- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Eee sen listede yoksun. Bende bi hızla gidip kız eklicektim adının yanına aradım taradım yoksunBenim de fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz cinsiyetimiz kızçok şükür
Yani ben senin yerinde olsam ilk çocuksa maddi çok problemim yoksa heves ettiğim herşeyi alırım bebe eşyaları dolaptan kolay satılıyor. Ben anne yanı beşiğimi emzirme yastığını salıncağı falan hep dolaptan aldım tertemizdi anne yanı beşiğimde daha 10 çocuk büyür ordan da bakabilirsin bence çok kısa kullanıldığı için genelde temiz oluyo ben herşeyi almıştım pişman değilim yine olsa yine alırımO zaman çok gerek yok gibi sanki
İlk bebeğim olacağı için her şeyi alasim varYani ben senin yerinde olsam ilk çocuksa maddi çok problemim yoksa heves ettiğim herşeyi alırım bebe eşyaları dolaptan kolay satılıyor. Ben anne yanı beşiğimi emzirme yastığını salıncağı falan hep dolaptan aldım tertemizdi anne yanı beşiğimde daha 10 çocuk büyür ordan da bakabilirsin bence çok kısa kullanıldığı için genelde temiz oluyo ben herşeyi almıştım pişman değilim yine olsa yine alırım
Canım ben İshal olunca bir kaşık Türk kahvesi üstüne limon sıkardı annem onu yutardım birde bu sarı leblebi varya onu da yiyordum eğer evde varsa tüket belki ishalini keser en azından sıvı kaybı olmaz vücuttaKızlar ben yine hasta oldum
Boğazım çok ağrıyo öksürüyorum sırtım da ağrıyor. İshal de olmuşum bir yandan. Nasıl geçer ki? Ballı ıhlamur içtim patates haşlaması yedim ishalim biraz geçti ama vücudum hala kırılıyor. Doğal önerileriniz var mı?
Evet progestani oral aldiginda bile kötü yapiyor o yuzden vajinal kullaniyordum. Muskuler daha agir olabilir tabi. Mumkunse aksamlari yaptir igneniGeçmiş olsun canım progestan iğnesi ağır bi iğne etkilerine de baktım uyku halsizlik yazıyor ve ben tam 3 aydır kullanıyorum artık yaşıyor muyum ölü müyüm anlamıyorum o dereceyim iğne etkisi mi acaba dedim
Ben hep sakınan göze çöp batarcıyımBakk işte bebekler melek ve cidden bazen kötü nefisle karşılaşınca etkileniyorlar özellikle de tutunma aşamasını geçmeden söylenmemeli bence. En yakınlar hariç En az ilk 3 ay gizlenmeli. Kimin içindem ne düşündüğünü bilemeyiz sevinen kadar kıskanan da olur
Ama şu var bana gereken sana gerekmeyebilir. Ben mesela şu ana kucakları mı ne var ya sallanan yerde bebeğim asla ona yatmadı karşı komşum çocuğu beş ay onda yatırdı bu mochilere millet inanılmaz diyo ama benim sütüm akmadı hiç asla kullanmadım. Gümüş kapak karşı komşum onunla yaşadı ben aldım asla işime yaramadı bende lansinoh kremin dibini sıyırdım bagi bebek arabası aldık ikinizde ben inanılmaz ötesi memnunum o hiç memnun kalmadı ben tırnak törpüsü aldım asla kullanamadım hep normal tırnak makası kullandım o tırnak makası kullanamadı törpü kullandı ben 12 marka emzik aldım birisini bile tutmadı o tek marka aldı tuttu ben lansinoh göğüs pompasından memnundum oda o yüzden ondan aldı ama memnun kalmadı sonra mamajoo aldı ben Philips acente biberon aldım tutmadı o memnundu ben gittim lansinoh aldım yani aslında aldıklarının belki de yarısı boşa gidecek mükemmel gibi