Ben valla daha çok beğeniyorum. Mesela bunu aşırı beğeniyorumBizim kültürde ağır şeyler kaliteli olur hesabı acaba ondan mi oneriyorlar
Tamamen farklı aslında, kabin boy katlanıp kabin boy valiz ölçüsüne geliyor. Hem az yer kaplıyor hem de hafif. Travel ise sadece ikiye katlanıyor ama o hali bile devasa oluyor. Tekerlekleri de kocaman zaten. Hatchback araba bagajına sığmayabilir bile. Almadan önce mutlaka mağazada görün canlı olarak derim. Travelın sürmesi rahat evet ama dağa taşa çıkmayacaksanız gerek yok bence :)Kabinle travel arasındaki fark ne canım bilmiyorum bana herkes travel önerdi ve banada çok mantıklı gelmisti
Tetanoz konusunda yorum yapamıyorum ama diğer şeyler bebekle kromozomal
Ben tüp bebek demedim olmadı sonra bir sürü vitamin takviye önerdi doktorum onları içtim hamile kaldım bu seferde yine o vitamin bu vitamin derken geçen bir baktım karaciğer enzimlerim mahvolmuş yani vitaminden ne zarar gelecek diye düşünüyoruz çoğu zaman ama dikkatli almak lazım şuan folik asiti bile bıraktık yeşillik yiyorum bolca sebze vs.Ben bi tetanoz yaptırcam. Şeker yüklemesi asla düşünmüyorum bu sefer ilkinde yaptırdım full alt sınırda çıktı zaten
Evet canım nipt ile fetal dna aynı şey. Kanama alanı etkiliyor mu onu duymadım ama doktorun dediyse doğrudur. Bu fetal dna bence daha yeni yeni duyulmaya başlanıyor bence. Önceden doğum yapan arkadaşlarım da hiç duymamış. Sen de bi git bakalım ondan sonra kararını verirsin zatenSağol canım bilgilendirme için. Nipt testi dediğin fetal dna ile aynı şey mi?
Ben ilk çocuğumda 26 yaşında hamile kaldım 27 de doğurdum, o zaman sadece ikili test yaptırmıştık sorun çıkmamıştı. Şimdi bilemedim.
Doktorum bir de şey dedi sende kanama alanı olduğu için test yanlış sonuç verebilir, ama yine de önce onu öneriyorum onun sonucuna göre diğerlerini düşünürüz dedi. Bakalım 10 gün sonra gideceğim.
Benim için önemli olan bebek arabasinin iskelet sistemine örneğin puseti bebeği oynatmayan direkt takmak yada diğer aparatın ismini bilmiyorum onu da aynı şekilde direkt takmak çünkü her yere arabayla gidiyorum bana kalsan bebek arabası almazdim da markette kullanacağım için alıyorum sırfTamamen farklı aslında, kabin boy katlanıp kabin boy valiz ölçüsüne geliyor. Hem az yer kaplıyor hem de hafif. Travel ise sadece ikiye katlanıyor ama o hali bile devasa oluyor. Tekerlekleri de kocaman zaten. Hatchback araba bagajına sığmayabilir bile. Almadan önce mutlaka mağazada görün canlı olarak derim. Travelın sürmesi rahat evet ama dağa taşa çıkmayacaksanız gerek yok bence :)
Kesinlikle benim vücudum benek benek oldu karacigerimde şuan sıkıntı var az buçuk anlayabiliyorum o da folik asitten olduğunu düşünüyorum sonuçta kimyasal bir ilaç ve doktora soracaktım bunu benim için en önemli şey unuttum cuma günü gidicem hatta size kolumu atiyim simdi . Benim karaciger enzimlerinde sıkıntı oldugu zaman kolum ve ust bacagim boyle oluyo. Saglik sıkıntım yok sadece ilac agir gelirse bana vucut tepki veriyoBen tüp bebek demedim olmadı sonra bir sürü vitamin takviye önerdi doktorum onları içtim hamile kaldım bu seferde yine o vitamin bu vitamin derken geçen bir baktım karaciğer enzimlerim mahvolmuş yani vitaminden ne zarar gelecek diye düşünüyoruz çoğu zaman ama dikkatli almak lazım şuan folik asiti bile bıraktık yeşillik yiyorum bolca sebze vs.
Evet ben 6 sene önce doğum yaptığımda fetal DNA testi hiç duyulmamıştı yaptıran da duymadım. Son birkaç senedir popüler oldu. Keşke fiyatı daha makul olsa da herkes yaptırabilse. İlerleyen yıllarda olur belki de bize yetişmedi işte.Evet canım nipt ile fetal dna aynı şey. Kanama alanı etkiliyor mu onu duymadım ama doktorun dediyse doğrudur. Bu fetal dna bence daha yeni yeni duyulmaya başlanıyor bence. Önceden doğum yapan arkadaşlarım da hiç duymamış. Sen de bi git bakalım ondan sonra kararını verirsin zaten
Benimki de pusetliydi ilk 6-7 ay puseti zaten araba koltuğu olarak da kullanıyorsun, arabadan alıp bebek arabasına takıyorsun pratikti kullanımı, kabinde puset ayrıca var mı bilmiyorum ama zaten ilk 6-7 ayda kaç kez ihtiyaç olur bilemiyorum.Benim için önemli olan bebek arabasinin iskelet sistemine örneğin puseti bebeği oynatmayan direkt takmak yada diğer aparatın ismini bilmiyorum onu da aynı şekilde direkt takmak çünkü her yere arabayla gidiyorum bana kalsan bebek arabası almazdim da markette kullanacağım için alıyorum sırfişte kabinlide bu kullanım kolaylığı var mi
Tamam canım ben dediğin gibi bi mağazaya gidip bakiyim teşekkür ederimBenimki de pusetliydi ilk 6-7 ay puseti zaten araba koltuğu olarak da kullanıyorsun, arabadan alıp bebek arabasına takıyorsun pratikti kullanımı, kabinde puset ayrıca var mı bilmiyorum ama zaten ilk 6-7 ayda kaç kez ihtiyaç olur bilemiyorum.
