Aa çok zor ya bebeğini kucaklayınca hepsini unutcan tek teselliYok canım 3 aydır böyleyim hamileliğimi öğrendiğimden beri
Bu cumartesi canım kontrolüm inşallah bırakmayı düşünüyorum dodex iğneye geçiş yapmamız lazım dedi ama şuan progestan vuruluyorsun ağır gelir ikisi birden dedi cumartesi bırakırsa dodex iğneye başlıcam bu seferde canım evet bezelerden artık iğne girmiyor hemşirelerin bile içi kalkıyor yaparken hepCanım ben ilk gebeliğimde kullandım 3bucuk ay ve kademeli bıraktırdı önce 5 günde bir sonra haftada bir sonra da tamamen kesti doktor. Ama aynıları bende de vardı bulantı kusmam olmuyordu ama halsizlik kafam kalkmıyordu sürekli yatıyordum zaten 3-3bucuk ay full yattım. Üstüne birde iğne yerlerinde oluşan beze ve ağrısı cabası. Kontrolün ne zaman kademeli bırakmaya geçmiyomu daha
Aslında dodexi bacağından yaptırabilirsin 1ml olduğu için bacak kası kaldırıyor kalçan çok kötü olduysa ben kendi dodexlerimş kendim bacaktan yapmıştım tabi sen kendin yapma ama öyle rica edebilirsin hiçte acımıyor merak etmeBu cumartesi canım kontrolüm inşallah bırakmayı düşünüyorum dodex iğneye geçiş yapmamız lazım dedi ama şuan progestan vuruluyorsun ağır gelir ikisi birden dedi cumartesi bırakırsa dodex iğneye başlıcam bu seferde canım evet bezelerden artık iğne girmiyor hemşirelerin bile içi kalkıyor yaparken hep
Öyle yapıyorum canım akşamları yapıyorum ama iğnenin etkisi geçmiyor hormon vurula vurula yüzüm şişti kıllanmam artık şimdiden gögüslerim 100 beden oldu Allah yardımcımız olsun bu 4 gebeliğim ama en zoru bu maalesefEvet progestani oral aldiginda bile kötü yapiyor o yuzden vajinal kullaniyordum. Muskuler daha agir olabilir tabi. Mumkunse aksamlari yaptir igneni
Aaa öyle oluyorsa öyle yaptırırım canım evet artık popodan yapılacak yer kalmadı yumruğum kadar beze var popo da sağol kuzum söylicemAslında dodexi bacağından yaptırabilirsin 1ml olduğu için bacak kası kaldırıyor kalçan çok kötü olduysa ben kendi dodexlerimş kendim bacaktan yapmıştım tabi sen kendin yapma ama öyle rica edebilirsin hiçte acımıyor merak etme
Yaaa öyle miiii İstanbul da mısn ben İstanbul Dayım çevremde bir kaç kişiye gelince çok memnun kalmışlar dedim en fazla ne kaybederim olmadı bende çok ihtiyacı olan birine veririmBizimkinde o kadar saçma birşey getirdiler ki başvuru yapmadım ama yine de getirdiler bebeğim 9 aylık olmuştu zaten içindekilerde çok kötüydü bir yere verdim bende hiç gücü olmayan birilerinin yine bir ihtiyacını karşılar diye içine kendi kullanamadığım şeylerden de sıkıştırdım
Ben Ümraniyedeyim burda başvurmadan getiriyorlar belki senin oradaki güzeldir heryerinki farklı oluyor bence iyi belediyeler iyi veriyorlardırYaaa öyle miiii İstanbul da mısn ben İstanbul Dayım çevremde bir kaç kişiye gelince çok memnun kalmışlar dedim en fazla ne kaybederim olmadı bende çok ihtiyacı olan birine veririm
Aynen öyle kuzum bakalım nasıl bir şey gelecekBen Ümraniyedeyim burda başvurmadan getiriyorlar belki senin oradaki güzeldir heryerinki farklı oluyor bence iyi belediyeler iyi veriyorlardır
