2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İçimize su serptin şu anda, bu mesajı bekliyordum tecrübeli annelerden. Ben kesin kabin alırım bu bilgiden sonra
Valla canikom hele apartmanda falan oturuyorsan her şeyden önemlisi bebek arabasının hafif olması. Kabin boylar baya hafif oluyor genelde ve tek elle açılıp kapanıyor olabilmesi lazım. Kucağında bebekle çok uğraştırmayacak şekilde. Bir de ilk 6 ay arabada durmak istemeyecek zaten ben söyleyeyim en güzeli bir sling almak onunla çıkmak dışarı tecrübeyle sabit

merhaba kızlar :) Siz doğum yaptıgınızda ben 7 aylık olacağım :) şuan 4+6 yım henüz doktora gitmedim kalp atışı ve keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?

Ay acaba erkek ayı mı erkekler çoğaldı. Hadi inşallah
Bi bilgi okumuştum eylül ayında tutan bebeklerin büyük kısmı erkek olurmuş. Muhtemelen yazın beslenilen yiyeceklerin etkisindendir diye düşünüyorum . E ağustosta eylüle yakın sonucta , topikte erkekler çoğunlukta olursa şaşırmam

Tabi tabi evlat seçilmiyor sonuçta çok seviliyor her halükarda bak şimdi hemen yüzün testi yaptım o da yuvarlak döndü o da kız diyo
Sende tüm oklar kızı gösteriyor erkek çıkarsa ben bile yıkılcam
Bende bi teori kızı bi teori erkeği gösteriyor kafalar tamamen karışık ne çıkarsa bahtıma

Tabi tabi evlat seçilmiyor sonuçta çok seviliyor her halükarda bak şimdi hemen yüzün testi yaptım o da yuvarlak döndü o da kız diyo
Yaa ben yüzük testi yapıyorum ama hiç kımıldamıyor. Eşime yaptırdım testi yapamıyor mu nedir . Ne elimde ne göbeğimde milim oynama olmuyo

Kızlar bende Çin takvimi tuttu erkekler kendini hemen belli ediyor erkek anaları bu hafta yavaş yavaş ortaya çıkar

Gece dolunaydan mi nedir hiç uyku tutmadı, 2 saat falan uyudum. Ayakta zor duruyorum işte, 5 dakikada bir çişe gidip durmadigim zamanlarda saat 5 olsun da eve gidip uyuyayım diye hayal kuruyorum

Sende tüm oklar kızı gösteriyor erkek çıkarsa ben bile yıkılcam
Bende bi teori kızı bi teori erkeği gösteriyor kafalar tamamen karışık ne çıkarsa bahtıma
Ahahah aynen çok da umutlanmak istemiyorum kız açısından her hamileşiimi söylediğimde e hadi bu kız olsun diyip durduğu için üzerimde büyük baskı var hayırlısı diyelim sana sürpriz yapacak belli ki
Yaa ben yüzük testi yapıyorum ama hiç kımıldamıyor. Eşime yaptırdım testi yapamıyor mu nedir . Ne elimde ne göbeğimde milim oynama olmuyo
Ketum bir bebek demek ki ben zincir kolye ye taktım yüzüğü ipi değiştir belki ondandır

Yüzük testine eşim farkında olmadan elini titretip yüzüğü oynatiyorsun ver ben yapayım hiç kimildamicak dedi yaptı gerçekten kimildamadi bak şimdi elimi az titreteyim dönecek ya da ileri geri yapacak dedi gerçekten de öyle oldu ben elimi titrettigim için oluyormuş

Kızlar bende Çin takvimi tuttu erkekler kendini hemen belli ediyor erkek anaları bu hafta yavaş yavaş ortaya çıkar
Kaçıncı haftada öğrenmiş oldun kuzum. Ben 11+1 deyim. Devlet hastanesinde takip ediyorum belli olsa bile dr söylemez sanırım 16 hafta kuralına takılmayan bi dr denk gelirim inşallah

Evet evet ağır hantal bir şeyle neden uğraşmak isteyelim ki bir de gezmeyi seyahati de çok seviyoruz biz, işimizi kolaylaştırması önemli olan

Belli bi doktorum olmadığı için baya doktor araştırması yaptım medicana da bi doktor buldum yorumlar filan da çok iyi ama doktor okadar full ki randevuyu istediğim güne bulamadım hayallerim yıkıldı Cuma gidecektim bi sonraki hafta çarşambaya kaldım. 11+6 oluyorum ozamana acaba cinsiyet tahmini de yaparmı

Kaçıncı haftada öğrenmiş oldun kuzum. Ben 11+1 deyim. Devlet hastanesinde takip ediyorum belli olsa bile dr söylemez sanırım 16 hafta kuralına takılmayan bi dr denk gelirim inşallah
Yine de 13 ten önce zor zaten canım cinsel organlar 12. Haftada oluşuyor 13 te belirginleşmeye başlıyor. Biraz da doktorun görme tecrübesine ve ultrason cihazının iyiliğine göre erken söyleyebiliyorlar

Ahaha eşim beklemekten sıkılınca bana çaktırmadan elini kendi hareket ettirip yüzüğü oynatmıştı nasıl kızdım ketum cocuk ve babası bacım yokk zincir kolye ile denedim zincirsiz denedim yüzük yerine kolye ucuyla denedim herşey denedim bana mısın demiyor hurafeyi bile ağız tadıyla yapamadım

Benimki 12+3te erken daha 14ten sonra dedi

11+6 da ben ikili test yaptırmıştım belli olabilir o zamana ben sormadığık için söylememişti ama ben ultrasonda pipişi görmüştüm hatta soracaktım ama ikili test stresi olduğu için sormayı unutmuştum.bak bu da o zamanın ultrason fotoğrafı baya ben erkeğim demiş zaten de biz 16. haftada net erkek diye öğrendik

Eneeee eşimden biri daha varmışbizimkininde niçin kımıldamadığı belli oldu o zaman bi de yalandan zinciri oynatması yok mu bu arada baktım zincir hiç oynamıyor bu defa ben ona test yaptım zincir daire çizdi kızın olacak dedim

Evet ya işin eğlencesi işte valla ben kıpordatmadım elimi kaldırınca kendiliğinden dönmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…