2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Günaydınlaar
Rüyamda oğlum olduğunu gördüm daha minnak ama epeyi yaramazdi aay benim oğlum olacak galiba kızlar çoğu rüyam bu yönde
Bugun benimde eşim ruyasinda kizimizi gormus...bir mutlu uyandi, cok guzeldi diyor.. sonra sabirsizlasti. gelsin artik diyor, planlar yapiyor, tatillerini hesapliyor falan uyandigindan berianne yani yatak onun tarafinda olcakmis falanbenim adam cocugu bana koklatmicak belli..iletisime mi geciyorlar ebeveynlerle ne

Bende de durum aynı gebeliği öğrenince lazeri durdurdum senin kadar uzun süredir gitmiyorum yaklaşık 1 sene filan olmuştu ama şuan hiç lazerdeki gibi değil hem çoğaldı hem çabuk çıkıyor

Emzirmeden emzirmeye alırsın gaz çıkarma uyutma gece pişpişleme işi onda olsun daha iyi zaten

Canim, gebelikte cikan kila tuye dokunmayin diyorlar.hormonla artan tuyler sonra hormon azalinca dokulurmus..bosuna endise etme suan icin doktorun uygun gordugu yontem ile al.(epilasyon makinasi bence en sagliklisi) benim lazerli bolgelerde bir tik artma var.igneli oldugum yerlerde yok( demislerdi igneli hamilelikte dahi cikmaz diye)

Emzirmeden emzirmeye alırsın gaz çıkarma uyutma gece pişpişleme işi onda olsun daha iyi zaten
Oyle yapacagiz aramizda anlastik.birakmaz bana huyunu biliyorum, simdiden hayallere basladi,babaci olcakmis.degisik adam benimkisi.kalkip kendine bi kap yemek koymaz kendine asiri usengectir aç yatar ama bu bakim mevzularinda bi başka .3 gunluk bir kediyi yasatmak icin bir ay adam gece saat basi kalkti mama hazirladi, besledi cis yaptirdi yatti bir kez ah etmedi..bizim kedimizinde tum bakimi sorumlulugu ondadir.ama bilin bakalim kedimiz kime duşkun

Eklentiler

• IMG_20231104_094022.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 58
Yok ben kız hiç görmedim ondan çok emindim oğlum olucağına gerçi benim için kız erkek hiç önemli diğildi
Benim için de öyle tabii ki sağlıklı olması önceliğim kız hissediyordum son zamanlarda ama rüyamda görünce oğluşum olcak diye düşünüyorum simdi

Hahahah yaa çok güldüm geçenlerde benim de canım cips istedi eşim kızdı çocuğumuz senin yüzünden kıllı garip bir şekilde doğacak hep böyle pis seyler yiyosun dedi, bir de o gün Tv'de sakalı cetvelle ölçülmüş gibi kesilmiş biri vardı, rüyasında oğlumuzu görmüş kıllı sakalları vaar ve öyle kesilmiş

Hahaha sizinki demekki cidden erkekcocugumuz istiyor o cipsleri falan bizim bi sucumuz yok..simdi soyleniyor ya hani, valla o cocuk bi dogsun , o babaya o cipsi marketten aldirmazsa bende birsey bilmiyorum

Ay kıyamam şimdi bebeklede ilgilenir gece gündüz kalkar filan ama bebek gözleriyle seni arar seni ister ona da üzülür

Ay kıyamam şimdi bebeklede ilgilenir gece gündüz kalkar filan ama bebek gözleriyle seni arar seni ister ona da üzülür
Bana diyorki arada sutunu sagda bende biberonla vereyim.simdiden anne bebek iliskimi kiskaniyor adam dedim hayatim bebek biberona alisir ya memeyi birakirsa..haa dogru o zaman emsin diyor cocugu alacak kizlar bu adam benden...analigima goz dikti..korkuyorum

Hahaha sizinki demekki cidden erkekcocugumuz istiyor o cipsleri falan bizim bi sucumuz yok..simdi soyleniyor ya hani, valla o cocuk bi dogsun , o babaya o cipsi marketten aldirmazsa bende birsey bilmiyorum
Ben de vicdan yaptırdım çocuğum istiyor cipsi sen vermiyorsun daha kötü oluyor böyle diye iyi tamam al ya diye verdi hahaha yapmam almam der kesin alır

Ben de vicdan yaptırdım çocuğum istiyor cipsi sen vermiyorsun daha kötü oluyor böyle diye iyi tamam al ya diye verdi hahaha yapmam almam der kesin alır
İlk onlar kosa kosa aliyor.sonra biz oluyoruz kotu polis onlar iyi polis hersey bebek dogana kdr..sonra gör teraneyi bu soylediklerini hatirlatirsin ona

İlk onlar kosa kosa aliyor.sonra biz oluyoruz kotu polis onlar iyi polis hersey bebek dogana kdr..sonra gör teraneyi bu soylediklerini hatirlatirsin ona
Aynen öyle hamileyken sağlıklı beslen bilmem ne çocuk doğunca biz kizcaz kesin alma şu pis şeyleri diye anne kötü baba cici

Benimkini görüyorum sen anlattıkça boşver boşver öyle olsun büyük rahatlık oluyor bide ele gelene kadar pek bişey yapamıyorlar da sonra alıp dışarı parka filan çıkarma evresi gelince tadından yenmiyor bi güzel kafa dinleyip rahat rahat uzun uzun duşunu filan alıyorsun muazzam rahatlık

evde kendinize cips yapın çok güzel oluyor illa oatates değil elma cips de mükemmel

Biz geldiiik ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri çok iyi çıktı çok şükür. Yine 5 gün önde gidiyor Kan sonucu haftaya çıkarmış. Cinsiyetle ilgili hiçbir fikri yok doktorun zaten parti yapacaksın gelecek ay söylerim dedi. Folik asiti kesti kan ilacı ve d vitamini verdi damla şeklinde. Yeterince balık tüketmediğim için de iki günde bir balık yağı alıcakmışım. Bizde haberler böyle

Eklentiler

• IMG_4565.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…