2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aman canım o zaman uzak dur kendi sağlığın daha önemli

Valla öyle oldu canım ama klima yaz için de mecbur gibi biraz şimdi hiç gözüm yemiyor tadilata ne zaman yaptırırım kim bilir
Bende bitane klima var özellikle gece klimanın bulunduğu odada kimse yatmadığı için fanı yükseltiyorum dereceyi iyice düşürüyorum tüm evin kapılarını kapatıp yatakodasınınkini açınca ordan orayı serinletiyor hem baya baya serinletiyor üşütüyor bile. Ama benim evim küçük 2+1 80mt2 seninki daha büyükse diğer odayı etkilemeyebilir tabi

Bizim ev dubleks canım o yüzden ben oturma odasını açtığım an tüm hava merdivene doğru gider, şu an bizde de 3 tane var ama hep lazım olan yerler yatak odası gece uyurken mutlaka lazım oluyor, oturma odası zaten kesin olmalı. Çalışma odası da bütün günümü geçirdiğim yer bir de çalışma odasını ileride çocuk odası yaparsak diye buraya da almıştık. Mutfak yazın da kışın da kullanılamıyor Antalyada hava çok sıcak, kışın da soğuk diye giresim gelmiyor oraya uygun bir tane bulursak alalım diyoruz klimaya calisir olduk

Senin ev büyükmüş benim sistem uymaz sana bu arada annemin ev dubleks benim kız kapıyı açık buldumu yukarıya tırnamınıyor senin oraya kapı yaptırman lazım işin zor bide doğru gerçi Antalya’da doğalgazdan çok klima iş görüyor iyice güneyde

Evet ya hem aşağıya hem yukarıya bı kapı alcaz evi artık minnoşa göre değiştirmek lazım bizim eve gelen her çocuk direkt merdivene yöneliyor ne varsa merdivende hep yukarı çıkmak istiyorlar

tamda dediğin gibi canım 1.5 litrelik şişelerde dondurucuda bekliyor böyle konuşunca içim rahatladı

Evet ya hem aşağıya hem yukarıya bı kapı alcaz evi artık minnoşa göre değiştirmek lazım bizim eve gelen her çocuk direkt merdivene yöneliyor ne varsa merdivende hep yukarı çıkmak istiyorlar
Valla bende anlamadım benim kızda öyle hemen merdivenlere tırmanmayı seviyorlar galiba
tamda dediğin gibi canım 1.5 litrelik şişelerde dondurucuda bekliyor böyle konuşunca içim rahatladı
eskiden de böyle yapıyolarmış gerçi hala öyle köyde kim nerden bulsun yada kim niye para versin hazır ineklerden taze süt geliyorken

Ayy normalde aklımıza düşmez ama hamilelikte canımız ne yemememiz gerekiyorsa onu istiyor sen ekstra dikkat etmelisin canım inşallah değerlerin normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…