2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar merhaba doktordan geldim 12+4 minnoşum cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi büyük ihtimal kız erkek olsa söylerdi birde iki kızım oldugunu biliyor. Burun kemigi ve ense kalınlıgı güzeldi bi sorun yok ikili test yaptırdım özel hastanede çok yüksek fiyat yazanlar oluyordu 243 tl ye yaptırdım buda minnoşum

Eklentiler

• BC2870A0-3CC4-4FDA-8048-3393D7332D53.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 200
Oy canım maşallah ne güzel de büyümüş valla. Görünce ne yalan söyleyeyim benim de içime kız doğdu. Kızların çok şanslı ben hep kalabalık kız kardeşler olalım çok isterdim böyle 3 kız 4 kız olsak diye. Gerçi tam netleşmemiş cinsiyet ama bence de erkek olsa söylerdi sanki . Sağlıklı olsunlar

Aynen canım doğum paketleri yok güncel fiyat 25binden başlıyor yılbaşından sonra nekadar artacak belli değil
egepole şerbetsiz doğuramazdım zaten illede şerbet olacak diyesim geldi

Aynen yazık günah kadının 41 hafta karnında taşıdığı mı bebeğin ölümü mü olmayacak işe kalkışılması mı yani yanacak çok şey var hangi taraftan tutsan elinde kalıyor.
Yalnız mümkün olsa güzel fantezi stressiz ev ortamında güzel olurdu

Fetal yaptırmadım canım ikili tarama için gittiğimde ogrendim.erkek dedi.12+3 te gittim haftasını da yakalamış şükür
Maşallah canım ben 11+6 da gitmiş olcam söylerse bahtıma
Yok yok ilk erkekler gösteriyo kendilerini. Kızlar daha geç gösteriyolar Biz Nisan grubunda dedik herkesin oğlu olacak herhalde habire erkek deniyordu. Sonra birden arka arkaya kızlar gelmeye başladı
ay acaba kız senesi mi ozaman tüm 2024 annelerinin oran orantılarına bakasım geldi

Ahahahah Egepol yorumuna çok güldüm ben şu fetal dnayı falan bir atlatayım da ondan sonra bir araştırma yapmaya başlayacağım bakalım. Ebe gözde çavuş var biliyor musun bilmiyorum. Ona bir sorcam hastane önerisi anne bebek dostu önerilerini paylaşırım

Maşallah canım galiba burdan gol yicez sağlıklısı neyse o tabi de umarım erkektir fiyatta çok makulmuş yine de en uygunu 120 tl rekor

Kuzum bana 12. Haftada erkek demişti tahmini olarak tabi. Sonra 15+6 da %95 kız dedi 19.hafta da %100 oldu daha erken bence de cinsiyet için. Sağlıkla gelsin minnoşun

Maşallah canım ben 11+6 da gitmiş olcam söylerse bahtıma

ay acaba kız senesi mi ozaman tüm 2024 annelerinin oran orantılarına bakasım geldi
Olsun canım 12 sayılır oda en fazla 1 hafta sonra gel der

AA ultrason fotoğrafı ne kadar benziyor ilk defa biriyle bebiş aynı şekilde duruyor

Yani doğumdan çıkmışsın saç baş dağınık kim düşünür o an şerbet tamamen fiyat şişirme politikası
Yok canım sezaryen olacağı için ebeye gerek olur mu bilemedim oyüzden de hiç araştırmamıştım açıkçası

Ha yok canım ben de hamile yogası için gideceğim doktorumun ebesi var zaten gerekirse beraber giriyorlar doğuma

Aa sen yaptırmıştın doğru az kalmış sanadaaaa cok heycanlııı
Aynen vallahi bende heyecanla bekliyorum
Ha yok canım ben de hamile yogası için gideceğim doktorumun ebesi var zaten gerekirse beraber giriyorlar doğuma
benim oda sıkıntı o haftaları bi görüp doktordan müsade almam lazım servikal kısalık riski olduğundan. Ama olursa bende isterim tabi evdeki bebişlerden de vakit bulmak lazım

Doktorum normal doğum taraftarı hep, kendi akrabamda da hep destek olup normal doğuma yönlendirdi saatler sürdü doğumu ama yine de normal doğum yaptırdı aslında o yüzden bu doktoru seçtim gereksiz sezeryan yapmaz diye düşünüyorum. Fiyatlar konusunda da şu an bir fiyat alsak dahi Mayıs'a çok degismis olcak komşum o hastanede çalışıyor ona sorcam bir de

Ha iyi canım sevindim doktoruna güveniyorsan sorun yok

Oğlum oluyomuş kızlaaaarrr
Ayy hayırlı olsuunnn
ay kızlar galiba benim de oğlum oluyor. doktor cumartesi kendinden emin erkek dedi bebişe. ama bence erken daha 13. hafta
Hayırlı olsun canım doktor dediyse doğrudur bence
Ben de ilk çocuğumda kız hissetmiştim ama oğlan oldu, şu an 6 yaşında maşallah diyim en iyi arkadaşım gibi. Her şeyi birlikte yapabiliyoruz kız olsa ancak bu kadar anlaşırdık zaten ikinciye herkes bu da kız olsun diyor ama bakalım bende hiç his yok bu sefer, ikisine de sevinirim oğlan olursa oğluma arkadaş olur kız olursa da ben de kız çocuk duygusunu tadarım hayırlısı heyecanla bekliyorum

Ay evet canım iki cinsiyet de bize yarıyor bir şekilde hiç sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…