- 29 Haziran 2023
- 716
- 669
- 23
- 29
Bende öyle canım ne güzel iste prenses gibi hamilelikk daha ne istersin bebekler bizi üzmüyor bazen sabah bulantısı oluyor yolda giderken ama ac olunca da sanirimmAranızda hiç belirtisi olmayan var mı sadece arada kasık ağrım oluyor göğüslerim de eskisi kadar hassas değil sanırım bir sorun mu var diye düşünmekten evde kafayı yiyorum 9+2 bugün bunca haftadır 0 belirtiyle gidiyordum var mı böyle olan
Ultrasonun bir zararı yokmuş sadece ses dalgası yayıyor ben haftada bir gidiyorum mesela şu zamana kadar 7 kez girdim hatta birinde 2 gün birinde 4 gün arayla girdim kanamam vardı çünkü doktorlar sık girmekte hiçbir sorun yok diyorlar. Ben asla haftalarca bekleyemem Allah korusun bir şey olsa insanın haberi olmuyor2 doktora mı gidiyorsun benim doktorum 2 ultrason baktı hatta ilkinde keseye yogunlasmadı bile anlık baktı cektı 12. Haftada gel dedı ultrasona ılk aylar bakmayı onermiyorum dedı sen nerdeyse 4 falan girmiş olmalısın ne güzel
Önde değil aslında transfer günüyle uyumlu. Yani nette bi hesaplama var transfere göre girince aynı çıkıyor. Ama sata göre ilerde gibi olmuş oluyor. Bende tam bilemiyorum ama önde durumu yok normalSüpermiş maşallahbenim ilk gebelik tüp bebekti dondurulmuş. Doktorlar hep transfere göre hesaplıyordu 1bucuk hafta geri çıkıyodu hesaplama ama ultrasonda sat a uyumluydu hep seninki daha iyi önde bile
Yani banada çok inandırıcı gelmedi doktorların baska doktora gitmesin diye önlem amaclı söylüyor gibime geldim sorgulamadımUltrasonun bir zararı yokmuş sadece ses dalgası yayıyor ben haftada bir gidiyorum mesela şu zamana kadar 7 kez girdim hatta birinde 2 gün birinde 4 gün arayla girdim kanamam vardı çünkü doktorlar sık girmekte hiçbir sorun yok diyorlar. Ben asla haftalarca bekleyemem Allah korusun bir şey olsa insanın haberi olmuyoro yüzden hareketlerini hissedene kadar her hafta gitmeye devam ederim
Bir riskin yoksa gerek yok zaten canım benim şu an riskli diye ben tedirgin oluyorum. Allah korusun bebişlerimiziYani banada çok inandırıcı gelmedi doktorların baska doktora gitmesin diye önlem amaclı söylüyor gibime geldim sorgulamadımay ama ben gitmiyorum çünkü şehir merkezi 1 saatlık mesafe cok yorucu burda 1 tane var cok ılgısız inşallah bı farklı durum olmaz ıhtıyac duymam 12. Haftada görürüm
Aslında riskli canım 12. Haftada serklaj olucam ama bende değişik bi ruh hali var bazen çok korkuyor endişeleniyorum bazende rahatlıyorum huzur çöküyor üzerime teslimiyet mevzusu tamamen RabbimBir riskin yoksa gerek yok zaten canım benim şu an riskli diye ben tedirgin oluyorum. Allah korusun bebişlerimizi
Progestan kullanıyorum canım 5. haftadan beri . Evet çalışıyorum, 15 dk ayakta duruyorsan 5 dk mutlaka otur dinlen demişti doktorum o şekilde yapıyorum. Minimum düzeyde yürüyorum, pek hareket etmemeye çalışıyorum.
Sebebi için bir şey söylemedi benim ilk hamileliğimde de olmuştu, o zaman yaşım da gençti 26 yaşındaydım. Neden oluyor bilemiyorumartık geçer inşallah çünkü geçen de yazmıştım vajina içi şiş durumda çok rahatsız oluyorum fitil koyarken dokundukça.
Hemen hemen aynı durumdayız canım. Ben öğretmen olduğum için çalışırken pek oturma şansım olmadı her ne kadar otursam da illa ayağa kalkmam merdiven inip çıkmam, yürümem gerekti. Zaten 3 gün çalışabildim. 3. Günün sonunda inanılmaz bir sırt ağrısıyla kanamam başlamıştı. Doktorlar kanama için genel olarak bir şey demiyorlar anladığım kadarıyla. Sorduğum herkes aynı cevabı veriyor. Ama herkes bana neden kanaman oluyor ki? Nasıl geçecek ki? Ne zaman durur ki? Bu normal mi? Herkes yaşıyormuymuş? Vs bir şeyler diyorlar. Benim merak etmediğim soruların cevaplarını çevrem merak ediyorProgestan kullanıyorum canım 5. haftadan beri . Evet çalışıyorum, 15 dk ayakta duruyorsan 5 dk mutlaka otur dinlen demişti doktorum o şekilde yapıyorum. Minimum düzeyde yürüyorum, pek hareket etmemeye çalışıyorum.
Sebebi için bir şey söylemedi benim ilk hamileliğimde de olmuştu, o zaman yaşım da gençti 26 yaşındaydım. Neden oluyor bilemiyorumartık geçer inşallah çünkü geçen de yazmıştım vajina içi şiş durumda çok rahatsız oluyorum fitil koyarken dokundukça.