Yani kendi başına travelın pusetini sök katla bagaja koy sonra tekrar indir kur falan baya yorucu. Güç gerektiriyorKabin olan tek elle tek harekette açılıyor. En iyisi canlı olarak bakmak işte, ihtiyacına göre seçersin. Ben de travel istiyorum diye mağazaya gitmiştim ama hantallığı beni vazgeçirdi. Ben genelde oğlumla kendim gittim her yere eşim varken sıkıntı değildi de yalnızken biraz güç gerektiriyor dediğim gibi. Ben bebek içindeyken puseti bile zor kaldırıyordum bebek arabasına takarken
Bence de sor canım. Benim vücudumda herhangi belirti olmadı ama önemli bir konu. Hafta ilerledikçe normalde yükselme olabiliyor kolestazi miydi neydi ismi ama şuan için çok erken. Ben enginar yiyorum aklında olsun suyunu iç hemen düşürüyor. Ben şeker, yağ bıraktım sadece sebze ağırlıklı gidiyorum yarın kan vercem tekrar bakalım düştü mü.Kesinlikle benim vücudum benek benek oldu karacigerimde şuan sıkıntı var az buçuk anlayabiliyorum o da folik asitten olduğunu düşünüyorum sonuçta kimyasal bir ilaç ve doktora soracaktım bunu benim için en önemli şey unuttum cuma günü gidicem hatta size kolumu atiyim simdi . Benim karaciger enzimlerinde sıkıntı oldugu zaman kolum ve ust bacagim boyle oluyo. Saglik sıkıntım yok sadece ilac agir gelirse bana vucut tepki veriyoEki Görüntüle 3325496
Kabin boya puset takılabiliyor mu peki? Takılmıyor diyen de var takılıyor diyen de var ben hiç çözemedim bu işi. Puset takamıyosak ilk 6 ay kullanamıcaz o zaman arabayı.Tamamen farklı aslında, kabin boy katlanıp kabin boy valiz ölçüsüne geliyor. Hem az yer kaplıyor hem de hafif. Travel ise sadece ikiye katlanıyor ama o hali bile devasa oluyor. Tekerlekleri de kocaman zaten. Hatchback araba bagajına sığmayabilir bile. Almadan önce mutlaka mağazada görün canlı olarak derim. Travelın sürmesi rahat evet ama dağa taşa çıkmayacaksanız gerek yok bence :)
Canım ben 2021 de doğum yaptım fetal dna yi yaptirmistim 2020 yilinda. Fransaya gitmisti kan 3000tl mi 4000tl mi ne vermistim. Detaylida kalpde beyazlık mu ne görmüştü doktor.Evet canım nipt ile fetal dna aynı şey. Kanama alanı etkiliyor mu onu duymadım ama doktorun dediyse doğrudur. Bu fetal dna bence daha yeni yeni duyulmaya başlanıyor bence. Önceden doğum yapan arkadaşlarım da hiç duymamış. Sen de bi git bakalım ondan sonra kararını verirsin zaten
Aslında GATA da calisiliyormus bu test hatta cihazlar filan hep varmış ama kapatılmış 2016-2017 gibi, bu cihazlarda çürümeye bırakılmış.Evet ben 6 sene önce doğum yaptığımda fetal DNA testi hiç duyulmamıştı yaptıran da duymadım. Son birkaç senedir popüler oldu. Keşke fiyatı daha makul olsa da herkes yaptırabilse. İlerleyen yıllarda olur belki de bize yetişmedi işte.
Kabin boy yeni doğan için değil hayatımKabin boy olanlardan kullanıyorum ben bebek arabası gayet memnunum. Her yere çok rahat sığıyor çok kolay açılıp kapanıyor. Travel sistemden ziyade kabin boy olarak geçen bebek arabalarına bakabilirsiniz
Hiç bilmiyorum canım benim gördüklerim de takılmıyor gibiydi ama incelemek lazım.Kabin boya puset takılabiliyor mu peki? Takılmıyor diyen de var takılıyor diyen de var ben hiç çözemedim bu işi. Puset takamıyosak ilk 6 ay kullanamıcaz o zaman arabayı.
Aşkım bu çok ağır bi şeye benziyorBen valla daha çok beğeniyorum. Mesela bunu aşırı beğeniyorum Eki Görüntüle 3325484
Üfff bilmiyorum kuzum yaa bu modellere bayılıyorumAşkım bu çok ağır bi şeye benziyor
Ben bi kaç markanın denedim en iyisi cybex katlanınca 7 kilo oluyor
Ondan alacağım büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?