2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kuzucum travel ı ağır falan diye önermiyorlardı ama kimisi de senin gibi tercih ediyor. Gidip deneme fırsatı buldun mu. Nasıl sence manevrası, yürütmesi, katlanması vs.
Travel tercih etme nedenim her yere arabayla gidildiği için bebeği çıkar koy yapmadan direkt sallıyorum pusetini komple çıkar bebek arabasına tak olsun istediğimiz için eşimle öyle karar verdik.. çevremizdeki herkeste travel sistem önerdi.. şimdi ben bebek arabasını yüz yuzede denedim ama daha tam emin olamadan ağırlığı manevrasi katlanması konusunda bir şey diyemicem

Mesela bunu kullanan bir anne gördüm gittim sordum memnun musun diye tekerleği hemen dönüyo taşlı yerde memnun değilim dedi şimdi mağazada düz zeminde deniyoruz nasıl anlayacagiz onu da bilmiyorum ya A Afratafrac

Kuzum ben doğu görevindeyim. Burada öyle bakabileceğim bir yer yok yerel dükkanlar var onlarda basit şeyler satıyor. Mecbur internet araştırması benim

Şuan bana travel sistem bebek arabaları mantıklı geliyo daha önce hiç anne olmadım yaptığım araştırmalara göre benim işime en çok yarayacak o gözüküyor
Ben de travel sistem beğeniyorum ama önerilen kabin olanlar hatta bir tanesini çok beğendim yoyko nun travel. Aşırı beğendim. Ama araştırmam lazım işte

Hiperaktiflik oldugunu duymuştım kuzum acaba benim bebiş ondan mı tekme atmaya başladı. 2 finca zararı yok demişti doktor canım nescafede zaten sevmem tüketmem pek çok nadir
İşte atıyorum kahve içiyorsan gün içinde çikolata yeme gibi kendini dengelemeye çalış kuzum. Ne kadar az o kadar iyi. Ben de nasıl olsa günlük 200ml sınırlamam var diyip abanmıyorum. Hafta içi türk kahvesi fincanı filtre kahve üstüne 1 bardak sıcak süt ekleyip tüketiyorum. Hem gözüme fazlaymkış gibi geliyo. Hem günlük kafein ihtiyacımı karşılıyor.

Normalde günde 3-4 bardak içerdim kahve özlüyorum.

Kızlar çok seyahat ediyor ve çok eşyanız oluyorsa kabin boy rahatlık oluyor. Hele bir de arabanız küçükse çok rahat oluyor.
Travel sistemdeki araba koltugu zaten bebek oturana kadar kullaniliyor sonra kullanılmıyor. Bebek oturmak istediği için rahat edemiyor. Zaten mecburen oto koltugu alınıyor. Sedan bir arabanız varsa ve çok yolculuk yapıyorsanız yüksek oto koltugu almanız iyi olur, bebek dışarıyı izlemeyi seviyor çünkü.
Tavsiyem eğer arkadaştan ödünç bulabilirseniz traveli ilk 5-6ay için ödünç alın.

Ben bi tetanoz yaptırcam. Şeker yüklemesi asla düşünmüyorum bu sefer ilkinde yaptırdım full alt sınırda çıktı zaten

Bende de böyle bişey var ilk çocuktan. Belli bi süre puseti şuanda da diğer parçayı kullanıyoruz. Ağırlığı iyi tek elle kapamada başta sıkıntı yaşıyodum şuan iyice çözdüm. Taşlı zeminde biraz sarsıyor ama. Bayb2 go bendeki. Hiçte pahalı değildi. Çok para vermeye de gerek görmemiştim ama taş gibi çıktı. Teker de sürekli dönmüyor

ŞLk gebelikde şeker yüklemesi yapılıp sıkıntı çıkmadıysa ikinci gebelikte yapılmıyormuş zaten canım.
Bunu bilmiyordum inan gerçekten çok sevindim. Benim ilk gebelikte açlık, 2 saatlik , 3 saatlik hep alt sınırda çıktı. Polikistik over olunca doktorlar hep insülin direncim olduğunu düşündü ama yok. İkinci gebeliklerde gerek duyulmamasına çok sevindim

ŞLk gebelikde şeker yüklemesi yapılıp sıkıntı çıkmadıysa ikinci gebelikte yapılmıyormuş zaten canım.
Benim ilk gebelikte şeker yüklemesi yapıldı 22 hafta civarı değerler normaldi sonra 34. haftada gebelik şekerim çıktı aniden. Sonra erken doğum riski meydana geldi. Hiç belli olmuyor bu işler. Bu hamileliğimde yaptırmam diyordum ama bilemiyorum dediğin gibi iki baklava yemekle eş değer. Düşüneceğim bakalım o zaman gelince

Kızlar travel sistem arabalar hiç kullanışlı değil aşırı ağır mesela çocukla baş başa bir yere gitseniz onu kendiniz katlayıp bagaja koyabilir misiniz diye düşünün ben rahat kaldıramamıştım epey ağır. Bir de arabanız sedan değilse bagaja da zor sığıyor. Ben baston tipi almıştım prego marka katlaması taşıması bagaja sığdırması çok rahattı. Şimdi kabin boylar çıkmış aslında onlarda gözüm var ama bebek arabamız da sağlam duruyor heralde onu kullanırım

Kabinle travel arasındaki fark ne canım bilmiyorum bana herkes travel önerdi ve banada çok mantıklı gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…