2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Teyzeler merhaba annem ameliyata girdi sağlıkla çıktı çok şükür. Gittiğim doktor da aynı hastanede olunca ben de bi bebeme baktırayım dedim. Adete göre 10 haftalık ama kendi gelişimi en son 9+2ydi. Şuan 9+5 olmuş 2.85 cm olmuşuz doktor herşey yolunda dedi. Ellerini ayaklarını oynatıyordu

Canım valla aklımdaydın işe dalınca unutmuşum yazmayı anneni soracaktım bende. Şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim. Geçmiş olsun Bebişte haftasını yakalayacak sanırım maşallah

Demek 3-4 öğün yememiz gerekiyo.yaa sağlıklı olsunlar da insan ne yiyeceğini şaşırıyor gerçekten

Cinsiyeti ozmaana kesin söyler ama test için geç değil mi ona takıldım bende vardır gerçi doktorun bi bildiği
Evet canım demekti bakalım haftalarımız aynıydı sanki seninle sıra sende bende 10. Haftadayım sanıyordum 11 haftalık işte dedi bakalım sağlıkla gelsinler

Evet canım demekti bakalım haftalarımız aynıydı sanki seninle sıra sende bende 10. Haftadayım sanıyordum 11 haftalık işte dedi bakalım sağlıkla gelsinler
Ben 6 Kasım gibi gitmeyi planlıyorum hem fetal dna için kan vercem hem ozaman görürüm diye düşündüm sabırla bekliyorum 11 olmuşsun senin bebiş geçmiş bizi maşallah

Maşallah canım benimde bugün aynıydı ya zıplıyor habire elleri kolları çok hareketliydi maşallah video çekmedim ama ben neyse artık çok tuhaf duygular

Aynı boydayız ama ben 67 kiloyum özendim şu an sana çok yakışmış bence. Zayıf olduğun için bence çok kalınlaşmaz bacakların falan bu beden ideal gibi geldi bana güle güle kullan canım
Yaa öyle mii benim kilo aldığımda üst bacağa ve kalmaya gidiyo ona güvenerek iade etmedim sağol canim

Ben 6 Kasım gibi gitmeyi planlıyorum hem fetal dna için kan vercem hem ozaman görürüm diye düşündüm sabırla bekliyorum 11 olmuşsun senin bebiş geçmiş bizi maşallah
İnşallah göreceksin canım nasılda büyümüş oluyorlar ya valla hala şaşkınım seninde az kalmış bakalım

Bence kalsın canım zaten kilo alcan bi kaç aya tam oturur
Tamam canim
ben de senin gibiyim. normalde 36. haftasonu bu şekil 38 denedim bol geldiği için almadım. kilo almaya başlayınca alırım dedim. nasıl kilo alacağımı bilmiyorum çünkü
Bebek biz istemesekte bize en az 9 kilp aldiracak
Canım bence kalsın çok sıkı olursa daralirsin belki oturup kalkarken şu an hafif pot olması çok da göze batmıyor, güle güle kullan
Sağol canım çok teşekkür ederim açken benim gobus böyle akşam daha çok büyüyor

İnşallah göreceksin canım nasılda büyümüş oluyorlar ya valla hala şaşkınım seninde az kalmış bakalım
10.hafta itibariyle bebeğe benziyorlar iyice doktorum 11-12 hafta arası ultrasonda baş ve bacaklar yani tamamının tek karede göründüğü son haftalar demişti. Sonra ekrana sığmıyorlar bacaklar kalça ayrı görüntüleniyor baş boyun ayrı görüntüleniyor. Yavaş yavaş kocaman oluyolar maşallah

Canım valla aklımdaydın işe dalınca unutmuşum yazmayı anneni soracaktım bende. Şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim. Geçmiş olsun Bebişte haftasını yakalayacak sanırım maşallah
Çok sağol canım düşünmen yeter evet 2 gün geri şuan iyi olsun da tek duam o

Demek 3-4 öğün yememiz gerekiyo.yaa sağlıklı olsunlar da insan ne yiyeceğini şaşırıyor gerçekten
Ben artık kaç öğün yedigimi şaşırdım önceden sabah kahvaltı yapar ara öğün kuruyemiş yerdim sonra da akşam yemeği şimdi aciktikca yiyorum öğün sayamadim

Bende sizin gibi düşünüyorum

Ben oteki hafta baslayacagim hamile pilatese.randevularimi aldim. doktorum 12 . Haftadan sonra oneriyorum hem doguma da cok faydali dedi.ben suan 13+1 deyim. Pazartesi dersim var cok ozledim sporu
Yaaa ne mutlu sana. Benim doktorum da mutlaka öneriyor inşallah totişimi kaldırabilirsem giderim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…