Bel ağrısı kuzum. Böyle ağrı gibi değilde çekilme gibi. Bacaktan kalçaya çekiliyor sanki. Bir de akşam midem de kötüydü. Erkenden yattım. Sabah bel olarak iyi kalktım ama yine hafif hafif başlıyor gibiAa ne oldu canım
Aaay hayal edemedimAynen ayrı çöp şart zaten sürekli kapak açılınca koku aşırı geliyor yoksa. Birde benim şimdi bez çöp kovası banyoda balkona çekmek lazım iki çocukla bez kokusu iyice dayanılmaz olur
Doktorla konuşmuş muydun magnezyumdan dolayı olabilir mi kiBel ağrısı kuzum. Böyle ağrı gibi değilde çekilme gibi. Bacaktan kalçaya çekiliyor sanki. Bir de akşam midem de kötüydü. Erkenden yattım. Sabah bel olarak iyi kalktım ama yine hafif hafif başlıyor gibi
Alışıyorsun hatta arada kaka inceliyorsun rengi nasıl kıvamı nasıl problem varmı yokmu diyeAaay hayal edemedimbenim midem çok hassas böyle seylerde nasıl olcak bilmiyorum
YaaaAlışıyorsun hatta arada kaka inceliyorsun rengi nasıl kıvamı nasıl problem varmı yokmu diyebakma ben ikinciye hamile olunca kokuya hassaslaştım yoksa iki gün kaka yapmayınca onun sıkıntısını yaşayıp üçüncü gün kaka yapınca koku mis geliyor
Annelik delilik derlerdi doğruymuşYaaahamilelik öncesinde bile hep bu konuda sıkıntı çekerim herhalde midem hassas diye düşünüyordum hamileyken bı de senin gibi olsaydım çok çok zor olurdu annelik çok başka bir şey gerçekten
Kuzum geçen hafta da oldu magnezyum verdi ama pek içemiyorum midem kaldırmıyorDoktorla konuşmuş muydun magnezyumdan dolayı olabilir mi kibenim de akşam bulantım yanmam vardı renniee iyi geldi bulantı için de turşu yedim yine rahatlattı biraz öyle uyudum. Sen doktoruna bir danış egzersiz iyi gelecektir bir de ama yanlış bir hareket de yapmamak lazım tabii uzman gözetiminde olsa daha iyi olur
Demek ki onu da araştırıcaz vay bizim halimizeEvet bence de. Hepsi aynı işleve sahip. Benim korkum düşer mi Allah korusun. Sağlam olsun yani
Kuzum allah korusun sende bel fıtığı olabilir mi? Fıtık bacağa da ağrı yapar çünküBel ağrısı kuzum. Böyle ağrı gibi değilde çekilme gibi. Bacaktan kalçaya çekiliyor sanki. Bir de akşam midem de kötüydü. Erkenden yattım. Sabah bel olarak iyi kalktım ama yine hafif hafif başlıyor gibi
Offf eşim de öyle diyor ama doktor öyle birşey mi acaba demedi. Doğal dediKuzum allah korusun sende bel fıtığı olabilir mi? Fıtık bacağa da ağrı yapar çünkü
Offf araştırma yapmak da zaman yaDemek ki onu da araştırıcaz vay bizim halimize
Hep bi sorun var yaAynen ayrı çöp şart zaten sürekli kapak açılınca koku aşırı geliyor yoksa. Birde benim şimdi bez çöp kovası banyoda balkona çekmek lazım iki çocukla bez kokusu iyice dayanılmaz olur
Hahaha etrafımda böyle kabizken kaka yaptı diye mutlu olanlar vardı bı bayram havasıAnnelik delilik derlerdi doğruymuşböyle biraz kabızlıktan sonra yapsın diye eşinle bütün akşam dönüşümlü uğraşmalar kaka yapınca bi sevinç filan. Bunları yaşayınca beni hatırla
Ama şimdi cidden zor geliyor çöpü çıkarıp ağzını bağlayana kadar of of diyorum
Muhtemelen ders saatlerin merdiven in çık vs seni yoruyordur bir de üstüne bebiş vitaminlerinden alıyor seni zorluyor hamilelik o yüzdenKuzum geçen hafta da oldu magnezyum verdi ama pek içemiyorum midem kaldırmıyoregzersize halim olmuyor kuzum benim vallahi ya. Dün 8 saat dersim vardı o ağır geliyor galiba
Bence bi peşine düş bu ihtimalin kuzumOfff eşim de öyle diyor ama doktor öyle birşey mi acaba demedi. Doğal dedi
Ben eşime ödev veriyorum bi şey alınacağı zaman senin geçenki bebek arabası listen gibi liste yapıp ne alınacağına karar veriyo yine ona paslıcamOfff araştırma yapmak da zaman yahaftasonu yazılıları okuyup araştırma yapmam lazım
Aaay evet ya yaza denk geliyor
Benim kötü kokuya karşı normal hamile değilken de midem bulaniyordu.. şimdi o çocuğun altını nasıl temizlicemAnnelik delilik derlerdi doğruymuşböyle biraz kabızlıktan sonra yapsın diye eşinle bütün akşam dönüşümlü uğraşmalar kaka yapınca bi sevinç filan. Bunları yaşayınca beni hatırla
Ama şimdi cidden zor geliyor çöpü çıkarıp ağzını bağlayana kadar of of diyorum
Ayyy evetAaay evet ya yaza denk geliyorbabalar iş başına çöp olayı sabah akşam olur o zaman
Ay oda var Antalya fazla sıcak ama hergün atılacak yine de kokar mı fazlaca acaba
evet evet o gördüklerin doğruymuş bende tecrübeyle öğrendimHahaha etrafımda böyle kabizken kaka yaptı diye mutlu olanlar vardı bı bayram havasıbenim öğürme ve kusmamin en büyük nedeni koku hassasiyeti muhtemelen senin yerinde olsaydım bol kusmali geçerdi hamileliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?