2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ya yüzüme ve kollarıma lazere gitsem birşey olur mu ya eskiden kalma seanslarım var 4. Aya girene kadar gitmedim ne olur ne olmaz diye. Napsam ya ? Giden var mı birşey olur ya vicdan azabı da çekmek istemiyorum

Oğlum oluyomuş kızlaaaarrr
Oooo oğlan anaları artıyor sağlıkla gelsin
ay kızlar galiba benim de oğlum oluyor. doktor cumartesi kendinden emin erkek dedi bebişe. ama bence erken daha 13. hafta
erkekler daha erken belli oluyor kuzum kızdan bu haftalarda emin olamıyor doktorlar ama erkeklerde daha emin konuşuyorlar genelde hayırlısı diyelim.

Siz ramziyi sormuş muydunuz tuttu mu?

Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Benimkine melegim bakamamıştı tam ortada duruyodu belli etmemişti kendini.rus takvimi tuttu bende çin tutmadı

ben sormadım canım. sürpriz olsun istedim :) ay o zaman valla erkek geliyor

ay şimdi hem çin hem rus baktım ikisi de erkek diyor ben çocukken hep oğlum olacağını hayal ederdim ama evlendikten sonra kızım olsun diyordum. nasipmiş her şey ya

Bende Rus çin kız japon %90 kız melegim can ramzi'de kız dedi artık bu kadar kız tahminine bir kız doğururum herhalde de mi
Benimkine melegim bakamamıştı tam ortada duruyodu belli etmemişti kendini.rus takvimi tuttu bende çin tutmadı

Şu an ankette kız erkek eşit görünüyor 7 ye 7 bakalım bu ay bir yandan sürpriz bebek ayı bir yandan da erkek ayı mı kız ayı mı göreceğiz
Ankete diğer ay anneleri gelip hızlıca işaretleyip gidiyor sanırım mayısta dah 3-4 kişi anca öğrendi ben anketi değilde listeyi baz alıyorum durum 3 e 1
Evet ama süprizliler olarak ta sayımız çok erkek ayı kısmı sende tutmasın bende tutsun

Ay evet ben zaten hep kız çocuk istedim oğlum olacağını öğrenince bi baştan korkmuştum. Allah eksikliğini göstermesin oğlumu çok çok seviyorum ve iyi ki o oldu ilk bebeğim ilk çocuğum. Ama evet bir tane de kız olsa ikisi bir tadından yenmez şimdi yalan yok

Çok aynı fikirdeyim bende de bi kız var bitane de oğlan olsa tadından yenmez iki meyveyi de tatmış oluruz ama nasip tabi hangisi hayırlı sağlıklıysa o olsun

Çok aynı fikirdeyim bende de bi kız var bitane de oğlan olsa tadından yenmez iki meyveyi de tatmış oluruz ama nasip tabi hangisi hayırlı sağlıklıysa o olsun
Tabi tabi evlat seçilmiyor sonuçta çok seviliyor her halükarda bak şimdi hemen yüzün testi yaptım o da yuvarlak döndü o da kız diyo

İçimize su serptin şu anda, bu mesajı bekliyordum tecrübeli annelerden. Ben kesin kabin alırım bu bilgiden sonra

Beybiiş zaten travel i 3 4 yasına kadar kullanabiliyorsun
Sadece ilk 6ay oto koltuğu (anakucağı) kullanıyorsun sonra diğerine geçiyorsun
Araba için de başka bi oto koltuğu alıyorsun
Ben başka bir şeyden bahsetmiştim canım. Kabin boydan bahsediyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…