Çok teşekkür ederim canım benim. Tuvalette peçeteye kan geldi biraz. Acile gittim kalbi durmuş 7+3'te kalmış 9+3 olması gerekirken. Yıkıldım tabii ama elimden de bir şey gelmiyor. 3 aylık zorunlu bir mola veriyoruz. Testler de olacak o sırada. Bakalım nasip.Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çabucak bu süreci atlatıp tez vakitte sağlıkla kucağına alacağın yeni gebeliklerin olsun inşallah.
Seni daha fazla üzmücekse sen mi anladın yani kanama gibi bi durum mu oldu kontrolde mi öğrendin canım cevap vermesende olur daha fazla üzmesin seni süreç zaten zor
Çok çok geçmiş olsun canım allahım tekrar saglıklı hamilelik nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim canım benim. Tuvalette peçeteye kan geldi biraz. Acile gittim kalbi durmuş 7+3'te kalmış 9+3 olması gerekirken. Yıkıldım tabii ama elimden de bir şey gelmiyor. 3 aylık zorunlu bir mola veriyoruz. Testler de olacak o sırada. Bakalım nasip.
Dur bakalım Bu topikte bu teorilerin doğruluk payını kesinleştircez gibi kuzumAnladım canım ben spermlerin tamamının vücutta kalış ömrünü 72 saat olarak biliyodum hız konusunu bilemicem tabihayırlısı artık bende yanlara doğru genişliyorum galiba benimde kız geliyor
12+6 ile bugün kontrolüm vardı. İkili tarama için ultrasonda her şey olması gerektiği gibi göründükan da verdim o 1 hafta sonra çıkacakmış. Cinsiyet için çok emin bir şekilde erkek dedi ama yine de çok az da olsa bir dahakine daha net belli olur kapısı bıraktı. Ben biraz kız olsun modundayım belki değişir ihtimali içinde duruyor
Bir de folik asit bitmek üzere onu bitir sonra yeni ilaçlara başla dedi. İmom Omega 3 ve d vitamini damlası ve kan için suya karıştırılan toz verdi. Açıkçası ben midemden çok sıkıntılıyım takviye kullanımı beni çok zorluyor, kuzenime doktoru tahliller doğrultusunda folik asit hariç doğuma kadar hiç takviye vermemişti benim de geçen ay her şeyim çok iyi çıkmıştı bu sefer tahlil bile yapmadan direkt bir sürü ilaç yazdı. Özellikle omega 3 ve kan için son 3 ay diye duymuştum biraz erken gibi geldi o anda heyecandan hiç sormak aklıma gelmedi.
İnternetten baktığım kadarıyla ihtiyaç olmadan kullanılan takviyelerin faydadan çok zarar getireceği de yazıyor biraz endişeliyim açıkçası değerlerim bilinmeden takviye almak doğru mudur? İlk hamileliğim tecrübem yok o yüzden kafam karıştı hem gereksiz hem de erken mi başlandı acaba diye düşünüyorum.
YaaHatta uzun bir kanaması oldu
Anladım canım Rabbim tekrarını yaşatmasın bidaha aynı durumla imtihan etmesin inşallahÇok teşekkür ederim canım benim. Tuvalette peçeteye kan geldi biraz. Acile gittim kalbi durmuş 7+3'te kalmış 9+3 olması gerekirken. Yıkıldım tabii ama elimden de bir şey gelmiyor. 3 aylık zorunlu bir mola veriyoruz. Testler de olacak o sırada. Bakalım nasip.
