- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Parol içtim diye vicdan azabı çekiyordum ben de iyi oldu söylediğin canım demek ki doktorlar önerebiliyorCanım ben hastayken bulantı kusmayla birlikte hiç bişey de yiyemiyodum aşırıda baş ağrım vardı. Bana bi parol serum birde bişey yiyip içemiyorum filan diyince boş ilaçsız serum taktılar. parol ağrı kesici için, boş serum sıvı desteği için içindeki mineraller gitsin vücuduna dedi doktor.
Gerçekten öyle canımOyygerçekten aile olduk burda
kendimi o kadar ikili testte cinsiyet öğrenmeye kodlamıştım ki cinsiyet öğrenmeden çıkarsam merakımdan çatlarım nasıl dayanabiliyorsunuz yaBiz geldiiikense kalınlığı burun kemiği ölçümleri çok iyi çıktı çok şükür. Yine 5 gün önde gidiyor Kan sonucu haftaya çıkarmış. Cinsiyetle ilgili hiçbir fikri yok doktorun zaten parti yapacaksın gelecek ay söylerim dedi. Folik asiti kesti kan ilacı ve d vitamini verdi damla şeklinde. Yeterince balık tüketmediğim için de iki günde bir balık yağı alıcakmışım. Bizde haberler böyle
ohh çok sağol canım. Dünden beri yoğun kıvamlı kan geliyor ama tuvalete çıktıkça. Bende herşeyde sürekli doktora gider olduğum için artık neye gitmem gerektiğini ayırt edemiyorum. İnşallah canım :)) çok sağol tekrardan <3Canım ben yaşadım. Benimde çok kahverengi lekelenmelerim bahsettiğin tarzda da lekelenmelerim oldu. Doktor canlı kırmızı ve bir ped dolusu kadar değilse bana gelmene gerek yok dedi ancak ben o süreçte 3 defa progestan alıyordum vajinal. Ben o yüzden çok fazla takılmıyordum. Tabi insanı yıpratan bir süreç ama çok şükür geçiyor hepsi :)
Aaaa aşkım üzüldüm yaa oysa sevmiştin ilk baştaBen bu doktordan da soğudum ya şekerim var diyorum şeker yüklemesi yaptı bugün şekerim fırladı süründüm yerlerde perinatolog geldi şekerin varsa niye şeker yüklemesi yaptı doktorun dedi bende bilmiyorum söyledim yine de yaptı dedim çıktı 400 e bi saat süründüm var diyorum işte ben direkt diyete başlayalım açlık tokluk bakalım olmuyorsa insülin için bakarsınız dedim şimdi bana sonucu görünce diyete başlayalım açlık tokluk bakalım insülin için bakarız dicek ben burayı da paketim bitince değiştircem galiba ikili test ile ilgili de saçma şeyler söyledi doktoru değiştirmemi söyledi o doktor fetal DNA önerdi bana bu doktor hiç birşey yok dedi bunu söyleyince aşırı güvendiği doktor birden detaylıyı orda yaptırma dedi 180 derece döndü yani. Muhtemelen buraya pakette snra devam etmicem gibi
Ayy hadi bakalımTeyzelerim bugün kontrolümüz var dua edin bizim içinumarım cinsiyet görebiliriz
Hayatımmm gönlünden geçen sağlıklı hayırlı bi bebişşşş gör inşaallaah :)Teyzelerim bugün kontrolümüz var dua edin bizim içinumarım cinsiyet görebiliriz
Güzel günlerde kullanın kuzumKızlar ben de dün bebişim için ilk alışverişimi yaptımm :)
Cybex indirimdeyken gittim bebek arabası ve anakucağı aldım :)
Darısı başınıza :)
Parol sanıldığı kadar masum değil ama öncede değil demişti dün burda bi sağlıkçı arkadaş. Yani sanırım parol gebelikte kullanılıyor diye abartarak içmemek lazım ama arada içmeninde bi sıkıntısı olmuyor yani içebileceğimiz başka bi ilaç yok zaten. Bide boş serum taktırınca sıvı desteği olur en azındanParol içtim diye vicdan azabı çekiyordum ben de iyi oldu söylediğin canım demek ki doktorlar önerebiliyorbugün gideyim de serum taktırayım ben de bari o zaman