düşüneceksin ama olmayacak yani o yüzden al gitsin şu bibs emziklerden renk renk aldım öyle güzel görünüyordu ki ama tutmadı Avent aldım market emziği aldım tommy tippe aldım mamajoo aldım neler neler mesela renk renk çorap aldım çocuk çorap giyinince ağlıyordu bir kere de çorap giydiremedim kundak aldım bu fermuarlılardan içinden kollarını falan çıkarıyoedu çıkaramazsa ağlıyordu uyanıp yine kullanamadım aslında hepsi çok mantıklı şeylerdiİlk bebeğim olacağı için her şeyi alasim varmaddi sıkıntımız yok şükür ama evde kalabalığı sevmiyorum ben, her şeyi alcam sonra aman bunu niye almışım bu gereksizmis diye elime dolanıp duracağına tecrübelerden yola çıkarak en gereklisini alayım diyorum
Bide sling meselesi var ben 6 ay kullandım yani ama bazıları hiç kullanamıyor bende kanguru kullanamadım bir gün bile mesela herkesin farklı oluyor her bebek farklı oluyor ben o slingte dünyanın en rahat insanıydım koyuyordum bebeği normal hayatıma devam ediyordum içinde açıyordum mememi o emip uyuyordu ben o arada yemeğimi yapıyordum benim için muazzam bir deneyimdi ama bazıları da asla kullanamıyorİlk bebeğim olacağı için her şeyi alasim varmaddi sıkıntımız yok şükür ama evde kalabalığı sevmiyorum ben, her şeyi alcam sonra aman bunu niye almışım bu gereksizmis diye elime dolanıp duracağına tecrübelerden yola çıkarak en gereklisini alayım diyorum
Bana da doktorum antibiyotik kullanabilirsin demişti kendi kadındoğumcumArkadaşlar boğaz ağrım şiddetlendi artık burnumdan da nefes alamaz hale geldim ve acile gittim. Antibiyotik yazıp serum taktılar. İlk iki trimesterde enfeksiyon antibiyotik kullanımından daha riskliymiş
Zencefil iyi gelir öksürüğe ama gebelikte tüketilir mi ona bak canım. Bal içine atıp yiyordum iyi geliyorduKızlar ben yine hasta oldum
Boğazım çok ağrıyo öksürüyorum sırtım da ağrıyor. İshal de olmuşum bir yandan. Nasıl geçer ki? Ballı ıhlamur içtim patates haşlaması yedim ishalim biraz geçti ama vücudum hala kırılıyor. Doğal önerileriniz var mı?
Yaa aslında neyi alırsam alayım tamamen çocuğa bağlıAma şu var bana gereken sana gerekmeyebilir. Ben mesela şu ana kucakları mı ne var ya sallanan yerde bebeğim asla ona yatmadı karşı komşum çocuğu beş ay onda yatırdı bu mochilere millet inanılmaz diyo ama benim sütüm akmadı hiç asla kullanmadım. Gümüş kapak karşı komşum onunla yaşadı ben aldım asla işime yaramadı bende lansinoh kremin dibini sıyırdım bagi bebek arabası aldık ikinizde ben inanılmaz ötesi memnunum o hiç memnun kalmadı ben tırnak törpüsü aldım asla kullanamadım hep normal tırnak makası kullandım o tırnak makası kullanamadı törpü kullandı ben 12 marka emzik aldım birisini bile tutmadı o tek marka aldı tuttu ben lansinoh göğüs pompasından memnundum oda o yüzden ondan aldı ama memnun kalmadı sonra mamajoo aldı ben Philips acente biberon aldım tutmadı o memnundu ben gittim lansinoh aldım yani aslında aldıklarının belki de yarısı boşa gidecek mükemmel gibi düşüneceksin ama olmayacak yani o yüzden al gitsin şu bibs emziklerden renk renk aldım öyle güzel görünüyordu ki ama tutmadı Avent aldım market emziği aldım tommy tippe aldım mamajoo aldım neler neler mesela renk renk çorap aldım çocuk çorap giyinince ağlıyordu bir kere de çorap giydiremedim kundak aldım bu fermuarlılardan içinden kollarını falan çıkarıyoedu çıkaramazsa ağlıyordu uyanıp yine kullanamadım aslında hepsi çok mantıklı şeylerdi
