Biliyorum canım ek oto koltuğu zaten alınıyor iki aparat ile de takılıyor. Ama ben ödünç almıştım onu çünkü kısa süreli kullanılıyor zatenKabin boy yeni doğan için değil hayatım
Tamam canım çok sagolBence de sor canım. Benim vücudumda herhangi belirti olmadı ama önemli bir konu. Hafta ilerledikçe normalde yükselme olabiliyor kolestazi miydi neydi ismi ama şuan için çok erken. Ben enginar yiyorum aklında olsun suyunu iç hemen düşürüyor. Ben şeker, yağ bıraktım sadece sebze ağırlıklı gidiyorum yarın kan vercem tekrar bakalım düştü mü.
Türkiye ye baya geç geldi ki hala bazı laboratuvatlar yurtdışına gönderiyor örnekleri. Bir iki yıla burada da iyice yaygın hale gelicek ve fiyatlar düşer muhtemelen. Biz yaptırma kararı aldık. Benim devletteki doktorum da yaptırmayı önerdi, özelde bize bıraktılar tercihiCanım ben 2021 de doğum yaptım fetal dna yi yaptirmistim 2020 yilinda. Fransaya gitmisti kan 3000tl mi 4000tl mi ne vermistim. Detaylida kalpde beyazlık mu ne görmüştü doktor.
Evet çoğu insan duymamıştı bu testi. Benim doktor tüm hamilelerinden istiyor öneriyor yani bu testi.
Bunda yaptırmayı düşünmüyorum ama bakalım.
Peki kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor bir sınırı var mı biliyor musun?Türkiye ye baya geç geldi ki hala bazı laboratuvatlar yurtdışına gönderiyor örnekleri. Bir iki yıla burada da iyice yaygın hale gelicek ve fiyatlar düşer muhtemelen. Biz yaptırma kararı aldık. Benim devletteki doktorum da yaptırmayı önerdi, özelde bize bıraktılar tercihi
Hiç bilmiyorum canım benim gördüklerim de takılmıyor gibiydi ama incelemek lazım.
Ay çok güldüm öyle hayal ettim bir ancatloverk da söylemiş yeni doğana uygun değil diye. Takılmıyor sanırım puset. Ee napcaz puseti elimizde mi taşıcaz kabin boya oturacak kıvama gelene kadar çocuk
Ben de mide bulantımdan dolayı genelde karbonhidrat ağırlıklı beslendim ve 3 kilo almışım. Yarın diyetisyene randevu aldım. Ama normal yemek yiyemiyorum napıcam bilmiyorum acaba ne tarz şeyler yazacak..hep ekmek arası tarzı şeyler kraker bisküvi kurabiye falan yiyorum yoksa kusuyorumdiyet yapan yada kilo almamaya çalışan kızlar kaçıncı ay kadar verilebiliyor benim iştahım çok açık birde tatildeydik 2 .5 kilo almış gözüküyorum
Ben mutlaka yaptıracağım zaten. Babam şeker hastasıydı. Bende de insülin direnci çıkmıştı bir ara. Gözde büyütülecek bişi değilmiş öyle zaten.Kuzum sende de bende de pcos var. Biz bu konuda riskliymişiz doktor arkadaşım öyle söyledimutlaka yaptır dedi
Sanki İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi de ücretsiz yapıyordu onu. Aklımda kalmış arayıp bir sor istersen canımPeki kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor bir sınırı var mı biliyor musun?
Benim yaştan ötürü orta risk çıkacak muhtemelen bilemiyorum napsam. Aslında şey duymuştum Osmangazi üni hastanesi ücretsiz yapıyor ikili test sonucu ile gelene diye onu araştırayım olmazsa ama işte bir hafta sınırı varsa randevu bulmak zor olabilir diye düşündüm
Canım bir hafta sınırı yok 11. haftadan itibaren yaptırılabiliyor. Brn mesela ilkini 24. haftada detaylı ultrasondan sonra yaptırmıştım o yüzden için rahat olsunPeki kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor bir sınırı var mı biliyor musun?
