi

aynen vitamine ara vercem ben de midemi bulandırıyor bu aralar. doğru diyorsun biraz rahat olmak lazım, takılmamak lazım. napalım elimizden geleni yapıyoruz :)
Tabikide canım benim ilk hamileliğim ama diyorum ki sakındıgın göze çöp batar azar azar canınız ne çekiyorsa tabi sakatat yemeyin herşeyin fazlası her zaman zarar biraz dikkat edelim yeterli

Bende sizinki gibi idrarda sıkışığım ama yapamadım çok zorlandım enfeksiyon bölümüne yönlendirdi idrarda lökosit çıkmış ama ağrım yanmam yok antibiyotik verdiler bana size ne dediler
Canım sonucum temiz çıkmış bol su iç dedi eğer ağrı yanma olursa diye bi ilaç söyledi toz bunu kullanabilirsin dedi
Etti normal dedi herşeye canım, kendi doktoruma muayeneye pazartesi gidecem inşaAllah

Kızlar bugün 10+5 im bulantılarım yine başa döndü sanki sürekli öğürüyorum her şey çok kötü kokuyor. Yine mutfağa giremez oldum yemek yapamıyorum. Kusmalarım yine başladı. Halbuki önceki haftalarda iyiydim. İş yerinde de öğürüp duruyorum kötü oluyor. Sizde durumlar nasıl?

ben 12'yim bu hafta. bende aşırı bulantı oluyor hatta ilk haftalar böyle olmamıştı hiç

Tam 10. Haftada bende de tekrar baslamisti. 12. Haftada rahattım şimdi tam bitmese de ara ara oluyor ama ogurmelerim geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…