2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben mutlaka yaptıracağım zaten. Babam şeker hastasıydı. Bende de insülin direnci çıkmıştı bir ara. Gözde büyütülecek bişi değilmiş öyle zaten.
Benim de babam şeker hastası. Benim tek korkum kusmak. Tamam iyiyim ama belli olmuyor yani. Kusarsak baştan içiyormuşuz

Yaa canımm ben ilk öğrendiğimde bir hafta kızıma bakıp bakıp ağladım nasıı olcak diye ailemden uzakta yaşıyorum benimki tam delilik Yaş 28 kalp atışı için bu hafta gidicem doktora canım

catloverk da söylemiş yeni doğana uygun değil diye. Takılmıyor sanırım puset. Ee napcaz puseti elimizde mi taşıcaz kabin boya oturacak kıvama gelene kadar çocuk
Beybiiş zaten travel i 3 4 yasına kadar kullanabiliyorsun
Sadece ilk 6ay oto koltuğu (anakucağı) kullanıyorsun sonra diğerine geçiyorsun
Araba için de başka bi oto koltuğu alıyorsun

Teşekkür ederim canım benim

Kızlar sızıntı gibi kasıkları ağrıyan sızlayan var mı?

Yaa canımm ben ilk öğrendiğimde bir hafta kızıma bakıp bakıp ağladım nasıı olcak diye ailemden uzakta yaşıyorum benimki tam delilik Yaş 28 kalp atışı için bu hafta gidicem doktora canım
Tahmin etmiştim spontane gebelik olduğunu aynı durumdayız canım yeni yeni sindiriyorum bende ama içimdeki suçluluk duygusu hala durup durup hortluyor güzel haberlerle gel canım hangi gün kontrolün?

Devletin yaptığını duymadım ama öyle bi imkan varsa değerlendir. Hafta sınırı var mı bilmiyorum ben de yarın araştırcam bi bakalım. Yazarım yine sana öğrenince

Kızlar sızıntı gibi kasıkları ağrıyan sızlayan var mı?
Doktoruma sordum benim de oluyordu, batma sızlama şeklinde dimi diye teyit etti, ben de tam aciklayamiyorum sizi gibi elektrik çarpması gibi anlık gelip gidiyordu, çok normal dedi doktorum o sizlamalara

Kızlar sizinle son adet tarihimiz aynıymış doktora gitmediniz mi 12.hafta için ben mi kaçırdım? melegim can S skecz D Deniz177 Yellow_Coral

İyi geceler canım,
12. Hafta tarama için mi? Benim kanama geçirdiğim için 3 haftadır kontrole gidiyorum.
Taramayı 11. Haftada yaptı. Cuma kontroldede sonucunu öğrendim düşük riskte çıktı. İlk muayenemi devlette yapmıştım o zaman tarama için 3 kasıma randevu vermişlerdi ama kanamam olunca sık kontrole gelmem gerekiyor diye özel hastaneye gidiyorum. İlk hamileliğim çok tedirginim :/

Ben gitmedim canım 3 hafta sonra gel demişti
Yarına gidemezsem çarşamba gidecegim canım
Cinsiyeti de netlestirirsin az buçuk güzel haberlerini bekliyorum
İyi geceler hadi ya çok üzüldüm kanama durumun şimdi nasıl oldu düşük risk iyi bir şey değil mi bilmiyorum bende verdim cuma günü öğrenicem. Dua et gönlünü ferah tut

Doktoruma sordum benim de oluyordu, batma sızlama şeklinde dimi diye teyit etti, ben de tam aciklayamiyorum sizi gibi elektrik çarpması gibi anlık gelip gidiyordu, çok normal dedi doktorum o sizlamalara
Benimkisi anlık değil işte bugün gün boyu sızladı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…