Doğumu da Medicana mı düşünüyorsun canım. Çok pahalı diye duymuştum. Ben can Hastanesi'nde yaptım. Doğumdan memnundum ama çocuk doktorlarını sevmemiştim. Eğer doğum için konuşursan buraya da yazar mısın fiyatları bilgimiz olsunBelli bi doktorum olmadığı için baya doktor araştırması yaptım medicana da bi doktor buldum yorumlar filan da çok iyi ama doktor okadar full ki randevuyu istediğim güne bulamadım hayallerim yıkıldıCuma gidecektim bi sonraki hafta çarşambaya kaldım. 11+6 oluyorum ozamana acaba cinsiyet tahmini de yaparmı
Test dediğin öyle olacak canımEvet ya işin eğlencesi iştevalla ben kıpordatmadım elimi kaldırınca kendiliğinden dönmeye başladı
Hahaha bende de daire çizdi eşime yaptım onda da daire bak kız dedim aldı eline dalga geçtiEneeee eşimden biri daha varmışbizimkininde niçin kımıldamadığı belli oldu o zaman bi de yalandan zinciri oynatması yok mu bu arada baktım zincir hiç oynamıyor bu defa ben ona test yaptım zincir daire çizdi kızın olacak dedim
Bende de kızım aşırı babasına benziyor bu sebeple erkek gibi duruyor zaten kafada saç ta yok alemdürüstAhahah aynen çok da umutlanmak istemiyorum kız açısından her hamileşiimi söylediğimde e hadi bu kız olsun diyip durduğu için üzerimde büyük baskı varhayırlısı diyelim sana sürpriz yapacak belli ki
Ketum bir bebek demek kiben zincir kolye ye taktım yüzüğü ipi değiştir belki ondandır
Ahaha benim oğlum da bana benziyor kız sanıyor herkes bana da arkası kız diyorlardı hamile kalmadan önceBende de kızım aşırı babasına benziyor bu sebeple erkek gibi duruyor zaten kafada saç ta yok alemdürüstherkes bunun arkası erkek diyip duruyor heveslenmek te istemiyorum ama baskı gibi de oluyor bakalım artık
Hadi inşallah diyelim ozamanBi bilgi okumuştum eylül ayında tutan bebeklerin büyük kısmı erkek olurmuş. Muhtemelen yazın beslenilen yiyeceklerin etkisindendir diye düşünüyorum . E ağustosta eylüle yakın sonucta , topikte erkekler çoğunlukta olursa şaşırmam
benim ilkinde de doktor 13+5 filandı galiba tahmini söyledi bunda bi umut dedim ama inşallahBenimki 12+3te erken daha 14ten sonra dedi
darısı başıma inşallah bana da bi tahminde bulunur11+6 da ben ikili test yaptırmıştım belli olabilir o zamana ben sormadığık için söylememişti ama ben ultrasonda pipişi görmüştümhatta soracaktım ama ikili test stresi olduğu için sormayı unutmuştum.bak bu da o zamanın ultrason fotoğrafı baya ben erkeğim demiş zaten de biz 16. haftada net erkek diye öğrendik Eki Görüntüle 3326053
Seninki hızlıca çıkar belli olur o zaman ay ben bile heyecanlandım kızHadi inşallah diyelim ozaman
benim ilkinde de doktor 13+5 filandı galiba tahmini söyledi bunda bi umut dedim ama inşallah
darısı başıma inşallah bana da bi tahminde bulunurben dayanamadım genoksa vercem kanı 6 kasımda. Ya aynı hafta cuma yada bi sonraki hafta pazartesi sonuç çıkar inşallah. Testi Ankara’da yapıyolarmış nakit 9500 kartla 11.700 dedi
12+3 de belli oldu canımKaçıncı haftada öğrenmiş oldun kuzum. Ben 11+1 deyim. Devlet hastanesinde takip ediyorum belli olsa bile dr söylemez sanırım16 hafta kuralına takılmayan bi dr denk gelirim inşallah
Medicana da düşünüyorum canım nasipse. Uzman veya operatör doktor 25.750 Prof veya doçent doktor 30.500 dediler tabi şuanki rakamlar ve sezaryen doğum. Orda bi profesöre gittim sevmedim kendisini yıldızımız uyuşmadı. Bitane operatör buldum Hakan sabırlı aşırı yoğun günleri full ısrarla onu istiyorum umarım yıldızımız uyuşurDoğumu da Medicana mı düşünüyorsun canım. Çok pahalı diye duymuştum. Ben can Hastanesi'nde yaptım. Doğumdan memnundum ama çocuk doktorlarını sevmemiştim. Eğer doğum için konuşursan buraya da yazar mısın fiyatları bilgimiz olsun
Vallahi yaşlı teyze heyetini şoka uğratmak istemiyoruz umarım onların teorisi tutar ikimizde deAhaha benim oğlum da bana benziyor kız sanıyor herkes bana da arkası kız diyorlardı hamile kalmadan öncebakalım bu gol olacak mı
zaten sonucu oraya bağlamazsak olmazSeninki hızlıca çıkar belli olur o zaman ay ben bile heyecanlandım kızhayırlısıyla sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat (o kadar cinsiyet konuştuktan sonra bağladığım yere bak )
Ay çok sağol canım fiyatlar deli dehşet ya. Ben dışardan doktor ile yapacağım doğumu. Bir önceki doğumumda da beraberdik inşallah vajinal doğum istiyorum yine kısmet olursa. Bana kalsa evde doğurcam ama Türkiye'de öyle bir alt yapı olmadığı için güvenemiyorumMedicana da düşünüyorum canım nasipse. Uzman veya operatör doktor 25.750 Prof veya doçent doktor 30.500 dediler tabi şuanki rakamlar ve sezaryen doğum. Orda bi profesöre gittim sevmedim kendisini yıldızımız uyuşmadı. Bitane operatör buldum Hakan sabırlı aşırı yoğun günleri full ısrarla onu istiyorum umarım yıldızımız uyuşur
