2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu da mantikliymis aslında, korbell ek gıda dönemi ise yaramıyormus o biraz moralimi bozdu

Benimde ilk gebelikte ailelere söyledik eşimin sülalesi duydu bebek düştü. İkinci gebelikte 2bucuk aylıkken söyledik ama eşim güzelce de tembihledi kimseye söylenmicek diye. Kv de ever ilkinde heyecanla çok kişiye söylemiştim bu sefer söylemicem dedi şimdikinde yine iki ay civarı söyledik eşim yine tembihledi bilmiyorum artık bilen varmı yokmu

Ama niye öyle düşünsünler ki herkes saklıyor özellikle ilk 3 ay bebek yerini sağlamlaştırana kadar. Ben cinsiyet öğrenildikten sonra söylenebilir kafasındayım ama öncesi tüm dikkatleri çekiyor iyi bakan var kötü bakan var

Cidden özellikle ilk dönem aşırı yıpratıcı durum olmuştur ya ama yapısı öyle demeli uyku sevmiyor çocuk. Nasıl dayanıyor vücudu hala çok küçük. vallahi çoğu olasılıkları yıkmışsınız

Bu da mantikliymis aslında, korbell ek gıda dönemi ise yaramıyormus o biraz moralimi bozdu
Ona cidden benimde moralim bozuldu durumu yeniden gözden geçirdim. şuan kızımda normal kapaklı bi çöp kovası kullanıyorum bunun bi tık büyüğünü alıp balkona koycam zaten hergün sabah eşime attırıyorum aynı sistem devam

tabi herkesin düşüncesi farklı ama bana birisi böyle bir olayı defalarca görmeme rağmen ve artık 3 ayı geçmişse çok sonra söylerse o kişiye karşı bakış açım biraz değişir, biraz bozulurum açıkçası

Yaaa her markanın var da işte hangisini alalım nasıl karar verelim buna
Bana çok da önemli değilmiş gibi geliyor ana kucağında marka. Her türlü çocuk kendi hareketiyle kendisini sallıyor. Dandik bi şey olmasın kumaşı iyi olsun sağlam olsun çocuk içinde kaymasın yeter bence

Evet bende de durum aynı eşim sabah atıyor 1 gün kalmış olacak kokulu poşet kapaklı ayrı bir çöp falan sanırım öyle idare edicez o zaman

Evet bence de. Hepsi aynı işleve sahip. Benim korkum düşer mi Allah korusun. Sağlam olsun yani

Aynen aynen bende böyle düşünüyorum ama söylediğinde 3 aylık 3bucuk aylık derse onu normal karşılarım 5 aylık derse nasıl yani olurum

Evet bende de durum aynı eşim sabah atıyor 1 gün kalmış olacak kokulu poşet kapaklı ayrı bir çöp falan sanırım öyle idare edicez o zaman
Aynen ayrı çöp şart zaten sürekli kapak açılınca koku aşırı geliyor yoksa. Birde benim şimdi bez çöp kovası banyoda balkona çekmek lazım iki çocukla bez kokusu iyice dayanılmaz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…