Aranızda hiç belirtisi olmayan var mı sadece arada kasık ağrım oluyor göğüslerim de eskisi kadar hassas değil sanırım bir sorun mu var diye düşünmekten evde kafayı yiyorum 9+2 bugün bunca haftadır 0 belirtiyle gidiyordum var mı böyle olan
İzmir genetik şuan bildiğim firma diye oraya vereyim yine diyorum ama burda bi arkadaş genoksa verdi 5 günde çıktı sonuç genoks İzmir bölge sorumlusuna bi sorsam mı acaba diyorum oraya mı versem hızlı sonuç açısından kararsız kaldım
Progestan kullanıyorum canım 5. haftadan beri . Evet çalışıyorum, 15 dk ayakta duruyorsan 5 dk mutlaka otur dinlen demişti doktorum o şekilde yapıyorum. Minimum düzeyde yürüyorum, pek hareket etmemeye çalışıyorum.
Sebebi için bir şey söylemedi benim ilk hamileliğimde de olmuştu, o zaman yaşım da gençti 26 yaşındaydım. Neden oluyor bilemiyorum artık geçer inşallah çünkü geçen de yazmıştım vajina içi şiş durumda çok rahatsız oluyorum fitil koyarken dokundukça.
Bu doktoru ilk gebeliğimden beri izler takip ederim. İstanbul’da yaşasaydım kesinlikle doktorum olarak tercih ederdim. Ayrıca dinlendirici bi ses tonu var
Ya arkadaşım da dış gebelik geçirdi o da çok etkiledi beni şimdi de belirtim olmamasına taktım 1 buçuk haftadır doktora gitmeyince sevindim benim gibi birilerinin olmasına
Yok canım takılma bugün bi video izledim bulantı olması vücudun o yiyeceği yeme deme sekliymis.. benim bulantı olan günlerimi düşündüğümde evde kendim patlıcanı patatesi yağda kızartmistim o zaman oldu ama diğerini hatırlamıyorum yarında randevum var tekrardan buraya yazarım ama dert etme herkes her şeyi yasayacak diye bir şey yok galiba prenses hamilelik geciriyoz
Ekliyorum canım kalp atışını ne zaman duydunuz?
Tüp bebekte hesaplamayı transfer tarihine göre yapıyolar ama bebeğin gelişimi hep sat ile uyumlu oluyor
Ben sonunda iyileştim. Herhangi bir ilaç almadım. Hastayken 1 gece de ateşlendim. Doktlr 40 dereceyi bulmadıkça endişelenme dedi. Bişey olmamış bebeğe bugün kontrole gittim. İlaçsız zor ama geçecek
Yok canım takılma bugün bi video izledim bulantı olması vücudun o yiyeceği yeme deme sekliymis.. benim bulantı olan günlerimi düşündüğümde evde kendim patlıcanı patatesi yağda kızartmistim o zaman oldu ama diğerini hatırlamıyorum yarında randevum var tekrardan buraya yazarım ama dert etme herkes her şeyi yasayacak diye bir şey yok galiba prenses hamilelik geciriyoz
Ekliyorum canım kalp atışını ne zaman duydunuz?
Tüp bebekte hesaplamayı transfer tarihine göre yapıyolar ama bebeğin gelişimi hep sat ile uyumlu oluyor
Kalp atışını 6 Ekim de duymuştuk. Şuan nasıl bilmiyorum ama sat 20
Ağustosa göre uyumlu gördü
Doktor. Heralde o 5 günde 5. Gün embriyosu olmasından kaynaklı
Ben umraniyedeyim..acikcasi guncel fiyatlari bilmiyorum.benim daha once de duzenli gittigim yer.hamilelik nedeni ile dondurdugum paketimi tekrar devam ettiriyorum.lokasyon uyuyorsa detay paylasirim.
2 doktora mı gidiyorsun benim doktorum 2 ultrason baktı hatta ilkinde keseye yogunlasmadı bile anlık baktı cektı 12. Haftada gel dedı ultrasona ılk aylar bakmayı onermiyorum dedı sen nerdeyse 4 falan girmiş olmalısın ne güzel
Kalp atışını 6 Ekim de duymuştuk. Şuan nasıl bilmiyorum ama sat 20
Ağustosa göre uyumlu gördü
Doktor. Heralde o 5 günde 5. Gün embriyosu olmasından kaynaklı
Süpermiş maşallah benim ilk gebelik tüp bebekti dondurulmuş. Doktorlar hep transfere göre hesaplıyordu 1bucuk hafta geri çıkıyodu hesaplama ama ultrasonda sat a uyumluydu hep seninki daha iyi önde bile
Ben sonunda iyileştim. Herhangi bir ilaç almadım. Hastayken 1 gece de ateşlendim. Doktlr 40 dereceyi bulmadıkça endişelenme dedi. Bişey olmamış bebeğe bugün kontrole gittim. İlaçsız zor ama geçecek