2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doktorla konuşmuş muydun magnezyumdan dolayı olabilir mi ki benim de akşam bulantım yanmam vardı renniee iyi geldi bulantı için de turşu yedim yine rahatlattı biraz öyle uyudum. Sen doktoruna bir danış egzersiz iyi gelecektir bir de ama yanlış bir hareket de yapmamak lazım tabii uzman gözetiminde olsa daha iyi olur

Aaay hayal edemedim benim midem çok hassas böyle seylerde nasıl olcak bilmiyorum
Alışıyorsun hatta arada kaka inceliyorsun rengi nasıl kıvamı nasıl problem varmı yokmu diye bakma ben ikinciye hamile olunca kokuya hassaslaştım yoksa iki gün kaka yapmayınca onun sıkıntısını yaşayıp üçüncü gün kaka yapınca koku mis geliyor

Yaaa hamilelik öncesinde bile hep bu konuda sıkıntı çekerim herhalde midem hassas diye düşünüyordum hamileyken bı de senin gibi olsaydım çok çok zor olurdu annelik çok başka bir şey gerçekten

Yaaa hamilelik öncesinde bile hep bu konuda sıkıntı çekerim herhalde midem hassas diye düşünüyordum hamileyken bı de senin gibi olsaydım çok çok zor olurdu annelik çok başka bir şey gerçekten
Annelik delilik derlerdi doğruymuş böyle biraz kabızlıktan sonra yapsın diye eşinle bütün akşam dönüşümlü uğraşmalar kaka yapınca bi sevinç filan. Bunları yaşayınca beni hatırla
Ama şimdi cidden zor geliyor çöpü çıkarıp ağzını bağlayana kadar of of diyorum

Kuzum geçen hafta da oldu magnezyum verdi ama pek içemiyorum midem kaldırmıyor egzersize halim olmuyor kuzum benim vallahi ya. Dün 8 saat dersim vardı o ağır geliyor galiba

Kuzum allah korusun sende bel fıtığı olabilir mi? Fıtık bacağa da ağrı yapar çünkü

Aynen ayrı çöp şart zaten sürekli kapak açılınca koku aşırı geliyor yoksa. Birde benim şimdi bez çöp kovası banyoda balkona çekmek lazım iki çocukla bez kokusu iyice dayanılmaz olur
Hep bi sorun var ya antalyanin o sıcağında disarda o çöpte kokar balkonda napcaz ki golden-snitch

Hahaha etrafımda böyle kabizken kaka yaptı diye mutlu olanlar vardı bı bayram havası benim öğürme ve kusmamin en büyük nedeni koku hassasiyeti muhtemelen senin yerinde olsaydım bol kusmali geçerdi hamileliğim

Kuzum geçen hafta da oldu magnezyum verdi ama pek içemiyorum midem kaldırmıyor egzersize halim olmuyor kuzum benim vallahi ya. Dün 8 saat dersim vardı o ağır geliyor galiba
Muhtemelen ders saatlerin merdiven in çık vs seni yoruyordur bir de üstüne bebiş vitaminlerinden alıyor seni zorluyor hamilelik o yüzden her fırsatta uzat ayaklarini dinlen o zaman kuzum yapacak birşey yok gibi

Offf eşim de öyle diyor ama doktor öyle birşey mi acaba demedi. Doğal dedi
Bence bi peşine düş bu ihtimalin kuzum
Offf araştırma yapmak da zaman ya haftasonu yazılıları okuyup araştırma yapmam lazım
Ben eşime ödev veriyorum bi şey alınacağı zaman senin geçenki bebek arabası listen gibi liste yapıp ne alınacağına karar veriyo yine ona paslıcam

Benim kötü kokuya karşı normal hamile değilken de midem bulaniyordu.. şimdi o çocuğun altını nasıl temizlicem sen bu yazınca aklıma o geldi mandalı takicam heralde burnuma

Hep bi sorun var ya antalyanin o sıcağında disarda o çöpte kokar balkonda napcaz ki golden-snitch
Ay oda var Antalya fazla sıcak ama hergün atılacak yine de kokar mı fazlaca acaba
evet evet o gördüklerin doğruymuş bende tecrübeyle öğrendim
Neyseki bol öğürmeli az kusmalı geçiriyorum senin ikincide Allah yardımcın olsun ozaman ilkini bezden kurtarmadan yapma hoş gerçi tuvaletten sonra popo temizleme diye bi durumda var işin zor

kızlar ben 2li test için gittiğimde benden 1 tüp kan alındı. Kan değerlerime bakılmadan doktor hep vitaminler verdi. Aklıma şu takıldı ben her ay kendim mi takip edicem kan vericem sağlık ocağına yoksa doktorum mu isteyecek bu ay neden istemedi kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…