2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tamam canım çok sagol

Türkiye ye baya geç geldi ki hala bazı laboratuvatlar yurtdışına gönderiyor örnekleri. Bir iki yıla burada da iyice yaygın hale gelicek ve fiyatlar düşer muhtemelen. Biz yaptırma kararı aldık. Benim devletteki doktorum da yaptırmayı önerdi, özelde bize bıraktılar tercihi

Peki kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor bir sınırı var mı biliyor musun?
Benim yaştan ötürü orta risk çıkacak muhtemelen bilemiyorum napsam. Aslında şey duymuştum Osmangazi üni hastanesi ücretsiz yapıyor ikili test sonucu ile gelene diye onu araştırayım olmazsa ama işte bir hafta sınırı varsa randevu bulmak zor olabilir diye düşündüm

catloverk da söylemiş yeni doğana uygun değil diye. Takılmıyor sanırım puset. Ee napcaz puseti elimizde mi taşıcaz kabin boya oturacak kıvama gelene kadar çocuk
Ay çok güldüm öyle hayal ettim bir an bir aparatı falan vardır bence puseti ekstra alıp takılabilecek şekilde bir düzeneği ne bileyim olmalı yani yok mu acaba o zaman evet tercih etmezdim ben de olsam. Yine en iyisi baston tipi olanlar o zaman benimki gibi

diyet yapan yada kilo almamaya çalışan kızlar kaçıncı ay kadar verilebiliyor benim iştahım çok açık birde tatildeydik 2 .5 kilo almış gözüküyorum

diyet yapan yada kilo almamaya çalışan kızlar kaçıncı ay kadar verilebiliyor benim iştahım çok açık birde tatildeydik 2 .5 kilo almış gözüküyorum
Ben de mide bulantımdan dolayı genelde karbonhidrat ağırlıklı beslendim ve 3 kilo almışım. Yarın diyetisyene randevu aldım. Ama normal yemek yiyemiyorum napıcam bilmiyorum acaba ne tarz şeyler yazacak..hep ekmek arası tarzı şeyler kraker bisküvi kurabiye falan yiyorum yoksa kusuyorum

Kızlar burda 1) travel 2) baston 3) kabin adı altında 3 farklı bebek arabası duydum.. benim için hala en uygunu travel ama işte bu da kişiden kişiye kullanım alanına göre değişen bir şey ben bu 3unu en yakın zamanda mağazaya gidip arastircam. Araştıran varsa yazabilir mi

Kuzum sende de bende de pcos var. Biz bu konuda riskliymişiz doktor arkadaşım öyle söyledi mutlaka yaptır dedi
Ben mutlaka yaptıracağım zaten. Babam şeker hastasıydı. Bende de insülin direnci çıkmıştı bir ara. Gözde büyütülecek bişi değilmiş öyle zaten.

Kızlar yarım saatte folik asit midede çözünmüş müdür? Çıkardım ve muhtemelen gitmiştir dimi

Sanki İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi de ücretsiz yapıyordu onu. Aklımda kalmış arayıp bir sor istersen canım

Canım bir hafta sınırı yok 11. haftadan itibaren yaptırılabiliyor. Brn mesela ilkini 24. haftada detaylı ultrasondan sonra yaptırmıştım o yüzden için rahat olsun
catloverk da söylemiş yeni doğana uygun değil diye. Takılmıyor sanırım puset. Ee napcaz puseti elimizde mi taşıcaz kabin boya oturacak kıvama gelene kadar çocuk

Puset takılıyor kızlar kabi boylara da adaptörler var bebek arabasına özel onları takıp pusetimarabaya takabiliyordynuz. Ben kabin boy kullandım bebeğim yeni dpğanken pusetini de kullandım yani

Kızlar yarım saatte folik asit midede çözünmüş müdür? Çıkardım ve muhtemelen gitmiştir dimi
Canım benim başıma da senin gibi üç dört defa geldi. İçiyorum yarım saat geçmeden kusuyordum sonra folik asidin fazlası bebeğe zararlı , illaki günlük başka şeylerden de alıyoruzdur. Ondan ayrıyeten de içmedim ne olur ne olmaz diye

Canım ben ilk hafta gittim diyetisyenin listesine bulantıdan dolayı hiç uyamadım bana da karbonhidrat bulantı yapmıyor, proteinin kokusuna bile katlanamıyorum. Listemde hep protein ve sebze ağırlıklıydı.

Merhaba canım ben kraft travel sistem bebek arabasını kullanıyorum ilk 6 ay pusetli kullandık puseti aynı zamanda arabada çok rahat oluyordu 6 aydan sonra pusete sığmamaya başladı kızım puseti kaldırdık. 15 aydır kullanıyorum travel sistemin tek kötü yanı tek seferde kapanmaması bagaja iki parçaya ayırıp koymak zor oluyor onun dışında çok rahat ettik kızımla. Diğerlerini kullanmadım bir fikrim yok :)

Doktor bana günde 2 progestan birde folik asit verdi. Bazen unutuyorum içmeyi genelde de progestanı 1 tane içiyorum ama nezaman içsem bulantı yapıyor hangisinden kaynaklıysa. Bazen bende çıkardım ama tekrar içmedim riskli olabilir diye.

Hoşgeldin canım. Ah gel gel bende de bitane 16 aylık var gel sarılıp ağlaşalım yaşları yakın napcaz diye
Ekliyorum listeye yaş ve kalp atışını kaçıncı haftada duyduğunu da yazarmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…