2 doktora mı gidiyorsun benim doktorum 2 ultrason baktı hatta ilkinde keseye yogunlasmadı bile anlık baktı cektı 12. Haftada gel dedı ultrasona ılk aylar bakmayı onermiyorum dedı sen nerdeyse 4 falan girmiş olmalısın ne güzel
hem devlete hem özele gidiyorum canım. devlete tahlil zamanlarında gidiyorum. bu aralar ultrason biraz sık oldu evet. ama onun haricinde 2 haftada bir gibi oluyor, hatta bazen 3 haftada. tahlil yaptırmak için ve devlette kaydım olsun diye ikisine de gidiyorum
Kızlar bebişleri minik minikte olsa hissediyor musunuz? Ben gaz sandım ama aynı yerde tekrarlayınca bebiş olduğunu düşündüm akşam çikolata yedim ve hareketlilik oldu. İlerleyen saatlerde aşırı açıktım gecenin yarısı yemedim bekledim bir süre. Sonra dayanamadım ve kraker yemeye başladığımda yine hareketler hissetmeye başladım. Yeme süresince ara ara devam etti. Evde yatmaktan sıyırmadıysam yemek yemeyi seven tam bir boğa bebişi geliyor sanırım bu konuda bana çekmiş olabilir bende yemek yedikçe mutlu oluyorum
ben hissediyorum sanmıştım. solda böyle garip bi hareket oluyordu. ama geçen ultrasonda bi baktım hep sağda duruyor bebek. artık başka bişey hissediyorum demek ki
gulumsebebek
beni de listeye ekleyebilir misin?
Merhaba
Yas 34 sat 19 ağustos, tüp bebek 25 mayıs doğum tarihi. 6+5 de kalp atışını gördük.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
gulumsebebek
beni de listeye ekleyebilir misin?
Merhaba
Yas 34 sat 19 ağustos, tüp bebek 25 mayıs doğum tarihi. 6+5 de kalp atışını gördük.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
Kızlar bebişleri minik minikte olsa hissediyor musunuz? Ben gaz sandım ama aynı yerde tekrarlayınca bebiş olduğunu düşündüm akşam çikolata yedim ve hareketlilik oldu. İlerleyen saatlerde aşırı açıktım gecenin yarısı yemedim bekledim bir süre. Sonra dayanamadım ve kraker yemeye başladığımda yine hareketler hissetmeye başladım. Yeme süresince ara ara devam etti. Evde yatmaktan sıyırmadıysam yemek yemeyi seven tam bir boğa bebişi geliyor sanırım bu konuda bana çekmiş olabilir bende yemek yedikçe mutlu oluyorum
Canım daha çok erken insan heyecanlanıyor ama en erken 18/20 haftalarda hissedilir. Henüz bebeğin kasları disaridan hissedilecek kadar güçlü bile değil iç organların bağırsak hareketleri ya da rahim büyürken hissettiğin atardamar olabilir çikolata bu arada kafein içerdiği için bağırsakları hareketlendirdi muhtemelen onu hissettin
İzmir genetik şuan bildiğim firma diye oraya vereyim yine diyorum ama burda bi arkadaş genoksa verdi 5 günde çıktı sonuç genoks İzmir bölge sorumlusuna bi sorsam mı acaba diyorum oraya mı versem hızlı sonuç açısından kararsız kaldım
Senin doktorun onlarla anlaşması var sanırım. Ben doktorun mailini vercem direk sonucu atsınlar. Kadı gider merkezde veririm diye düşündüm ama hala kararsızımda
Kızlar taytlarim geldi, siyah olan o kadar esnemiyor ki bacağımdan zor geçti, sanırım ileriki dönemde bu beni zorlayabilir dimi bacaktan da kilo falan alırsam şu an resmen tam oldu gibi bir şey. Yeşil olan siyaha göre daha esnek daha kolay oldu ama onun da bel ayarına düğme dikme misler, bel ayarsiz da oldu ama hadi ona düğme dikeyim dedim ama siyah da böyle sıkı olunca geri mi gondersem dedim
Kızlar taytlarim geldi, siyah olan o kadar esnemiyor ki bacağımdan zor geçti, sanırım ileriki dönemde bu beni zorlayabilir dimi bacaktan da kilo falan alırsam şu an resmen tam oldu gibi bir şey. Yeşil olan siyaha göre daha esnek daha kolay oldu ama onun da bel ayarına düğme dikme misler, bel ayarsiz da oldu ama hadi ona düğme dikeyim dedim ama siyah da böyle sıkı olunca geri mi gondersem dedim
valla kuzum ben bacaklarım şişerse diye pantolon alamadım, kararsız kaldım. yani bi noktada kilo alma ihtimali var. o da olmasa belki sıkar ödem mödem yapmasın durduk yere
Kızlar ya düşük risk yazıyor. Doktor dedi ki sen yine de yurt dışına o testi yaptır dedi of neden ya bir de düşük yazıyor risk neden öyle bir şey yapayım dedim hala beni anlamıyorsun yaş sınırın var diyor. 27 yaşındayım adam birde prof nasıl azarladı
Kızlar ya düşük risk yazıyor. Doktor dedi ki sen yine de yurt dışına o testi yaptır dedi of neden ya bir de düşük yazıyor risk neden öyle bir şey yapayım dedim hala beni anlamıyorsun yaş sınırın var diyor. 27 yaşındayım adam birde prof nasıl azarladı
canım benim de işte aynısı oldu. yaşım 33. yaş riskin var yaptır dediler. sıkma canını hiç. galiba hepsi öyle diyor. ben yarın kendi doktoruma sorcam iyice. daha tecrübeli. anlatcam sana her şeyi dedi bana. sen de başka doktor varsa sor istersen.