2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim de babam şeker hastası. Benim tek korkum kusmak. Tamam iyiyim ama belli olmuyor yani. Kusarsak baştan içiyormuşuz
Bebişim onu gidince sor. Benim arkadaşıma kantinden meyve suyu alıp içirtmişler. Yani içilmeyecek bişi değil. Kusacağını sanmıyorum. Onlar önermezse bir sorarsın ama şekerli suyu da tatlı su işte. Nefesi tutucaz fondip.

Merhaba hanımlar benimde 11 aylık kuzum var .Bende hamile olduğumu öğrendim son adet 20 Eylül gibi galiba henüz doktora gitmedim
Hoşgeldiniz

Bu sene ne çok sürpriz bebek haberi oldu di mi gulumsebebek gerçekten hep beraber oturup ağlaşmalık

Ara ara değilde benim bugün gün boyu sızladı üşüttüm mü acaba dedim bilmiyorum
Üşütmüş olabilirsin canım bende çok ayakta kalırsam devamlı oluyor yoksa ara ara oluyor
Hafta içi gideceğim inşallah bakalım ne der hiç kollamıyorum kendimi
bende de öyle durum çocuklar küçük çokta kendimizi kollamak mümkün değil

Hoşgeldiniz

Bu sene ne çok sürpriz bebek haberi oldu di mi gulumsebebek gerçekten hep beraber oturup ağlaşmalık
Vallahi evdeki bebiş daha nekadar ufak olabilir derken rekor sürekli tazeleniyor ne çok kişi süprizliyiz ya. Hadi BKHA (BebeğiKüçükHamileAnneneler) derneği kurup orda toplaşıp ağlaşalım

Öyle yapcam kuzum. Aralıkta olur herhalde benim yükleme

Ben mutlaka yaptıracağım zaten. Babam şeker hastasıydı. Bende de insülin direnci çıkmıştı bir ara. Gözde büyütülecek bişi değilmiş öyle zaten.
T tweeetyyy kızlar günaydın. Galiba şeker yüklemesinden bahsediyorsunuz
Geçen hafta yaptırdım ben. Eczaneden böyle bsy aldırdılar gazlı içecek tadı hiç kötü değildi aynı enerji içeceği ya da gazoz gibi.
Ama işte bide suya karıştırılıp içilen varmış onu bilmiyorum. Bi bayanda onu içmişti o daha kötü falan diyordu belkide onda şeker çıktığı için 100 gr falan yükleme yapılmış olabilir. Aklınızda olsun bunlardan sorun böyle için tadında hiç bsy yok bide meyveliler yani

Eklentiler

• IMG-20231024-WA0000.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
Ohhh inşallah rahat rahat içeriz biz de salonda bence baklava yiyelim en mantıklısı o

Ohhh inşallah rahat rahat içeriz biz de salonda bence baklava yiyelim en mantıklısı o
Aynen bencede ama işte böyle bir yol bulmuşlar bende çok tedirgin olmuştum içemem diye ama bir sıkıntı olmadı şükür hatta okadar güzeldi ki tadı olsa daha da içerdim sadece 1 saat bekledikten sonra mide bulantısı çok oldu bende onun haricinde Bi sıkıntı yaşamadım

Aç karna mı içiyoruz kuzum peki? Beklerken yemek deyasak mı?

Evet tadı aşırı kötü değil gerçi bendeki tiner şişesi gibi şişede 50lik mi 75lik mi neydi çok net hatırlamıyorum o kısmı. İçmesi değilde sonrası sıkıntı zaten aç oluyoruz üstüne 2 saatte öyle beklemek mide bulandırıyor pek suda içirmiyorlar az az müsade vardı. İnşallah herkes sorunsuz atlatır

Aynen bende artık 1 saat bittikten sonra yemek yiyecekken midem bulandı başka Bi sıkıntı yaşamadım

kaçıncı haftada yapıyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…