Benim yaştan ötürü orta risk çıkacak muhtemelen bilemiyorum napsam. Aslında şey duymuştum Osmangazi üni hastanesi ücretsiz yapıyor ikili test sonucu ile gelene diye onu araştırayım olmazsa ama işte bir hafta sınırı varsa randevu bulmak zor olabilir diye düşündüm
catloverk da söylemiş yeni doğana uygun değil diye. Takılmıyor sanırım puset. Ee napcaz puseti elimizde mi taşıcaz kabin boya oturacak kıvama gelene kadar çocuk
Puset takılıyor kızlar kabi boylara da adaptörler var bebek arabasına özel onları takıp pusetimarabaya takabiliyordynuz. Ben kabin boy kullandım bebeğim yeni dpğanken pusetini de kullandım yaniAy çok güldüm öyle hayal ettim bir anbir aparatı falan vardır bence puseti ekstra alıp takılabilecek şekilde bir düzeneği ne bileyim olmalı yani yok mu acaba o zaman evet tercih etmezdim ben de olsam. Yine en iyisi baston tipi olanlar o zaman benimki gibi
Canım benim başıma da senin gibi üç dört defa geldi. İçiyorum yarım saat geçmeden kusuyordum sonra folik asidin fazlası bebeğe zararlı , illaki günlük başka şeylerden de alıyoruzdur. Ondan ayrıyeten de içmedim ne olur ne olmaz diyeKızlar yarım saatte folik asit midede çözünmüş müdür? Çıkardım ve muhtemelen gitmiştir dimi
Canım ben ilk hafta gittim diyetisyenin listesine bulantıdan dolayı hiç uyamadım bana da karbonhidrat bulantı yapmıyor, proteinin kokusuna bile katlanamıyorum. Listemde hep protein ve sebze ağırlıklıydı.Ben de mide bulantımdan dolayı genelde karbonhidrat ağırlıklı beslendim ve 3 kilo almışım. Yarın diyetisyene randevu aldım. Ama normal yemek yiyemiyorum napıcam bilmiyorum acaba ne tarz şeyler yazacak..hep ekmek arası tarzı şeyler kraker bisküvi kurabiye falan yiyorum yoksa kusuyorum
Merhaba canım ben kraft travel sistem bebek arabasını kullanıyorum ilk 6 ay pusetli kullandık puseti aynı zamanda arabada çok rahat oluyordu 6 aydan sonra pusete sığmamaya başladı kızım puseti kaldırdık. 15 aydır kullanıyorum travel sistemin tek kötü yanı tek seferde kapanmaması bagaja iki parçaya ayırıp koymak zor oluyor onun dışında çok rahat ettik kızımla. Diğerlerini kullanmadım bir fikrim yok :)Kızlar burda 1) travel 2) baston 3) kabin adı altında 3 farklı bebek arabası duydum.. benim için hala en uygunu travel ama işte bu da kişiden kişiye kullanım alanına göre değişen bir şey ben bu 3unu en yakın zamanda mağazaya gidip arastircam. Araştıran varsa yazabilir mi
Doktor bana günde 2 progestan birde folik asit verdi. Bazen unutuyorum içmeyi genelde de progestanı 1 tane içiyorum ama nezaman içsem bulantı yapıyor hangisinden kaynaklıysa. Bazen bende çıkardım ama tekrar içmedim riskli olabilir diye.Kızlar yarım saatte folik asit midede çözünmüş müdür? Çıkardım ve muhtemelen gitmiştir dimi
Hoşgeldin canım.Merhaba Mayıs anneleri :) 15 aylık bir kızım var ve bende Allah nasip ederse mayıs annesi olmaya adayım. Sat:24 ağustos tahmini doğum 29 mayıs 2024 gözüküyor. İlk doğumum sezeryan olmuştu hala iyi bir doktor bulamadım tekirdağda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?