2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Anladım canım. İnşallah kalmamıştır hiçbişiiicik

Canım kanı kolundan mi aldılar karından mi internette öyle gördüm karından alıyorlar diye

o karından olan amniyosentez. bu koldan alınıyor. bu yapacakları test riskli sonuç verirse o karından olan kan isteniyor
Ikili test için kanı koldan alıyorlar eğer risk yüksek çıkarsa ya amniyosentez ya da fetal DNA testi isterler. Ama genelde doktorlar fetal DNA testi ister çünkü %99 doğru sonuç veriyor amniyosentez %100 veriyor ama riskli bir işlem. Fetal DNA testinde koldan yanlış hatırlamıyorsam bir tüp kan alıyorlar. Amniyosentezde kan değil karından bebeğin kesesine girip içindeki amniyon suyundan alıp onu analiz ediyorlar. O yüzden riskli diye doktorlar çok çok yüksek bir risk cikmazsa amniyosentez yapmazlar eskiden yani bir 20 yıl önce falan yaş riski olanlara direk amniyosentez yapıyorlardı bu fetal DNA testi o zaman tr de yoktu muhtemelen ( annemden biliyorum 40 yaşındaydı kardeşimi dogurdugunda ona direk amniyosentez yaptılar.)

Canım kanama alanı için doktorların ne diyor? Sebebi ne olabilirmiş? Ne öneriyorlar? Sen çalışıyordun değil mi?

Anladım canım ben ikili test yaptırmadım hiç hafta aralığı 11-12 biliyodum geç olmuyormuş demekki normali o
Ben ilk yaptirdigimda 11+3 tüm 11 ile 14 arası diyorlar ikili test için
Ben 6 Kasım gibi gitmeyi planlıyorum hem fetal dna için kan vercem hem ozaman görürüm diye düşündüm sabırla bekliyorum 11 olmuşsun senin bebiş geçmiş bizi maşallah
Ay bir gün aramiz var benim de 7sinde ve muhtemelen aynı firmaya vereceğiz İzmir genetik de mi senin de? Aynı gün alırız sonuçları muhtemelen

Ben artık kaç öğün yedigimi şaşırdım önceden sabah kahvaltı yapar ara öğün kuruyemiş yerdim sonra da akşam yemeği şimdi aciktikca yiyorum öğün sayamadim
Öyle yapmak lazımmış ara öğünde kuruyemiş kesmiyo sürekli yiyelim biz

İzmir genetik şuan bildiğim firma diye oraya vereyim yine diyorum ama burda bi arkadaş genoksa verdi 5 günde çıktı sonuç genoks İzmir bölge sorumlusuna bi sorsam mı acaba diyorum oraya mı versem hızlı sonuç açısından kararsız kaldım

Aranızda hiç belirtisi olmayan var mı sadece arada kasık ağrım oluyor göğüslerim de eskisi kadar hassas değil sanırım bir sorun mu var diye düşünmekten evde kafayı yiyorum 9+2 bugün bunca haftadır 0 belirtiyle gidiyordum var mı böyle olan

Toplasan benim sadece bir hafta midem bulandı. Onun dışında 12.haftaya girince belim agriyo çok ayakta kalınca başkada belirtim yok

Toplasan benim sadece bir hafta midem bulandı. Onun dışında 12.haftaya girince belim agriyo çok ayakta kalınca başkada belirtim yok
Ya arkadaşım da dış gebelik geçirdi o da çok etkiledi beni şimdi de belirtim olmamasına taktım 1 buçuk haftadır doktora gitmeyince sevindim benim gibi birilerinin olmasına

Ya arkadaşım da dış gebelik geçirdi o da çok etkiledi beni şimdi de belirtim olmamasına taktım 1 buçuk haftadır doktora gitmeyince sevindim benim gibi birilerinin olmasına
Benim de 1 haftadır bulantılarım çok azalmıştı bugün kontrolde büyüdüğünü gördüm şükür sorun yokmuş, doktor arada sırada belirtiler gelir ve gider dedi

Ben oteki hafta baslayacagim hamile pilatese.randevularimi aldim. doktorum 12 . Haftadan sonra oneriyorum hem doguma da cok faydali dedi.ben suan 13+1 deyim. Pazartesi dersim var cok ozledim sporu
İstsnbuldasınız sanırım. Nereye gideceksiniz hemen hemen ne kadar acaba ücretleri biliyor musunuz. ?

Aynıyım ben de. Öksürük yok ama balgam var. Çok halsizim ve de sürekli yer döküyorum

İstsnbuldasınız sanırım. Nereye gideceksiniz hemen hemen ne kadar acaba ücretleri biliyor musunuz. ?
Ben umraniyedeyim..acikcasi guncel fiyatlari bilmiyorum.benim daha once de duzenli gittigim yer.hamilelik nedeni ile dondurdugum paketimi tekrar devam ettiriyorum.lokasyon uyuyorsa detay paylasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…