2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok bencede kakaolu muzlu sütler sayılmıyordur o duruma
E işte sende güzelce bol bol kaynat ılımaya başlayınca da at buzdolabına al sana pastörize yani durum bukadar basit değildir tabi de mantığı bu en azından hemde kaynağı belli

Olsun canım yeterki sağlıkla yeniden nasip etsin Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına alırsın kalmamış dimi rahimde herhangi bi parça bişey temiz mi tekrar kaç ay sonra denemeye başlayabilirmişsin

Olsun canım yeterki sağlıkla yeniden nasip etsin Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına alırsın kalmamış dimi rahimde herhangi bi parça bişey temiz mi tekrar kaç ay sonra denemeye başlayabilirmişsin
Kuzum kalmamış, yumurtalıklarda iyi dedi. Hepsi sıvı hale dönmüş yani bi parça yokmuş. 1-2 hafta kanaman normal kanamanın bittiği günü not al dedi. 30-40 gun ıcınde regl olman lazım ondan sonra hemen deneyebilirsn gayet sağlıklısın dedi.. acaba diyorum kürtaj olmadığım için mi hemen diyorlar bir regl geçsin sağlıklı yumurtladığını görelim ve deneyebilirsin, doğal yolla gittği için belki rahim daha mı az zarar gördü.. bilmiyorum canımcım Türkiyede pazartesi gidicem bizim aile dostuna alsancakta, o da bakıcak bakalım ne diyecek

Bencede rahimi minimum zararla kürtaj olmadından kurtarmışsın doktorda direk deneyebilirsin dediğine göre maşallah hiç bi sıkıntı görmemiş demekki

Aahaha o kadar mantıklı ki dediğin annem bi gelsin de stokları eritir kaynatır kaynatır içirir artık

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla istediğin vakitte tekrar gebe kalır bize müjdeni verirsin Sağlıklı olup süreci böylesine temiz atlatmana çok sevindim Her şey gönlünce olsun canım

Ayy kızlar kılo vermeme rağmen aşırı ödemliyim çoraplarım resmen bacaklarıma oturuyor gobegım arsa degıyor cok erken değil mi sürekli şikayetleniyorumm off off

Gerçekten süt içiyor musunuz kızlar çok zararlı diye ben kefir içiyorum sadece

Kesınlıkle canım kurtaj psikolojik olarak da çok yıpratıcı en kısa zamanda kolaylıkla Rabbım versin

Gerçekten süt içiyor musunuz kızlar çok zararlı diye ben kefir içiyorum sadece
Sütün zararlı olduğunu ilk defa senden duyuyorum şimdi yogurt çok faydalı diyorlar ama yoğurt sütten yapiliyor
3 bardak süt içebilirmisiz baya iyi yani içmek serbest gibi bir şey kimse bir günde 3 bardak süt icmiyordur sana kim söyledi nerden duydun zararlı oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…