2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende aynen böyle düşünüyorum canım.. ben evlendiğimde eşyalı eve geldim Antalyanin keyfini çıkaralım dedik.. Hani bebek olduktan sonra taşınması benim için zor olmayacak küçük ev aletleri tabaklarimi ve kıyafetlerimi alıp çıkıcam ama dediğin şeyi bende düşünüyorum kim bilir seneye kac derler Allah bilir

Ay Allah Allah benim öyle düşkün olduğum şey yok tatlı tuzle Allah ne verdiyse 0 belirtisiz hamilelik geçiriyorum çok değişik şükür tabi de ilginç

Kesinlikle ya ne bu anlamadım ya eve bakıyorsun 11 binlik eve oturulmaz duşa kabin kırık tuvaletler berbat halde.. mutfak dolabı eski tek iyi tarafı dogalgaz olması ama evde yaşanmaz... gerçekten hak etmiyor öteki dünyaları nasil olacak Allah bilir.. şimdi bebek gezmek isteyecek bir odadan diğer odaya hasta olacak klimali evde gerçekten o yüzden en güzeli dogalgaz ama maaşın yarısı gidiyo bir barinmaya çok sacma

En azından imkanın olup sen tercih etmiyormussun canım biz bi çıksak maasin yarısını eve vercez gerçekten yazık günah ya

Aynen bide üstüne eve göre yine ufak tefekte olsa eşya alınıyor beşik vs de eklenecek herşey seneye 2 katı olacak sıkıntılı yani. Maddi durumunuz el veriyorsa şimdiden hatta çokta ağırlaşmadan taşınmanı öneririm düzenin filanda anca oturur alınacak eşyanı alırsın yeni eve göre planlama yaparsın

Ayy o doğalgaz döşeme aşırı toz topraklı iş ya kayınvalidem yaptırdı bikaç sene önce bide yerden döşetti bütün heryeri kırdılar parkeler söküldü baştan takıldı bir toz toprak pislik mutfak dolapları kapalı olduğu halde tabakların üzeri bile bi parmak tozdu

Birikimimizi yaptık eşya konusunda o konuda sıkıntımız yok çok şükür ama gerçekten dediğin gibi belkide 3 4 katı olacak her şey Allah korusun

Birikimimizi yaptık eşya konusunda o konuda sıkıntımız yok çok şükür ama gerçekten dediğin gibi belkide 3 4 katı olacak her şey Allah korusun
Valla biz evlenirken (2018) koltuk takımı sanayiden özel yaptırdık tanıdıktı 3.500 yaptı 2 sene sonra kaynanam yaptırdı 5bindi. Ondan 1 sene sonra görümcem yaptırdı 7bin. Geçen sene alt kat komşum yaptırdı 15 bin şuan annem yaptırmak istiyor 24 bin diyorlar hepimiz aynı yere yaptırdık bu arada

Her gün başım ağrıyor. Normalde şişkinlik sikayetlerim olmazdı, hep gaz sancısı yaşıyorum artik. Ya tuvalete çıkamıyorum ya da ishalim. Sabah acile gittim, serum taktılar
Canım baş ağrısına ve hazımsızlığa bol su iyi geliyor gerçekten. Gaz yapıcak seyler brokoli karnabahar nohut vs yiyosan eğer bi süre yeme.birde doktor bana sıkı giyinme gaz sancısı için dedi.
Serum şifa olur da belirtilerin azalır inşallah

Bu sıra her şey çok üst üste geldi biraz strese de yoruyorum
Sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…