Bugun benimde eşim ruyasinda kizimizi gormus...bir mutlu uyandi, cok guzeldi diyor.. sonra sabirsizlasti. gelsin artik diyor, planlar yapiyor, tatillerini hesapliyor falan uyandigindan beriGünaydınlaar
Rüyamda oğlum olduğunu gördümdaha minnak ama epeyi yaramazdi aay benim oğlum olacak galiba kızlar çoğu rüyam bu yönde
Ooo hiç durmuyorsa erkek olasılığı yüksekYaa ben de doktor kontrolüne götürmüştüm minicik bir şey ama kalemle boyamış kendini doktorun rafindaki kremleri almaya çalışıyor iki dk durmuyordu dünkü konuşmalardan etkilendim sanırım
Bende de durum aynı gebeliği öğrenince lazeri durdurdum senin kadar uzun süredir gitmiyorum yaklaşık 1 sene filan olmuştu ama şuan hiç lazerdeki gibi değil hem çoğaldı hem çabuk çıkıyorsizde de kıllarınız geri çıktı mı kızlar? ben 2020den beri aralıksız lazere gidiyorum,takıntılı olduğum baya azalsa da sırf bitmedi diye yine gidiyordum daha 4 haftalık gebeyken tüm kıllarım sanki 3 senedir lazere gitmemişim gibi çıktı,hekimle konuştuk kesinlikle önermiyorum gitme dedi,ben de karınca yumurtası yağı aldım ama onunda gebelikte güvenilir çalışması yok literatüre baktım,sizin daha doğal bildiğiniz bi yöntem var mı?baya rahatsız edici bir durum
Emzirmeden emzirmeye alırsın gaz çıkarma uyutma gece pişpişleme işi onda olsun daha iyi zatenBugun benimde eşim ruyasinda kizimizi gormus...bir mutlu uyandi, cok guzeldi diyor.. sonra sabirsizlasti. gelsin artik diyor, planlar yapiyor, tatillerini hesapliyor falan uyandigindan berianne yani yatak onun tarafinda olcakmis falan benim adam cocugu bana koklatmicak belli..iletisime mi geciyorlar ebeveynlerle ne
Canim, gebelikte cikan kila tuye dokunmayin diyorlar.hormonla artan tuyler sonra hormon azalinca dokulurmus..bosuna endise etme suan icin doktorun uygun gordugu yontem ile al.(epilasyon makinasi bence en sagliklisi) benim lazerli bolgelerde bir tik artma var.igneli oldugum yerlerde yok( demislerdi igneli hamilelikte dahi cikmaz diye)sizde de kıllarınız geri çıktı mı kızlar? ben 2020den beri aralıksız lazere gidiyorum,takıntılı olduğum baya azalsa da sırf bitmedi diye yine gidiyordum daha 4 haftalık gebeyken tüm kıllarım sanki 3 senedir lazere gitmemişim gibi çıktı,hekimle konuştuk kesinlikle önermiyorum gitme dedi,ben de karınca yumurtası yağı aldım ama onunda gebelikte güvenilir çalışması yok literatüre baktım,sizin daha doğal bildiğiniz bi yöntem var mı?baya rahatsız edici bir durum
Oyle yapacagiz aramizda anlastikEmzirmeden emzirmeye alırsın gaz çıkarma uyutma gece pişpişleme işi onda olsun daha iyi zaten
Benim için de öyle tabii ki sağlıklı olması önceliğimYok ben kız hiç görmedim ondan çok emindim oğlum olucağına gerçi benim için kız erkek hiç önemli diğildi
HahahahBugun benimde eşim ruyasinda kizimizi gormus...bir mutlu uyandi, cok guzeldi diyor.. sonra sabirsizlasti. gelsin artik diyor, planlar yapiyor, tatillerini hesapliyor falan uyandigindan berianne yani yatak onun tarafinda olcakmis falan benim adam cocugu bana koklatmicak belli..iletisime mi geciyorlar ebeveynlerle ne
Erkek olduğunu biliyordum rüyamda daOoo hiç durmuyorsa erkek olasılığı yüksek
Hahaha sizinki demekki cidden erkekHahahahyaa çok güldüm geçenlerde benim de canım cips istedi eşim kızdı çocuğumuz senin yüzünden kıllı garip bir şekilde doğacak hep böyle pis seyler yiyosun dedi, bir de o gün Tv'de sakalı cetvelle ölçülmüş gibi kesilmiş biri vardı, rüyasında oğlumuzu görmüş kıllı sakalları vaar ve öyle kesilmiş
Ay kıyamamOyle yapacagiz aramizda anlastik.birakmaz bana huyunu biliyorum, simdiden hayallere basladi,babaci olcakmis .degisik adam benimkisi.kalkip kendine bi kap yemek koymaz kendine asiri usengectir aç yatar ama bu bakim mevzularinda bi başka .3 gunluk bir kediyi yasatmak icin bir ay adam gece saat basi kalkti mama hazirladi, besledi cis yaptirdi yatti bir kez ah etmedi..bizim kedimizinde tum bakimi sorumlulugu ondadir.ama bilin bakalim kedimiz kime duşkun
İstanbuldayım .Hangi ildesin. Daha yeni arkadas 7.heyet raporunu aldı.
Bana diyorki arada sutunu sagda bende biberonla vereyim.simdiden anne bebek iliskimi kiskaniyor adamAy kıyamamşimdi bebeklede ilgilenir gece gündüz kalkar filan ama bebek gözleriyle seni arar seni ister ona da üzülür
Ben de vicdan yaptırdımHahaha sizinki demekki cidden erkekcocugumuz istiyor o cipsleri falan bizim bi sucumuz yok..simdi soyleniyor ya hani, valla o cocuk bi dogsun , o babaya o cipsi marketten aldirmazsa bende birsey bilmiyorum
İlk onlar kosa kosa aliyor.sonra biz oluyoruz kotu polis onlar iyi polisBen de vicdan yaptırdımçocuğum istiyor cipsi sen vermiyorsun daha kötü oluyor böyle diye iyi tamam al ya diye verdi hahaha yapmam almam der kesin alır
Aynen öyle hamileyken sağlıklı beslen bilmem ne çocuk doğunca biz kizcaz kesin alma şu pis şeyleri diyeİlk onlar kosa kosa aliyor.sonra biz oluyoruz kotu polis onlar iyi polishersey bebek dogana kdr..sonra gör teraneyi bu soylediklerini hatirlatirsin ona
Benimkini görüyorum sen anlattıkçaBana diyorki arada sutunu sagda bende biberonla vereyim.simdiden anne bebek iliskimi kiskaniyor adamdedim hayatim bebek biberona alisir ya memeyi birakirsa..haa dogru o zaman emsin diyor cocugu alacak kizlar bu adam benden...analigima goz dikti..korkuyorum
evde kendinize cips yapın çok güzel oluyor illa oatates değil elma cips de mükemmelHahaha sizinki demekki cidden erkekcocugumuz istiyor o cipsleri falan bizim bi sucumuz yok..simdi soyleniyor ya hani, valla o cocuk bi dogsun , o babaya o cipsi marketten aldirmazsa bende birsey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?