Başta kanama alanım vardı ya canım farklı bir doktor görüşü almak istemiştim başlamışken de devam edeyim öyle dedim kanama alanım sıfırlanmadı çünkü. İnşallah tamamen temizlenirse normal rutin kontrollere devam ederim
Bu doktoru ilk gebeliğimden beri izler takip ederim. İstanbul’da yaşasaydım kesinlikle doktorum olarak tercih ederdim. Ayrıca dinlendirici bi ses tonu var
Ikili test için kanı koldan alıyorlar eğer risk yüksek çıkarsa ya amniyosentez ya da fetal DNA testi isterler. Ama genelde doktorlar fetal DNA testi ister çünkü %99 doğru sonuç veriyor amniyosentez %100 veriyor ama riskli bir işlem. Fetal DNA testinde koldan yanlış hatırlamıyorsam bir tüp kan alıyorlar. Amniyosentezde kan değil karından bebeğin kesesine girip içindeki amniyon suyundan alıp onu analiz ediyorlar. O yüzden riskli diye doktorlar çok çok yüksek bir risk cikmazsa amniyosentez yapmazlar eskiden yani bir 20 yıl önce falan yaş riski olanlara direk amniyosentez yapıyorlardı bu fetal DNA testi o zaman tr de yoktu muhtemelen ( annemden biliyorum 40 yaşındaydı kardeşimi dogurdugunda ona direk amniyosentez yaptılar.)
Başta kanama alanım vardı ya canım farklı bir doktor görüşü almak istemiştim başlamışken de devam edeyim öyle dedim kanama alanım sıfırlanmadı çünkü. İnşallah tamamen temizlenirse normal rutin kontrollere devam ederim
Ben 6 Kasım gibi gitmeyi planlıyorum hem fetal dna için kan vercem hem ozaman görürüm diye düşündüm sabırla bekliyorum 11 olmuşsun senin bebiş geçmiş bizi maşallah
Ben artık kaç öğün yedigimi şaşırdım önceden sabah kahvaltı yapar ara öğün kuruyemiş yerdim sonra da akşam yemeği şimdi aciktikca yiyorum öğün sayamadim
İzmir genetik şuan bildiğim firma diye oraya vereyim yine diyorum ama burda bi arkadaş genoksa verdi 5 günde çıktı sonuç genoks İzmir bölge sorumlusuna bi sorsam mı acaba diyorum oraya mı versem hızlı sonuç açısından kararsız kaldım
Aranızda hiç belirtisi olmayan var mı sadece arada kasık ağrım oluyor göğüslerim de eskisi kadar hassas değil sanırım bir sorun mu var diye düşünmekten evde kafayı yiyorum 9+2 bugün bunca haftadır 0 belirtiyle gidiyordum var mı böyle olan
Aranızda hiç belirtisi olmayan var mı sadece arada kasık ağrım oluyor göğüslerim de eskisi kadar hassas değil sanırım bir sorun mu var diye düşünmekten evde kafayı yiyorum 9+2 bugün bunca haftadır 0 belirtiyle gidiyordum var mı böyle olan
Ya arkadaşım da dış gebelik geçirdi o da çok etkiledi beni şimdi de belirtim olmamasına taktım 1 buçuk haftadır doktora gitmeyince sevindim benim gibi birilerinin olmasına
Ya arkadaşım da dış gebelik geçirdi o da çok etkiledi beni şimdi de belirtim olmamasına taktım 1 buçuk haftadır doktora gitmeyince sevindim benim gibi birilerinin olmasına
Benim de 1 haftadır bulantılarım çok azalmıştı bugün kontrolde büyüdüğünü gördüm şükür sorun yokmuş, doktor arada sırada belirtiler gelir ve gider dedi
Ay temmuz anneleri başlamış maşallah sağlıkla kucağına al canım ama haftalarımız bir değil arkadaşın dediği gibi yakın haftalarda olabilecek bi gruba dahil olursan daha iyi fikir alışverişi olur
Ben oteki hafta baslayacagim hamile pilatese.randevularimi aldim. doktorum 12 . Haftadan sonra oneriyorum hem doguma da cok faydali dedi.ben suan 13+1 deyim. Pazartesi dersim var cok ozledim sporu
Kızlar ne yaptımsa iyileşemiyorum. Öksürük gece boyu boğuyor. Artık geceleri öksürdükçe ağlıyorum bulantılar da durmuyor bir yandan devamlı çıkarıyorum. Yemezsem nasıl düzelcem bilmiyorum çok keyifsizim
Ben umraniyedeyim..acikcasi guncel fiyatlari bilmiyorum.benim daha once de duzenli gittigim yer.hamilelik nedeni ile dondurdugum paketimi tekrar devam ettiriyorum.lokasyon uyuyorsa detay paylasirim.