Aaa senin kontrol bugunmuydu kaçta ay hadi inşallah gösterir bekliyoruZ bizdeTeyzelerim bugün kontrolümüz var dua edin bizim içinumarım cinsiyet görebiliriz
Ahahaha valla hayalini kırmak gibi olmasin da bizimki de şimdilerde baba diyor baska bir şey demiyor. Bence bizden daha az gördükleri için ozluyorlar. Anne demek yemek yemek, giydirilmesi alt değiştirilmek gerekiyorsa ilaç icirilmek burun spreyi sıkılmak falan demekAy bendeEldorin den özendim erkek çocuğuna kızlar aşırı babacı oluyor benle başbaşayken iyi hoş baba gelince dibinden ayrılmıyor ben sanki kırk yıllık düşmanıyım babasına sarılıyorum beni itiyor kendi yanaşıyor bazen aramızda yatıyor bana sırtını dönüyor babasına yapışıyor kız çocukları inanılmaz belki bu sefer kendime müttefik doğururum
Canım oral mi vajinal mi aldın? Oral aldıysan yan etkileri fena çarpıyor. Vajinal alınca bile halsizlik iştahsızlık tansiyon düşüklüğü yapıyorKızlar bi kaç gündür progestan içmiyorum bugün içeyim dedim aşırı baş dönmem var beynim uyuşuyor. Progestan daha önce böyle bi etki yapmışmıydı hiç hatırlamıyorum sizde aynı durum oldu mu hatırlayan varmı
Canım ben progestan içtiğim dönem hayatımda hiç yaşamadığım kadar baş dönmesi yaşadım. Ben progestanı ağızdan da altttanda denedim sanırım benim bünyeme iyi gelmiyodu. Onu kesince şikayetlerimde kanamam da yavaş yavaş bitme noktasına gelmişti. Ama o baş dönemlerini hiç unutmam felakettiKızlar bi kaç gündür progestan içmiyorum bugün içeyim dedim aşırı baş dönmem var beynim uyuşuyor. Progestan daha önce böyle bi etki yapmışmıydı hiç hatırlamıyorum sizde aynı durum oldu mu hatırlayan varmı
Haydaa yıkıldımAhahaha valla hayalini kırmak gibi olmasin da bizimki de şimdilerde baba diyor baska bir şey demiyor. Bence bizden daha az gördükleri için ozluyorlar. Anne demek yemek yemek, giydirilmesi alt değiştirilmek gerekiyorsa ilaç icirilmek burun spreyi sıkılmak falan demekbiz de oyun oynuyoruz ama babalar sadece oyun olduğu için onlara ilgi daha çok ama yine de erkek çocuk da güzel bir şeymiş ben hep kız isterdim ondan böyle diyorum bakalım şurda kaldı 3 gün kontrole. Benim doktorum genelde cinsiyet söylemiyor bu haftalarda ama erkekse ben yine görürüm herhalde, en kötü fetal DNA sonucu gelince öğreneceğiz zaten
Aşkım indirim vardıGüzel günlerde kullanın kuzumHangi model aldın kuzum ve ne kadara aldın acaba
Amanııııın bu rakamlar neymiş böyleeAşkım indirim vardı
Cybex melio özel seri street (yeşil renkli olan) 14.795₺
Yağmurluk 1.681₺
Anakucağı aton m 3.950₺
Toplam 22.226₺ tuttu hayatım
Canım oral mi vajinal mi aldın? Oral aldıysan yan etkileri fena çarpıyor. Vajinal alınca bile halsizlik iştahsızlık tansiyon düşüklüğü yapıyor
Aslında doktor oral almamı söyledi ama evde bebek var uyku hali yapabilir bi dene olmazsa vajinal alırsın dedi. Ben bayadır içiyorum aslında ilk içtiğimde aynı şey olduğu hatırlamıyorum şimdi bi kaç gündür unuttum içmeyi bugün içince aşırı berbatım sanırım vajinale dönmem gerek.Canım ben progestan içtiğim dönem hayatımda hiç yaşamadığım kadar baş dönmesi yaşadım. Ben progestanı ağızdan da altttanda denedim sanırım benim bünyeme iyi gelmiyodu. Onu kesince şikayetlerimde kanamam da yavaş yavaş bitme noktasına gelmişti. Ama o baş dönemlerini hiç unutmam felaketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?