2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
hem devlete hem özele gidiyorum canım. devlete tahlil zamanlarında gidiyorum. bu aralar ultrason biraz sık oldu evet. ama onun haricinde 2 haftada bir gibi oluyor, hatta bazen 3 haftada. tahlil yaptırmak için ve devlette kaydım olsun diye ikisine de gidiyorum

ben hissediyorum sanmıştım. solda böyle garip bi hareket oluyordu. ama geçen ultrasonda bi baktım hep sağda duruyor bebek. artık başka bişey hissediyorum demek ki

Canım daha çok erken insan heyecanlanıyor ama en erken 18/20 haftalarda hissedilir. Henüz bebeğin kasları disaridan hissedilecek kadar güçlü bile değil iç organların bağırsak hareketleri ya da rahim büyürken hissettiğin atardamar olabilir çikolata bu arada kafein içerdiği için bağırsakları hareketlendirdi muhtemelen onu hissettin

5 gün çok iyiymiş valla doktoruma geliyorlar ben I yuzden İzmir genetike vereceğim yine

Kızlar taytlarim geldi, siyah olan o kadar esnemiyor ki bacağımdan zor geçti, sanırım ileriki dönemde bu beni zorlayabilir dimi bacaktan da kilo falan alırsam şu an resmen tam oldu gibi bir şey. Yeşil olan siyaha göre daha esnek daha kolay oldu ama onun da bel ayarına düğme dikme misler, bel ayarsiz da oldu ama hadi ona düğme dikeyim dedim ama siyah da böyle sıkı olunca geri mi gondersem dedim

ben çok sıkı taytları oldum olası sevmem, daral basıyor beni. okurken bile bastı bak

Kumaşını filan da pek sevmediysen bence ikisini de gönder. Yeşil idare eder dersen siyahı gönder. İleriki haftalarda daha da zorlayabilir

Kızlar ya düşük risk yazıyor. Doktor dedi ki sen yine de yurt dışına o testi yaptır dedi of neden ya bir de düşük yazıyor risk neden öyle bir şey yapayım dedim hala beni anlamıyorsun yaş sınırın var diyor. 27 yaşındayım adam birde prof nasıl azarladı

canım benim de işte aynısı oldu. yaşım 33. yaş riskin var yaptır dediler. sıkma canını hiç. galiba hepsi öyle diyor. ben yarın kendi doktoruma sorcam iyice. daha tecrübeli. anlatcam sana her şeyi dedi bana. sen de başka doktor varsa sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…