2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu cumartesi canım kontrolüm inşallah bırakmayı düşünüyorum dodex iğneye geçiş yapmamız lazım dedi ama şuan progestan vuruluyorsun ağır gelir ikisi birden dedi cumartesi bırakırsa dodex iğneye başlıcam bu seferde canım evet bezelerden artık iğne girmiyor hemşirelerin bile içi kalkıyor yaparken hep

Aslında dodexi bacağından yaptırabilirsin 1ml olduğu için bacak kası kaldırıyor kalçan çok kötü olduysa ben kendi dodexlerimş kendim bacaktan yapmıştım tabi sen kendin yapma ama öyle rica edebilirsin hiçte acımıyor merak etme

Evet progestani oral aldiginda bile kötü yapiyor o yuzden vajinal kullaniyordum. Muskuler daha agir olabilir tabi. Mumkunse aksamlari yaptir igneni
Öyle yapıyorum canım akşamları yapıyorum ama iğnenin etkisi geçmiyor hormon vurula vurula yüzüm şişti kıllanmam artık şimdiden gögüslerim 100 beden oldu Allah yardımcımız olsun bu 4 gebeliğim ama en zoru bu maalesef

Aaa öyle oluyorsa öyle yaptırırım canım evet artık popodan yapılacak yer kalmadı yumruğum kadar beze var popo da sağol kuzum söylicem

Yaaa öyle miiii İstanbul da mısn ben İstanbul Dayım çevremde bir kaç kişiye gelince çok memnun kalmışlar dedim en fazla ne kaybederim olmadı bende çok ihtiyacı olan birine veririm

Yaaa öyle miiii İstanbul da mısn ben İstanbul Dayım çevremde bir kaç kişiye gelince çok memnun kalmışlar dedim en fazla ne kaybederim olmadı bende çok ihtiyacı olan birine veririm
Ben Ümraniyedeyim burda başvurmadan getiriyorlar belki senin oradaki güzeldir heryerinki farklı oluyor bence iyi belediyeler iyi veriyorlardır

Çok düşünmemek gerekmiş gerçekten neyin ne olacağı hiç belli olmuyor demek ki, her bebek de kendine özel birinde iyi olan diğerinde olmuyor beğendiklerimi düşünmeden alayım ben yoksa işin icinden cikamicam

Evet evet bu anlattiklarindan sonra zaten çok düşünmeye gerek yok beğendiğimi alayım

İzmir'de de 0-3 aylık bebekler için online başvuruyorsun bebeğin ismiyle fidan dikilip sertifika ve 6 tane kitap gönderimi var. Hoş geldin bebek paketi. Benim hoşuma gitmişti

Sevimli muslin ortuler var mesela:) bebek taragi, bornoz, anne bakim cantasi,kuvet ve filesi falan al..risksiz
Ben küveti üç kere falan kullandım mesela bana asla pratik gelmedi asla kullanamadım ya çocuğum 25 aylık beraber duşa girmiyorsak lavaboda yıkıyorum hala ilk doğduğunda köpük file koydum lavaboya üstünde yıkadım şimdi havlu kesenin üstüne oturtuyorum kendi bacaklarını süngerle tıkarken ben kafasını sırtını falan yıkayıp çıkarıyorum

Tahmin edebiliyorum canım insan kalçasının üzerine oturamıyor artık acısından. İnşallah biran önce sağlıkla kurtulursun şu iğnelerden. Ben dodex iğneyi bilmiyorum bi proluton depot bide progestan iğne kullanmıştım ikiside kalçadan

Aslinda gerekli yada cok gerekli olmayan urunler biraz bebegin huylari ve annenin deneyim ve kendi konfor alani ile alakali..yani koydede bebek buyuyorr hindistanda da gecen onu dusundum.onceden bunlar mi vardi dedim.anne bebek konforu icin son 50 yilda birçok sey cikti ama sanki son 5 yilda instagirl gorsellik kaygisi influeze etme derdi nedeniyle bence artik konforda kalmadi yeni urunlerde..dogalliga dogru bir başa sariyoruz gibi herseyigecen gordum organik yikama bezi (eski usul donlar) meshur olmaya baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…