Çok düşünmemek gerekmiş gerçektenValla benimkiler paketinde duruyo şimdi bu bebeğe denicem belki tutarbide mesela bebeğin boyutunu da bilmiyorsun bebenim bebe 9 aylık olana kadar 0-3 aylıkları giydi mesela ben iki üç parça almıştım yetmedi hemen büyür diyorlardı hatta ben ilk üç hafta prematüre bez kullandım bez olmayınca bez aldık falan kalıbı küçük 0-1 aylık tulumu vardı iki tane onu giydirdim hastane çıkoşlarının içinde kayboldu herşey kocaman bi bilinmezlik o yüzden keyfine göre yap alışverişi yani
Evet evet bu anlattiklarindan sonra zaten çok düşünmeye gerek yok beğendiğimi alayımHepsi her bebeğe uygun olmuyo mesela ben anne yanının içine reflü yatağı koyuyordum yanlarında ve ayak ucunda destekler vardı çocuk 45 günlükken dönüp bizim yatağa atmıştı kendini o desteklerin üstünden atlayıp bana asla uygun olmadı mesela yani herşey sürpriz çok düşünme o yüzden hoşuna gidiyorsa seni zorlamıyorsa mantıklı geliyorsa al kullanıp kullanmayacağın meçhul
Prilam ilacindan kullaniyormusun canim?Ay kizlar ben artik kusmaktan mahvoldum rapor hakkim da az kaldi. Aksam ne yediysem cikti simdi. Vitamin vs folik asitte dahil kullanamiyorum son 3 haftadir. Birde 1 saattir basim dönüyor. 11 haftaligim
Belediye önemliİzmir'de de 0-3 aylık bebekler için online başvuruyorsun bebeğin ismiyle fidan dikilip sertifika ve 6 tane kitap gönderimi var. Hoş geldin bebek paketi. Benim hoşuma gitmişti
Sevimli muslin ortuler var mesela:) bebek taragi, bornoz, anne bakim cantasi,kuvet ve filesi falan al..risksizO kadar çok çeşit var ki ne alacağımı da şaşırdım
Bi an once sorunsuz, eziyetsiz gunlere gecmen icin duacinimÖyle yapıyorum canım akşamları yapıyorum ama iğnenin etkisi geçmiyor hormon vurula vurula yüzüm şişti kıllanmam artık şimdiden gögüslerim 100 beden oldu Allah yardımcımız olsun bu 4 gebeliğim ama en zoru bu maalesef
Ben küveti üç kere falan kullandım meselaSevimli muslin ortuler var mesela:) bebek taragi, bornoz, anne bakim cantasi,kuvet ve filesi falan al..risksiz
Valla canım zorla aradımda buldum gibi oldu hayırlısı bakimSenin kiikordon değil sanki oo
Tahmin edebiliyorum canım insan kalçasının üzerine oturamıyor artık acısından. İnşallah biran önce sağlıkla kurtulursun şu iğnelerden. Ben dodex iğneyi bilmiyorum bi proluton depot bide progestan iğne kullanmıştım ikiside kalçadanBu cumartesi canım kontrolüm inşallah bırakmayı düşünüyorum dodex iğneye geçiş yapmamız lazım dedi ama şuan progestan vuruluyorsun ağır gelir ikisi birden dedi cumartesi bırakırsa dodex iğneye başlıcam bu seferde canım evet bezelerden artık iğne girmiyor hemşirelerin bile içi kalkıyor yaparken hep
Aslinda gerekli yada cok gerekli olmayan urunler biraz bebegin huylari ve annenin deneyim ve kendi konfor alani ile alakali..yani koydede bebek buyuyorr hindistanda daBen küveti üç kere falan kullandım meselabana asla pratik gelmedi asla kullanamadım ya çocuğum 25 aylık beraber duşa girmiyorsak lavaboda yıkıyorum hala ilk doğduğunda köpük file koydum lavaboya üstünde yıkadım şimdi havlu kesenin üstüne oturtuyorum kendi bacaklarını süngerle tıkarken ben kafasını sırtını falan yıkayıp çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?