2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Geç döllenme yumurtlamanın geç olması demek yani doktorum bana böyle söyledi. Ben adetin 29. Günü yumurtlama gördüm ovulasyon testinde yumurtlama gördüğüm gün ilişki oldu
Ah şimdi anladım çatlama geç oldu haliyle geç döllenme. Arkadaşın dediği sanırım yumurtlama gününde, ilişki 2 gün önce peşin yapılıyor ay karışık işler benim yumurta da 3 hafta geç çatlamış beklenmeyen gebelik haliyle ama şimdi şöyle bi durum var ben yumurtanın çatladığı gün mü ondan 2-3 gün önce mi ilişki olduğunu haliyle bilmiyorum cinsiyeti öğrenince sanırım az çok o konuda tahmin yürütürüz ozaman

Ben yumurtlamadan 2 gün önce iliskiye girdim ve 2 hafta bir şey yaşamadık.. doktor yüzde 60 kız dedi cuma kesinleşecek. Ben buna inanıyorum bilimsel olarak dogru

Benim adetler hep düzensiz olduğu için yumurtlama günleri de hep değişiyordu. Ben gebelik istediğim için ovulasyon testi ile takip ediyordum, o yüzden fazlasıyla gerekli gereksiz bilgi doldum. Seni de çok merak ediyorum vala, kontrol ne zaman

Yok canım durmadım neden böyle anlamadim
Geçenlerde benimde olmuştu bikaç güne geçiyo canım.özellikle kuyruk sokumum oda tüm belime vuruyodu.doktor bana rahim genişledikçe ordaki kemiklere de baskı yaptığı için demişti.bana magnezyumda içerikli multivitamin yazdı sen ikili taramaya gitmiş miydin o zaman takviye falan yazdı mı

Bende aşırı merak ediyorum ya 14 15 haftada gideceğim ama erken gitmek istemiyorum

Yazdi canım o ilaçların hepsi bende mide bulantısı yaptı normalde bir hafta bile yaşamadım bu zamana kadar mide bulantısıni 12.haftada yaşamadığım şeyleri yasiyorum en basiti gecen pazara gittik insanlar kokuyordu burnuma eşime dedim çabuk pazardan çıkalım beb dayanamicam zaten gerisini az buçuk tahmin etmissinizdir

Arkadaşlar mesajı düzenleyemedim o yüzden burdan akıntı yaparak sormak zorunda kaldım.

tecrübeli olanlarlar ya da bilgisi olanlar bu takviyelerle ilgili yorum yapabilirler mi
canım ben de bu hafta 13+2 oldum. folik asit bitince demir, folik asit ve b12 karışık takviye verdi. tahlillerimde demir istememişti ama değerlerim iyiydi. omega3 sordum ama bişey demedi aynı şekilde d vit de vermedi. bunlar çok yüksek miktar olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. vücudumuz bu kadarın fazlasını atabilir. bol bol su içelim. omega3 ben kendim istiyorum bir sonraki kontrolde tekrar sorucam

8 kasımda. Aynı gün fetal dna için kanda vercem doktor tahminde bulunmazsa da ondan bi hafta sonra net öğreniriz

ben bu fetal dna için hangi laba yaptırsam diye karar veremiyorum. çok fark eder mi sizce hangisi olduğu :/

ben bu fetal dna için hangi laba yaptırsam diye karar veremiyorum. çok fark eder mi sizce hangisi olduğu :/
Canım ben Amerika’ya gönderecektim 15 günde sonuç geliyor. Nakit 9200 kredi kartı 11bin dediler. catloverk Ankara merkezli Genoks a verdi 4 iş gününde sonucu çıktı. Dün orayı aradım nakit 9500 kredi kartı 11.700 dediler. İzmir’de oturuyorum Ege bölge sorumlusuyla görüştüm belirttikleri laboratuvarda kanı vercem Ankara’ya gönderilecek. Test ankarada yapılıyor.

Ben yumurtlamadan 2 gün önce iliskiye girdim ve 2 hafta bir şey yaşamadık.. doktor yüzde 60 kız dedi cuma kesinleşecek. Ben buna inanıyorum bilimsel olarak dogru
BEnim de kız. Ve ilk ilişki pik olduğu gün oldu. Aralıksız 4 gün değerlendirmiştik pikten itibaren. Ancak yumurtlama olduğunda pik olduğu günden sperm vardı diye tahmin ediyorum. Yumurtlama gününe ait olsaydı ben de kesin erkek olurdu diye düşünüyorum.

golden-snitch kuzum defacto jeans geldi ama ben bunu iade etcem. Bu son aylarda bacaklarımı sıkar bence Eki Görüntüle 3326669
Aa şu an tam olmuş çok güzeel ben de defactodan siyah bir tane aldım ama skinny değildi aldığım, sen skinny mi aldın. Özellikle bacaklarımı sıkar diye almamıştım ama henüz gelmedi bir deneyeyim gelince ona göre haber ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…