Bende senin gibi hissediyorum. Annelik bu galiba. Bazen endişeli olmak bazende huzurlu olmak. İki duyguyu aynı anda yönetebilmek bence daha iyi. Biri baskın olsa hayatı daha da zorlaştırabilirdi. Böyle olunca daha gerçekçi yaklaştığımızı düşünüyorumAslında riskli canım 12. Haftada serklaj olucam ama bende değişik bi ruh hali var bazen çok korkuyor endişeleniyorum bazende rahatlıyorum huzur çöküyor üzerime teslimiyet mevzusu tamamen Rabbim
Yolculuğumuzu kolay eylesin İmtihan etmesinçok şükür
Evet balgam hala bitmesi zaten. Normal griple aynıydıÜşüme titreme ve terleme sizde de oluyor muydu? Balgam
Benim çin değil rus takvimi tuttu. Çin erkek diyordu rus kız.Çin takvimine göre bi uygulamada kız diyordu canım ben henüz bilmiyorum ama cinsiyeti
Öyle düşünmek lazım tabi de keşke evde ultrason cihazı olsaBende öyle canım ne güzel iste prenses gibi hamilelikk daha ne istersin bebekler bizi üzmüyor bazen sabah bulantısı oluyor yolda giderken ama ac olunca da sanirimm
Ben tekmesini hissettim diyebilirim resmen hopladım galiba 3. Bebegim ondan erken hissettimKızlar bebişleri minik minikte olsa hissediyor musunuz? Ben gaz sandım ama aynı yerde tekrarlayınca bebiş olduğunu düşündümakşam çikolata yedim ve hareketlilik oldu. İlerleyen saatlerde aşırı açıktım gecenin yarısı yemedim bekledim bir süre. Sonra dayanamadım ve kraker yemeye başladığımda yine hareketler hissetmeye başladım. Yeme süresince ara ara devam etti. Evde yatmaktan sıyırmadıysam yemek yemeyi seven tam bir boğa bebişi geliyor sanırım bu konuda bana çekmiş olabilir bende yemek yedikçe mutlu oluyorum
Ben de öğretim görevlisiyim canım ama benim öğrenciler 18 yaş üzeri olduğu için oturabiliyorum şükür sorun olmuyorHemen hemen aynı durumdayız canım. Ben öğretmen olduğum için çalışırken pek oturma şansım olmadı her ne kadar otursam da illa ayağa kalkmam merdiven inip çıkmam, yürümem gerekti. Zaten 3 gün çalışabildim. 3. Günün sonunda inanılmaz bir sırt ağrısıyla kanamam başlamıştı. Doktorlar kanama için genel olarak bir şey demiyorlar anladığım kadarıyla. Sorduğum herkes aynı cevabı veriyor. Ama herkes bana neden kanaman oluyor ki? Nasıl geçecek ki? Ne zaman durur ki? Bu normal mi? Herkes yaşıyormuymuş? Vs bir şeyler diyorlar. Benim merak etmediğim soruların cevaplarını çevrem merak ediyorSenin o şişlik ara verince geçmedi mi canım? Bana devlette ki doktor dedi ki progestan çok ağır bi ilaç onu keselim hafta da 1 kez düşük engelleyeci iğne vurun. Ama bunu yapmıyorum tabi kendi doktorum iğneyi uygun görse onu verirdi. Sende şişlikten bahsetmiştin doktoruna yanlış hatırlamıyorsam. Demek ki iğne progestan yerine geçse zorlandığın için iğneyi önerirdi ama yapmadı. Demek ki birbiri yerine geçen bir şey değilmiş. İyi ki bırakmamışım Nerden nasıl sonuçlar çıkardım konuyu da iyice dağıttım beynimin içinin somut hali gibi oldu
Benimde ilk ve tek aldığım şey burun aspiratörüAyy kızlar ben çok komik birşey aldım ateş ölçerbebeğimin ilk alısverısı bu olmamalıydı
Fast food tan da tiksinmek nasip olsun aminKuruyemisten tiksindim uzun zamandır omubda yemiyorum seçe seçe zor oluyor
Bana da ultrasonda değilde kalp atışını dinletirken rahatsız oluyolar demişti doktorum zaten sürekli kaçıyor doktor yakalamaya çalışıyor kalp atışını dinletirken yanlış hatırlamıyosam ısı ve ses dalgası daha fazla yayıyormuş oyüzden fazla uzun dinletmiyorlarUltrasonun bir zararı yokmuş sadece ses dalgası yayıyor ben haftada bir gidiyorum mesela şu zamana kadar 7 kez girdim hatta birinde 2 gün birinde 4 gün arayla girdim kanamam vardı çünkü doktorlar sık girmekte hiçbir sorun yok diyorlar. Ben asla haftalarca bekleyemem Allah korusun bir şey olsa insanın haberi olmuyoro yüzden hareketlerini hissedene kadar her hafta gitmeye devam ederim
canım ultrasonda herşey normal dediler. benim sadece yaş durumu orta risk. geri kalan bütün hepsi düşük risk. doktorum dün gece mesaj atmış. yüz yüze sana testi anlatıcam diye. yarın çıkınca ne anlattıysa sana yazarımBana da haber verir misin doktorun ne söylediğini?sadece kan tahlilinde mi sıkıntı çıktı senin? Ultrasonda olumsuz bir şey dedi mi?
Ayyy maşallah ne güzeeelBen tekmesini hissettim diyebilirim resmen hopladım galiba 3. Bebegim ondan erken hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?