2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Üfff yemek yemeden nasıl bekleriz bilmiyorum
İşte işin zorlayan kısmı o oluyor bide 25 hafta civarı yaptırmıştım ben açlıktan halden güçten filan düşüyor insan hafta ilerleyince açlığa tahammül pek olmuyor inşallah doktorun sadece sonraki 1 saatlik değeri ister 2 saat beklemek çok zor oluyor

Tamam kuzum o zaman gelince soracağım peki sen 29.haftadasın çatı muayenesi oldun mu o ne zaman

İnşallah ya. Canım tatlı falan çekmiyor yani öyle abartmıyorum açıkçası

Vallahi evdeki bebiş daha nekadar ufak olabilir derken rekor sürekli tazeleniyor ne çok kişi süprizliyiz ya. Hadi BKHA (BebeğiKüçükHamileAnneneler) derneği kurup orda toplaşıp ağlaşalım
Ay iyi fikir ben sivil toplumcuyum zaten hemen hallederiz sıkıntı yok
Ohhh inşallah rahat rahat içeriz biz de salonda bence baklava yiyelim en mantıklısı o

Aç karna mı içiyoruz kuzum peki? Beklerken yemek deyasak mı?
Aç karna içiliyor canlar 1/2 saat kadar aç duruluyor ama ben sevmiştim tadını hatta yemek yanına bile içilir öyle bir şey gibi gelmişti bana o içecek
28 haftadayım şuan. 1 ay sonra gidicem işte oda 32 hafta falan oluyor ozmn yapılır büyük ihtimalle
Çatı muayenesini şaş kaza doğumu tetiklemesin diye genelde 36/38 haftalarda yapıyorlar

Bilmiyorum bakalım ne zaman yaparsa tam birşey demedi doktorumda 1ay sonra muayene dedi

şuan kahverengi akıntı oluyor. rahim içinde kanayan bölge duruyor. Günde 2 kez Progesteron kullanıyorum.
Tarama sonucu için doktor sorun yok dedi. Cinsiyet için de erken dedi. Bende heyecanla bekliyorum.

Sağol canım, bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayacağız inşallah

İnşallah ben de severim

Aa ne güzel detaylı ultrasona gircen artık dimi?
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Arkadaşlar merhaba. Psikolojik olarak hiç iyi değilim artık. Ciddi sorunlar yaşıyorum hamilelikte. Yeni bir başlık açıp dertleşmek istedim. Ama bu platformda çok acımasız insanlar var. Tanıdıklarıma anlatamadıklarımı burda yazmak istedim ama insanlar tanımadıklarına bile nasıl ağır konuşuyor. Kaldıramıyorum bazı cümleleri. Ben üyeliğimi kapatıyorum. Sizle tanışmak güzeldi. Artık herşeyden uzaklaşmak istiyorum. Kendinize iyi bakın. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

Canım bize yaz istersen birlikte çözelim derdini

Canım hatırladığım kadarıyla eşinle problemlerin vardı birde tüp mideli olduğun için gebelik bi tık daha zor geçiyordu senin açından. Keşke bize yazsaydın burdan konuşsaydık başka başlık açacağına. Çok üzüldüm umarım sorunların biran önce çözülür yeniden dönersin aramıza

Canım keşke kapatmasaydın hesabini burda dertleşirdik seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…