Büyük ihtimalle normaldirde işte biz analar evhamlıyızBenım hatta bazen vajınamda bıle oluyor bende üşütüyor muyum dıye korkuyorum ama 1 aydır petekler yanıyor ev hamam gıbı anlamıs değilim
Bebişim onu gidince sor. Benim arkadaşıma kantinden meyve suyu alıp içirtmişler. Yani içilmeyecek bişi değil. Kusacağını sanmıyorum. Onlar önermezse bir sorarsın ama şekerli suyu da tatlı su işte. Nefesi tutucaz fondip.Benim de babam şeker hastası. Benim tek korkum kusmak. Tamam iyiyim ama belli olmuyor yani. Kusarsak baştan içiyormuşuz
Merhaba Mayıs anneleri :) 15 aylık bir kızım var ve bende Allah nasip ederse mayıs annesi olmaya adayım. Sat:24 ağustos tahmini doğum 29 mayıs 2024 gözüküyor. İlk doğumum sezeryan olmuştu hala iyi bir doktor bulamadım tekirdağda yaşıyorum
HoşgeldinizMerhaba hanımlar benimde 11 aylık kuzum var .Bende hamile olduğumu öğrendim son adet 20 Eylül gibi galiba henüz doktora gitmedim
Üşütmüş olabilirsin canım bende çok ayakta kalırsam devamlı oluyor yoksa ara ara oluyorAra ara değilde benim bugün gün boyu sızladıüşüttüm mü acaba dedim bilmiyorum
bende de öyle durum çocuklar küçük çokta kendimizi kollamak mümkün değilHafta içi gideceğim inşallah bakalım ne der hiç kollamıyorum kendimi
Vallahi evdeki bebiş daha nekadar ufak olabilir derken rekor sürekli tazeleniyorHoşgeldiniz
Bu sene ne çok sürpriz bebek haberi oldu di migulumsebebek gerçekten hep beraber oturup ağlaşmalık
Çok ağrılı mı peki yine doktora danışmakta fayda var ama ya yorgunluk ya da rahim buyumesidir benceBenimkisi anlık değil işte bugün gün boyu sızladı mesela
Öyle yapcam kuzum. Aralıkta olur herhalde benim yüklemeBebişim onu gidince sor. Benim arkadaşıma kantinden meyve suyu alıp içirtmişler. Yani içilmeyecek bişi değil. Kusacağını sanmıyorum. Onlar önermezse bir sorarsın ama şekerli suyu da tatlı su işte. Nefesi tutucaz fondip.
T tweeetyyy kızlar günaydın. Galiba şeker yüklemesinden bahsediyorsunuzBen mutlaka yaptıracağım zaten. Babam şeker hastasıydı. Bende de insülin direnci çıkmıştı bir ara. Gözde büyütülecek bişi değilmiş öyle zaten.
Ohhh inşallah rahat rahat içeriz biz deT tweeetyyy kızlar günaydın. Galiba şeker yüklemesinden bahsediyorsunuz
Geçen hafta yaptırdım ben. Eczaneden böyle bsy aldırdılar gazlı içecek tadı hiç kötü değildi aynı enerji içeceği ya da gazoz gibi.
Ama işte bide suya karıştırılıp içilen varmış onu bilmiyorum. Bi bayanda onu içmişti o daha kötü falan diyordu belkide onda şeker çıktığı için 100 gr falan yükleme yapılmış olabilir. Aklınızda olsun bunlardan sorun böyle için tadında hiç bsy yok bide meyveliler yani
Aynen bencede ama işte böyle bir yol bulmuşlarOhhh inşallah rahat rahat içeriz biz desalonda bence baklava yiyelim en mantıklısı o
Aç karna mı içiyoruz kuzum peki? Beklerken yemek deyasak mı?Aynen bencede ama işte böyle bir yol bulmuşlarbende çok tedirgin olmuştum içemem diye ama bir sıkıntı olmadı şükür hatta okadar güzeldi ki tadı olsa daha da içerdim sadece 1 saat bekledikten sonra mide bulantısı çok oldu bende onun haricinde Bi sıkıntı yaşamadım
Evet tadı aşırı kötü değil gerçi bendeki tiner şişesi gibi şişede 50lik mi 75lik mi neydi çok net hatırlamıyorum o kısmı. İçmesi değilde sonrası sıkıntı zaten aç oluyoruz üstüne 2 saatte öyle beklemek mide bulandırıyor pek suda içirmiyorlar az az müsade vardı. İnşallah herkes sorunsuz atlatırAynen bencede ama işte böyle bir yol bulmuşlarbende çok tedirgin olmuştum içemem diye ama bir sıkıntı olmadı şükür hatta okadar güzeldi ki tadı olsa daha da içerdim sadece 1 saat bekledikten sonra mide bulantısı çok oldu bende onun haricinde Bi sıkıntı yaşamadım
Evet canım. Sabah aç karnına ilk kanı alıyorlar sonra içeceği içiyorsun 1saat bekliyorsun hiç birşey yiyip içmeden sonra 1 saat dolunca yine kan veriyorsun bitiyorAç karna mı içiyoruz kuzum peki? Beklerken yemek deyasak mı?
Aynen bende artık 1 saat bittikten sonra yemek yiyecekken midem bulandı başka Bi sıkıntı yaşamadımEvet tadı aşırı kötü değil gerçi bendeki tiner şişesi gibi şişede 50lik mi 75lik mi neydi çok net hatırlamıyorum o kısmı. İçmesi değilde sonrası sıkıntı zaten aç oluyoruz üstüne 2 saatte öyle beklemek mide bulandırıyor pek suda içirmiyorlar az az müsade vardı. İnşallah herkes sorunsuz atlatır
kaçıncı haftada yapıyorlar canımEvet tadı aşırı kötü değil gerçi bendeki tiner şişesi gibi şişede 50lik mi 75lik mi neydi çok net hatırlamıyorum o kısmı. İçmesi değilde sonrası sıkıntı zaten aç oluyoruz üstüne 2 saatte öyle beklemek mide bulandırıyor pek suda içirmiyorlar az az müsade vardı. İnşallah herkes sorunsuz atlatır
Canım yemek yemek yasak. Doktorun pcos olduğu için sonraki 2 saatliğe de bakmak isteyebilir ozaman beklemesi bi tık daha zorlaşıyorAç karna mı içiyoruz kuzum peki? Beklerken yemek deyasak mı?
Üfff inşallah bayılmayız açlıktanEvet canım. Sabah aç karnına ilk kanı alıyorlar sonra içeceği içiyorsun 1saat bekliyorsun hiç birşey yiyip içmeden sonra 1 saat dolunca yine kan veriyorsun bitiyor
Üfff yemek yemeden nasıl bekleriz bilmiyorumCanım yemek yemek yasak. Doktorun pcos olduğu için sonraki 2 saatliğe de bakmak isteyebilir ozaman beklemesi bi tık daha zorlaşıyor
Bayılmazsın kızÜfff inşallah bayılmayız açlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?