- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Sanırım geç döllenme erken döllenme fark etmiyor. Y spermleri hızlı ve az ömürlü, X spermleri yavaş ve uzun ömürlü olduğundan yumurtlama günü yapılan tek ilişki de önce Y spermleri ulaştığından erkek ihtimali artıyor deniyor ve %75 ihtimal veriyor. Bi çok kişide de doğru olduğunu gördüm. Ama bunda yumurtlamayı net olarak bilmek lazım takvimlerle falan değil, ovulasyon testiyle net tespit etmek gerekiyor. Tabi ben bunları gebe kaldıktan çok sonra öğrendim
Ah şimdi anladım çatlama geç oldu haliyle geç döllenme. Arkadaşın dediği sanırım yumurtlama gününde, ilişki 2 gün önce peşin yapılıyorGeç döllenme yumurtlamanın geç olması demek yani doktorum bana böyle söyledi. Ben adetin 29. Günü yumurtlama gördüm ovulasyon testinde yumurtlama gördüğüm gün ilişki oldu
Ben yumurtlamadan 2 gün önce iliskiye girdim ve 2 hafta bir şey yaşamadık.. doktor yüzde 60 kız dedi cuma kesinleşecek. Ben buna inanıyorum bilimsel olarak dogruSanırım geç döllenme erken döllenme fark etmiyor. Y spermleri hızlı ve az ömürlü, X spermleri yavaş ve uzun ömürlü olduğundan yumurtlama günü yapılan tek ilişki de önce Y spermleri ulaştığından erkek ihtimali artıyor deniyor ve %75 ihtimal veriyor. Bi çok kişide de doğru olduğunu gördüm. Ama bunda yumurtlamayı net olarak bilmek lazım takvimlerle falan değil, ovulasyon testiyle net tespit etmek gerekiyor. Tabi ben bunları gebe kaldıktan çok sonra öğrendim
Benim adetler hep düzensiz olduğu için yumurtlama günleri de hep değişiyordu. Ben gebelik istediğim için ovulasyon testi ile takip ediyordum, o yüzden fazlasıyla gerekli gereksiz bilgi doldumAh şimdi anladım çatlama geç oldu haliyle geç döllenme. Arkadaşın dediği sanırım yumurtlama gününde, ilişki 2 gün önce peşin yapılıyoray karışık işler benim yumurta da 3 hafta geç çatlamış beklenmeyen gebelik haliyle ama şimdi şöyle bi durum var ben yumurtanın çatladığı gün mü ondan 2-3 gün önce mi ilişki olduğunu haliyle bilmiyorum cinsiyeti öğrenince sanırım az çok o konuda tahmin yürütürüz ozaman
Sen yine mi doktora gittin kuzumKeşke bir ihtimal olsaydıhatta doktor demeden bile kız diye ekleyebilirsin canım
Geçenlerde benimde olmuştu bikaç güne geçiyo canım.özellikle kuyruk sokumum oda tüm belime vuruyodu.doktor bana rahim genişledikçe ordaki kemiklere de baskı yaptığı için demişti.bana magnezyumda içerikli multivitamin yazdı sen ikili taramaya gitmiş miydin o zaman takviye falan yazdı mıYok canım durmadım neden böyle anlamadim
Bende aşırı merak ediyorum yaAllahım onun o minik poposunu minicik bacaklarını yicem nasıl tatlı duruyor maşallah suphanallahya gönülden geçen farklı olsada insan böyle görünce içine sokası geliyor. Ama yinede eklemeyim 1 hafta daha bekleyelim nasip sende de kendimde de Begonya2 da şansımı sonuna kadar zorluyorum
Teşekkür ederim canım, tabii kiGözün aydın canım çok şükür bende bugün verdim sonuçlarını atabilirmisin rica etsem
Yazdi canım o ilaçların hepsi bende mide bulantısı yaptı normalde bir hafta bile yaşamadım bu zamana kadar mide bulantısıni 12.haftada yaşamadığım şeyleri yasiyorumGeçenlerde benimde olmuştu bikaç güne geçiyo canım.özellikle kuyruk sokumum oda tüm belime vuruyodu.doktor bana rahim genişledikçe ordaki kemiklere de baskı yaptığı için demişti.bana magnezyumda içerikli multivitamin yazdı sen ikili taramaya gitmiş miydin o zaman takviye falan yazdı mı
Ayy ne güzel olmuş bende buraya foto atmıştım banada geniş geldi sonraki aylar olursa olur şuan giyemiyorumgolden-snitch kuzum defacto jeans geldi ama ben bunu iade etcem. Bu son aylarda bacaklarımı sıkar bence Eki Görüntüle 3326669
canım ben de bu hafta 13+2 oldum. folik asit bitince demir, folik asit ve b12 karışık takviye verdi. tahlillerimde demir istememişti ama değerlerim iyiydi. omega3 sordum ama bişey demedi aynı şekilde d vit de vermedi. bunlar çok yüksek miktar olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. vücudumuz bu kadarın fazlasını atabilir. bol bol su içelim. omega3 ben kendim istiyorum bir sonraki kontrolde tekrar sorucamArkadaşlar mesajı düzenleyemedim o yüzden burdan akıntı yaparak sormak zorunda kaldım.
tecrübeli olanlarlar ya da bilgisi olanlar bu takviyelerle ilgili yorum yapabilirler mi
canım bu kaç beden? modeli güzelmişgolden-snitch kuzum defacto jeans geldi ama ben bunu iade etcem. Bu son aylarda bacaklarımı sıkar bence Eki Görüntüle 3326669
8 kasımda. Aynı gün fetal dna için kanda vercem doktor tahminde bulunmazsa da ondan bi hafta sonra net öğrenirizBenim adetler hep düzensiz olduğu için yumurtlama günleri de hep değişiyordu. Ben gebelik istediğim için ovulasyon testi ile takip ediyordum, o yüzden fazlasıyla gerekli gereksiz bilgi doldum. Seni de çok merak ediyorum vala, kontrol ne zaman
Seni 1 ay beklicez deseneBende aşırı merak ediyorum ya14 15 haftada gideceğim ama erken gitmek istemiyorum
Dün gittim canım yeni attıgım resimleri videodan alıyorumSen yine mi doktora gittin kuzum
Kuzum güzel de ileride olmazAyy ne güzel olmuş bende buraya foto atmıştım banada geniş geldi sonraki aylar olursa olur şuan giyemiyorum
40 kuzumcanım bu kaç beden? modeli güzelmiş
Anladım kuzumDün gittim canım yeni attıgım resimleri videodan alıyorum
Canım ben Amerika’ya gönderecektim 15 günde sonuç geliyor. Nakit 9200 kredi kartı 11bin dediler.ben bu fetal dna için hangi laba yaptırsam diye karar veremiyorum. çok fark eder mi sizce hangisi olduğu :/
BEnim de kız. Ve ilk ilişki pik olduğu gün oldu. Aralıksız 4 gün değerlendirmiştik pikten itibaren. Ancak yumurtlama olduğunda pik olduğu günden sperm vardı diye tahmin ediyorum. Yumurtlama gününe ait olsaydı ben de kesin erkek olurdu diye düşünüyorum.Ben yumurtlamadan 2 gün önce iliskiye girdim ve 2 hafta bir şey yaşamadık.. doktor yüzde 60 kız dedi cuma kesinleşecek. Ben buna inanıyorum bilimsel olarak dogru
Aa şu an tam olmuş çok güzeelgolden-snitch kuzum defacto jeans geldi ama ben bunu iade etcem. Bu son aylarda bacaklarımı sıkar bence Eki Görüntüle 3326669
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?