Aa onlara hiç bakmadım, ben istesem de istemesem de ev kalabalık olacak demek ki sonra içinden eleyecegiz bunu sevdi bunu sevmedi diyeBide sling meselesi var ben 6 ay kullandım yani ama bazıları hiç kullanamıyor bende kanguru kullanamadım bir gün bile mesela herkesin farklı oluyor her bebek farklı oluyor ben o slingte dünyanın en rahat insanıydım koyuyordum bebeği normal hayatıma devam ediyordum içinde açıyordum mememi o emip uyuyordu ben o arada yemeğimi yapıyordum benim için muazzam bir deneyimdi ama bazıları da asla kullanamıyor
Buna kesinlikle katılıyorum bazen biz çağırıyoruz bazı şeyler, annem hep yok demek yok olur derdi. Ben de olumsuz şeyleri düşünmemeye calisiyorum enerjiye çok inanıyorumBen hep sakınan göze çöp batarcıyımben instagramı çok aktif kullanırım doğurduğum ilk gün fotoğraf paylaştım eşimin benim bebeğimin beraber olduğu bir fotoğraf herkes bebeği gizler ben eşimle kendi yüzüme emoji koymuştum çok şükür hiçte sorun yaşamadık bilmiyorum bana kötüyü düşündükçe kötü olur gibi gelir hep mesela bizim evde param yok. Çok mutsuzum. Nazar değdi. Çok kötüyüm. Hiç birşey yolunda değil gibi cümleler yasaktır. Beyin muazzam bir organ kötüyü düşündükçe kötüyü getirir gibi geliyor çok şükür de mis gibi yolunda gider hayatım asla kötü düşünmem kötü düşünenle arkadaşlık etmem bana kötü enerji verilmesine müsade etmem evimde kötü konuşturmam
Valla benimkiler paketinde duruyo şimdi bu bebeğe denicem belki tutarYaa aslında neyi alırsam alayım tamamen çocuğa bağlızormuş böyle de ya neyi tutacak neyi sevecek falan cinsiyet bir belli olsaydı unisex şeyler seçmeye çalışıyorum ama yok yani çeşit azalıyor öyle, ben de hep iyi şeylere bakıyorum Philips aventi kesin tutar diye düşünmüştüm aldığımda kullanmazsa üzülürüm
Hepsi her bebeğe uygun olmuyo mesela ben anne yanının içine reflü yatağı koyuyordum yanlarında ve ayak ucunda destekler vardı çocuk 45 günlükken dönüp bizim yatağa atmıştı kendini o desteklerin üstünden atlayıp bana asla uygun olmadı mesela yani herşey sürpriz çok düşünme o yüzden hoşuna gidiyorsa seni zorlamıyorsa mantıklı geliyorsa al kullanıp kullanmayacağın meçhulAa onlara hiç bakmadım, ben istesem de istemesem de ev kalabalık olacak demek ki sonra içinden eleyecegiz bunu sevdi bunu sevmedi diye
Yok canım 3 aydır böyleyim hamileliğimi öğrendiğimden beriÜşütmüş olabilir misin
Bizimkinde o kadar saçma birşey getirdiler ki başvuru yapmadım ama yine de getirdiler bebeğim 9 aylık olmuştu zaten içindekilerde çok kötüydü bir yere verdim bende hiç gücü olmayan birilerinin yine bir ihtiyacını karşılar diye içine kendi kullanamadığım şeylerden de sıkıştırdımKızlarrrrr olduğunuz yerlerin belediyesi yeni doğan paketi veriyor muş bence başvuru yapmaktan bir şey kaybetmeyiz bilginiz olsun kızlar park beşik falan da var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?