2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben hissetmeye başladım kuzum minnak minnak dokunuşları var
Ayy ne güzel benim 3. Gebelik daha erken hissedilirmis 10 haftalık olduk iki gündür arada pıt pıt bir şey kayiyo bağırsak hareketlerine yoruyorum öyle soriyim hisseden varmı diye yazdım sağlıklı bir şekilde kucağımiza aliriz hepimiz bebeğimizi inşallah

Evet kuzum benim 2-3 hafta sürdü. Progestan ve yatarak geçti. Doktor yat demişti. Hatta benim kanamayı kese şansı 2 doktor. 2 kese gördü. Öyle bir şeyler yaşadım ben
Canım senin kanamanı ikinci kese mi durdurdu? Bende de ikinci kese var en son büyüyordu küçülmek yerine durdurmak yerine de başlatan o oldu doktor demek ki bana boşuna ilginçsin demiyor

Canım senin kanamanı ikinci kese mi durdurdu? Bende de ikinci kese var en son büyüyordu küçülmek yerine durdurmak yerine de başlatan o oldu doktor demek ki bana boşuna ilginçsin demiyor
Kuzum kese yokmuş ki. Kanama alanıymış o. Kese sanmışlar

Günaydın anneler dünden beri belim çok aciyo ağrıma boyutunu geçti artık bu durumu yaşayan var mi

Benim geç döllenme, bir gebenin günlüğü ovulasyon testleri ile takip ediyordum, yumurtlama gününü buldum, tek ilişki oldu sonuç erkek

Sağlıcakla tekrar kavuşcaksın inşallah bebeğine.Rabbim yardımcın olsun biran önce ruhen de atlatırsın inşallah cok gecmis olsun

Bu sefer benimde öyle gibi ama kilo aldım göbekten ondan da olabilir doktora her gittigimde kilo almış oluyordum bu sefer almamışım hatta 800 gram vermişim
Ah kilo vermek mi darısı başıma senin vücut ters teori yapıyor cinsiyetini aşırı merak ediyorum

ilk çocuk mu erkek , şimdi geç döllenme oldu da o mu yine de erkek oldu
Sanırım geç döllenme erken döllenme fark etmiyor. Y spermleri hızlı ve az ömürlü, X spermleri yavaş ve uzun ömürlü olduğundan yumurtlama günü yapılan tek ilişki de önce Y spermleri ulaştığından erkek ihtimali artıyor deniyor ve %75 ihtimal veriyor. Bi çok kişide de doğru olduğunu gördüm. Ama bunda yumurtlamayı net olarak bilmek lazım takvimlerle falan değil, ovulasyon testiyle net tespit etmek gerekiyor. Tabi ben bunları gebe kaldıktan çok sonra öğrendim

Benim şuanki ilk gebeliğim, geç döllenme, yumurtlama günü tek ilişki ve erkek
Aaa e ozaman tutmamış işte ama nasıl hem geç döllenme hem yumurtlama günü ilişki oluyor kafam karıştı bende erkek istiyom ama benim baya geç döllenme

Aaa e ozaman tutmamış işte ama nasıl hem geç döllenme hem yumurtlama günü ilişki oluyor kafam karıştı bende erkek istiyom ama benim baya geç döllenme
Geç döllenme yumurtlamanın geç olması demek yani doktorum bana böyle söyledi. Ben adetin 29. Günü yumurtlama gördüm ovulasyon testinde yumurtlama gördüğüm gün ilişki oldu

Keşke bir ihtimal olsaydı hatta doktor demeden bile kız diye ekleyebilirsin canım
Allahım onun o minik poposunu minicik bacaklarını yicem nasıl tatlı duruyor maşallah suphanallah ya gönülden geçen farklı olsada insan böyle görünce içine sokası geliyor. Ama yinede eklemeyim 1 hafta daha bekleyelim nasip sende de kendimde de Begonya2 da şansımı sonuna kadar zorluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…