2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doğumu da Medicana mı düşünüyorsun canım. Çok pahalı diye duymuştum. Ben can Hastanesi'nde yaptım. Doğumdan memnundum ama çocuk doktorlarını sevmemiştim. Eğer doğum için konuşursan buraya da yazar mısın fiyatları bilgimiz olsun

Hahaha bende de daire çizdi eşime yaptım onda da daire bak kız dedim aldı eline dalga geçti

Bende de kızım aşırı babasına benziyor bu sebeple erkek gibi duruyor zaten kafada saç ta yok alemdürüst herkes bunun arkası erkek diyip duruyor heveslenmek te istemiyorum ama baskı gibi de oluyor bakalım artık

Bende de kızım aşırı babasına benziyor bu sebeple erkek gibi duruyor zaten kafada saç ta yok alemdürüst herkes bunun arkası erkek diyip duruyor heveslenmek te istemiyorum ama baskı gibi de oluyor bakalım artık
Ahaha benim oğlum da bana benziyor kız sanıyor herkes bana da arkası kız diyorlardı hamile kalmadan önce bakalım bu gol olacak mı

Hadi inşallah diyelim ozaman
Benimki 12+3te erken daha 14ten sonra dedi
benim ilkinde de doktor 13+5 filandı galiba tahmini söyledi bunda bi umut dedim ama inşallah
darısı başıma inşallah bana da bi tahminde bulunur ben dayanamadım genoksa vercem kanı 6 kasımda. Ya aynı hafta cuma yada bi sonraki hafta pazartesi sonuç çıkar inşallah. Testi Ankara’da yapıyolarmış nakit 9500 kartla 11.700 dedi

Seninki hızlıca çıkar belli olur o zaman ay ben bile heyecanlandım kız hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat (o kadar cinsiyet konuştuktan sonra bağladığım yere bak )

Medicana da düşünüyorum canım nasipse. Uzman veya operatör doktor 25.750 Prof veya doçent doktor 30.500 dediler tabi şuanki rakamlar ve sezaryen doğum. Orda bi profesöre gittim sevmedim kendisini yıldızımız uyuşmadı. Bitane operatör buldum Hakan sabırlı aşırı yoğun günleri full ısrarla onu istiyorum umarım yıldızımız uyuşur
Medicananın çocuk doktorlarını pek bilmiyorum kızımın takibini Ege üniversitesi bağlantılı Mete akisü özel muayenesine götürüyorum bu yeni doğanı da ona götürürüm diye düşündüm

Ahaha benim oğlum da bana benziyor kız sanıyor herkes bana da arkası kız diyorlardı hamile kalmadan önce bakalım bu gol olacak mı
Vallahi yaşlı teyze heyetini şoka uğratmak istemiyoruz umarım onların teorisi tutar ikimizde de
Seninki hızlıca çıkar belli olur o zaman ay ben bile heyecanlandım kız hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat (o kadar cinsiyet konuştuktan sonra bağladığım yere bak )
zaten sonucu oraya bağlamazsak olmaz yani napalım gönlümüzden geçen belli de Rabbim ne verirse diyip oturuyoruz

Ay çok sağol canım fiyatlar deli dehşet ya. Ben dışardan doktor ile yapacağım doğumu. Bir önceki doğumumda da beraberdik inşallah vajinal doğum istiyorum yine kısmet olursa. Bana kalsa evde doğurcam ama Türkiye'de öyle bir alt yapı olmadığı için güvenemiyorum yine can Hastanesi'ne bir sorarım bu sefer belki çocuk doktorları ile ayrı ayrı görüşür tercihlerimi söylerim. Bakalım kısmet orası bir tık daha uygundur tahminim fiyat olarak

Ben böyle bi kaç hastaneden fiyat aldım canım belki işine yarar. Medicananın doğum paketi yok.
Doğum paketi bilerek almıyorum malum ilk doğumum mecburi Ege üniversitesinde oldu. Allah göstermesin yine aynı durum olursa para yanıyor. Özel sağlık sigortasına da gebelik talimatı bu sebepten vermiyorum sigortacıyla görüştük oda önermiyor. Böyle aylık medicana 1350 tl muayene birde Ege Üniversitesine takipliyim kan idrar zaten Ege de veriyorum o sonuçları medicanadaki doktoruma gösteririm dedim.

Eklentiler

• IMG_5948.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 58
Ay evde doğuran bi kadın vardı haberlere düştü 41 haftada sertifikasız duola mı diyorlar ebe mi neyse onunla bebek kanalda kalmış filan Allah korusun korkarım ben evde yapmaya can hastanesi de çok güzel aslında bi kaç yakınım orda doğum yaptı ama bize biraz uzak kalıyor diye medicana istedim bi tık daha merkezi olması açısından

Ya ben de geçtiğimiz hafta orada randevu girişi yapan bir görevliye danıştım doğum paketimiz yok dedi doktorum da orada olduğu için haliyle orada doğurmak istiyorum ama şu an resmen bilinmezlik ne kadar fiyat çıkacak hiç fikrim yok

Ay çok sağol canım Egepol ne yapmış öyle ya 41000 nedir valla delirtcekler insanı
Ay o haberi hatırlıyorum ama orda bir sürü ihmal var. Ebe olmadan evde doğum olmaz zaten mümkün değil doulaların hiçbir şekilde tıbbi müdahale hakları yok sadece anneye destek olabilirler. O kadın da kimbilir nerden aldı eğitimini etik bilen bu işi hakkıyla yapan hiçbir doula da yanında ebe olmadan öyle bir işe girişmez zaten. Ben evde doğurmak isterim ama dediğim gibi yurtdışında serbest mesela ebeler evde doğum yaptırabiliyor ama lojistik açısından alt yapı mevcut bizde yok o yüzden evde yapamam zaten. Benimki bir fantezi

Canım paket yoksa bile doğum için bir fiyat verirler mutlaka sadece şeye dikkat et eğer normal doğum ile sezaryen arasındaki fark çok çok fazlaysa ben kıllanıyorum. Gereksiz sezaryene yönlendirebilirler vs diye gerçi doğum tercihini bilmiyorum ama yine de söylemiş olayım . Benim gittiğim hastanede mesela normal doğum da sezaryen de aynı paraydı

Ay acaba erkek ayı mı erkekler çoğaldı. Hadi inşallah
Yok yok ilk erkekler gösteriyo kendilerini. Kızlar daha geç gösteriyolar Biz Nisan grubunda dedik herkesin oğlu olacak herhalde habire erkek deniyordu. Sonra birden arka arkaya kızlar gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…