Medicananın çocuk doktorlarını pek bilmiyorum kızımın takibini Ege üniversitesi bağlantılı Mete akisü özel muayenesine götürüyorum bu yeni doğanı da ona götürürüm diye düşündüm
Ben böyle bi kaç hastaneden fiyat aldım canım belki işine yarar. Medicananın doğum paketi yok.Doğumu da Medicana mı düşünüyorsun canım. Çok pahalı diye duymuştum. Ben can Hastanesi'nde yaptım. Doğumdan memnundum ama çocuk doktorlarını sevmemiştim. Eğer doğum için konuşursan buraya da yazar mısın fiyatları bilgimiz olsun
Ay evde doğuran bi kadın vardı haberlere düştü 41 haftada sertifikasız duola mı diyorlar ebe mi neyse onunla bebek kanalda kalmış filan Allah korusun korkarım ben evde yapmayaAy çok sağol canım fiyatlar deli dehşet ya. Ben dışardan doktor ile yapacağım doğumu. Bir önceki doğumumda da beraberdik inşallah vajinal doğum istiyorum yine kısmet olursa. Bana kalsa evde doğurcam ama Türkiye'de öyle bir alt yapı olmadığı için güvenemiyorumyine can Hastanesi'ne bir sorarım bu sefer belki çocuk doktorları ile ayrı ayrı görüşür tercihlerimi söylerim. Bakalım kısmet orası bir tık daha uygundur tahminim fiyat olarak
Ya ben de geçtiğimiz hafta orada randevu girişi yapan bir görevliye danıştım doğum paketimiz yok dediBen böyle bi kaç hastaneden fiyat aldım canım belki işine yarar. Medicananın doğum paketi yok.
Doğum paketi bilerek almıyorum malum ilk doğumum mecburi Ege üniversitesinde oldu. Allah göstermesin yine aynı durum olursa para yanıyor. Özel sağlık sigortasına da gebelik talimatı bu sebepten vermiyorum sigortacıyla görüştük oda önermiyor. Böyle aylık medicana 1350 tl muayene birde Ege Üniversitesine takipliyim kan idrar zaten Ege de veriyorum o sonuçları medicanadaki doktoruma gösteririm dedim.
Ay çok sağol canım Egepol ne yapmış öyle ya 41000 nedir valla delirtcekler insanıBen böyle bi kaç hastaneden fiyat aldım canım belki işine yarar. Medicananın doğum paketi yok.
Doğum paketi bilerek almıyorum malum ilk doğumum mecburi Ege üniversitesinde oldu. Allah göstermesin yine aynı durum olursa para yanıyor. Özel sağlık sigortasına da gebelik talimatı bu sebepten vermiyorum sigortacıyla görüştük oda önermiyor. Böyle aylık medicana 1350 tl muayene birde Ege Üniversitesine takipliyim kan idrar zaten Ege de veriyorum o sonuçları medicanadaki doktoruma gösteririm dedim.
Ay o haberi hatırlıyorum ama orda bir sürü ihmal var. Ebe olmadan evde doğum olmaz zaten mümkün değil doulaların hiçbir şekilde tıbbi müdahale hakları yok sadece anneye destek olabilirler. O kadın da kimbilir nerden aldı eğitimini etik bilen bu işi hakkıyla yapan hiçbir doula da yanında ebe olmadan öyle bir işe girişmez zaten. Ben evde doğurmak isterim ama dediğim gibi yurtdışında serbest mesela ebeler evde doğum yaptırabiliyor ama lojistik açısından alt yapı mevcut bizde yok o yüzden evde yapamam zaten. Benimki bir fanteziAy evde doğuran bi kadın vardı haberlere düştü 41 haftada sertifikasız duola mı diyorlar ebe mi neyse onunla bebek kanalda kalmış filan Allah korusun korkarım ben evde yapmayacan hastanesi de çok güzel aslında bi kaç yakınım orda doğum yaptı ama bize biraz uzak kalıyor diye medicana istedim bi tık daha merkezi olması açısından
Canım paket yoksa bile doğum için bir fiyat verirler mutlaka sadece şeye dikkat et eğer normal doğum ile sezaryen arasındaki fark çok çok fazlaysa ben kıllanıyorum. Gereksiz sezaryene yönlendirebilirler vs diye gerçi doğum tercihini bilmiyorum ama yine de söylemiş olayımYa ben de geçtiğimiz hafta orada randevu girişi yapan bir görevliye danıştım doğum paketimiz yok dedidoktorum da orada olduğu için haliyle orada doğurmak istiyorum ama şu an resmen bilinmezlik ne kadar fiyat çıkacak hiç fikrim yok
Fetal yaptırmadım canım ikili tarama için gittiğimde ogrendim.erkek dedi.12+3 te gittim haftasını da yakalamış şükürAmin canımdoktor ultrasonda mı baktı fetal dna mı yaptırmıştın sen birde haftan tam olarak kaç
Hahahah artık bu kadara kesin kız bence canımBende Rus çin kız japon %90 kız @melegim can ramzi'de kız dediartık bu kadar kız tahminine bir kız doğururum herhalde de mi
Yok yok ilk erkekler gösteriyo kendilerini. Kızlar daha geç gösteriyolarAy acaba erkek ayı mı erkekler çoğaldı. Hadi inşallah
Ahahhaa di mi bu kadara kız olmazsa artık ayıp ederHahahah artık bu kadara kesin kız bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?