Kizlar bu da benim minnos. Bugun resmen el ve ayak hareketlerini gorduk baya hareket ediyodu doktorumda hemen video cek her zaman denk gelmez dedi sansliydik yani bu haftada boyle hareket ettigini asla tahmin etmiyodum. Hepimiz saglikli guzel hamilelikler gecirelim insallah. Sizlerle de paylasmak istedim :)
Eki Görüntüle 3324010
Kizlar bu da benim minnos. Bugun resmen el ve ayak hareketlerini gorduk baya hareket ediyodu doktorumda hemen video cek her zaman denk gelmez dedi sansliydik yani bu haftada boyle hareket ettigini asla tahmin etmiyodum. Hepimiz saglikli guzel hamilelikler gecirelim insallah. Sizlerle de paylasmak istedim :)
Maşallah minnoşa Ben eşime her girişte söylüyorum video çekmesini bu sefer videoda net bir şekilde gozukmus bebeğim keseye doğru ayaklarını bastırıp sonra zıplıyor videonun o küçük kısmını kestim ben de hatıra
ben yaptırdım canım. orta risk dediler yaştan ötürü. fetal dna bakılmasını önerdiler. içim ferah. fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. üzülmedim, stres olmadım. sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama yine de yaptırcam
arkadaşlarımın dediği gibi eğer her şeyi kontrol altında tutma her şeyi bilmek isteyen bir mizacın varsa yaptırabilirsiniz ama benım öyle bi mizacım yok
Yani bu konuda ne yapabiliriz ki sonuçta öğrensekte öğrenmesekte varsa bişey rabbim vermiş diyeceğiz Allah korusun tabi.
O yüzden dediğiniz gibi kafamı çok bulandırasım yok.
Neyse muayene bulursam gider belki vermiş
Olmak için veririm değilse bende çok uğraşacağımı sanmıyorum.
Ben oteki hafta baslayacagim hamile pilatese.randevularimi aldim. doktorum 12 . Haftadan sonra oneriyorum hem doguma da cok faydali dedi.ben suan 13+1 deyim. Pazartesi dersim var cok ozledim sporu
Kızlar ben az bişey acıkayım böyle kalbim cok hızlı carpıyor bi halsizleşiyorum.tansiyon normal bazen düşük.açlık kan sekerim ölçülmüştü normaldi. Acaba sebebi hakkında bi fikri olan var mı
Kızlar ben az bişey acıkayım böyle kalbim cok hızlı carpıyor bi halsizleşiyorum.tansiyon normal bazen düşük.açlık kan sekerim ölçülmüştü normaldi. Acaba sebebi hakkında bi fikri olan var mı
Bende sabah acıkınca mide bulantısı oluyordu. Şimdi sabah aç durabiliyorum kahvaltımı istedigim zaman yapabiliyorum. Genelde saat 3-4 gibi acıkınca çok kötü oluyorum halsizlik vs oluyor ama kahvaltı yaptığım saatin etkisi var sanırım erken yersem ve arada minik atistirmazsam öğlen acikmalarim hep halsizlikle sonuclaniyor
Bende sabah acıkınca mide bulantısı oluyordu. Şimdi sabah aç durabiliyorum kahvaltımı istedigim zaman yapabiliyorum. Genelde saat 3-4 gibi acıkınca çok kötü oluyorum halsizlik vs oluyor ama kahvaltı yaptığım saatin etkisi var sanırım erken yersem ve arada minik atistirmazsam öğlen acikmalarim hep halsizlikle sonuclaniyor
En başından beri böyle oluyordu benim. Sağlık ocağından ebe aramıştı ne yaptın diye ona da söyledim o da tansiyonun düşüyordur sık sık yemelisin demişti hala da az az sık sık yemeyi öneriyorlar ne yiyeceğimi sasirdim ben de
İki doktora birden niye gidiyorsun ki. Hani biri devlet olanı çok gördüm burda ama sen ikisine de para veriyormuşsun
Valla 11.haftadan itibaren yapılıyor diye okudum ama erken diyen de olmuş bekleyebiliyorsan 12’yi bekle bence
Başta kanama alanım vardı ya canım farklı bir doktor görüşü almak istemiştim başlamışken de devam edeyim öyle dedim kanama alanım sıfırlanmadı çünkü. İnşallah tamamen temizlenirse normal rutin kontrollere devam ederim
ben yaptırdım canım. orta risk dediler yaştan ötürü. fetal dna bakılmasını önerdiler. içim ferah. fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. üzülmedim, stres olmadım. sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama yine de yaptırcam