Valla bu teori nekadar geç döllenmede geçerli onu bi araştırmak lazım benim 3 hafta kadar geç döllenme durumu var da oda sayılır mı acabaDur bakalım Bu topikte bu teorilerin doğruluk payını kesinleştircez gibi kuzumbi arakadaş yazmıştı okudun mu bilmiyorum. Tek ilişki ve yumurtlama günü olmuş sonuç erkek bebeği olmuş. Bizim cinsiyetlerde netleşsin hayırlısıyla çok merak ediyorum. Bu arada benim de kızıma gebeyken yanlara doğru genişlemiştim belim kalınlaşıp karnımın yanları dolmuştu yuvarlak karın olayına inanıyorum
Evett sana erkek , golden-snitch için kız hissediyorum hepErkek mi
Hissediyorsun
Maşallahh bebişineBak burda minnoşum cinsiyet için haftaya gidecegim
Evet kuzum benim 2-3 hafta sürdü. Progestan ve yatarak geçti. Doktor yat demişti. Hatta benim kanamayı kese şansı 2 doktor. 2 kese gördü. Öyle bir şeyler yaşadım benAmanınminik prenses sayesinde teorimiz bozuldu
Vuhuuu 3 hafta mııValla bu teori nekadar geç döllenmede geçerli onu bi araştırmak lazım benim 3 hafta kadar geç döllenme durumu var da oda sayılır mı acaba
O yuvarlak karın olayına bende inanıyorum bende kızımda hamile gibi değil şişman gibi duruyordum sanırım Buda kız
Afra’nın topiğinde oldu dimi bunlar, hay Allah ben unutmuşum canımEvet kuzum benim 2-3 hafta sürdü. Progestan ve yatarak geçti. Doktor yat demişti. Hatta benim kanamayı kese şansı 2 doktor. 2 kese gördü. Öyle bir şeyler yaşadım ben
Evet kuzum o topaç, bendim. Eşim unuttum bile ben onları diyor. Ama bana o kadar zor günlerdi ki unutmadım henüz. Zaten sonrası da bulantı kusma derken yeni toparlandım benAfra’nın topiğinde oldu dimi bunlar, hay Allah ben unutmuşum canımiki kese olayını hatırlıyorum ama o kişinin sen olduğunu hatırlayamadım bi an. İnsan gebelik ilerledikçe geriye dönüp bakıyor ve çok garip geliyo dimii. Ben neler yaşamışım diyosun
Benimde 10 gün geriden geliyorVuhuuu 3 hafta mııacaba o geç döllenme olupta sonucunu merak ettiğimiz kişilerden biri sen miydin biri sanırım Begonya2 olması lazım öteki ya sendin ya da başka bi arkadaşımız ama kim
İnşallah hislerin kuvvetlidirEvett sana erkek , golden-snitch için kız hissediyorum hep
Ben çatlıcam resmen ögrensemde rahata kavuşsamMaşallahh bebişineçok heyecanlısındır şimdiii. Yalann yok bizde çok merak ediyoruz senin bebişin cinsiyetini
Aynen ciddi bi geç döllenme durumumuz varVuhuuu 3 hafta mııacaba o geç döllenme olupta sonucunu merak ettiğimiz kişilerden biri sen miydin biri sanırım Begonya2 olması lazım öteki ya sendin ya da başka bi arkadaşımız ama kim
bak şimdi yeniden bi umutlandımBenimde 10 gün geriden geliyor
gulumsebebek bence o yuvarlak karın muhabbeti doğru değil. İki kızımda da karnım yusyuvarlaktı sanki basket topu var gibi, gören erkek bu diyodu ama nur topu gibi iki prensesim var
Benimde top koymuşsun gibiydi ama ikisde kızAynen ciddi bi geç döllenme durumumuz varBegonya2 ile ama benim en fazla sanırım. Milletin sonraki döngüsü gelecekken ben anca yumurtlamışım
bak şimdi yeniden bi umutlandımşu cinsiyetleri hayırlısıyla bi öğrenseydik hepimiz bi rahatlasaydık
Canım doktorlar genelde pek tahlil yapmadan takviyeleri veriyolar burda çoğu arkadaşa tahili yapmadı doktorları. Omega kullanmaya başlayanlar da var yarın görüp dönüş yaparlar ayrıca demiri de 3 aydan sonra veriyorlar. Gebelikte değil 1 ay 1 haftada bile tüm kan değerleri alt üst olabiliyor. İlk gebeliğimde de üniversite hastanesinde rutin her ay kan veriyorum her geçen ay bi tık daha düşüyordu değerlerim doktorlar da sanırım o durumu bildiğinden peşin peşin veriyorlar takviyeleriArkadaşlar mesajı düzenleyemedim o yüzden burdan akıntı yaparak sormak zorunda kaldım.
tecrübeli olanlarlar ya da bilgisi olanlar bu takviyelerle ilgili yorum yapabilirler mi
Benim aşırı yayvandı kızBenimde top koymuşsun gibiydi ama ikisde kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?