2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Parol içtim diye vicdan azabı çekiyordum ben de iyi oldu söylediğin canım demek ki doktorlar önerebiliyor bugün gideyim de serum taktırayım ben de bari o zaman

kendimi o kadar ikili testte cinsiyet öğrenmeye kodlamıştım ki cinsiyet öğrenmeden çıkarsam merakımdan çatlarım nasıl dayanabiliyorsunuz ya

ohh çok sağol canım. Dünden beri yoğun kıvamlı kan geliyor ama tuvalete çıktıkça. Bende herşeyde sürekli doktora gider olduğum için artık neye gitmem gerektiğini ayırt edemiyorum. İnşallah canım :)) çok sağol tekrardan <3

Aaaa aşkım üzüldüm yaa oysa sevmiştin ilk başta

Parol içtim diye vicdan azabı çekiyordum ben de iyi oldu söylediğin canım demek ki doktorlar önerebiliyor bugün gideyim de serum taktırayım ben de bari o zaman
Parol sanıldığı kadar masum değil ama öncede değil demişti dün burda bi sağlıkçı arkadaş. Yani sanırım parol gebelikte kullanılıyor diye abartarak içmemek lazım ama arada içmeninde bi sıkıntısı olmuyor yani içebileceğimiz başka bi ilaç yok zaten. Bide boş serum taktırınca sıvı desteği olur en azından

Kızlar bi kaç gündür progestan içmiyorum bugün içeyim dedim aşırı baş dönmem var beynim uyuşuyor. Progestan daha önce böyle bi etki yapmışmıydı hiç hatırlamıyorum sizde aynı durum oldu mu hatırlayan varmı

Ahahaha valla hayalini kırmak gibi olmasin da bizimki de şimdilerde baba diyor baska bir şey demiyor. Bence bizden daha az gördükleri için ozluyorlar. Anne demek yemek yemek, giydirilmesi alt değiştirilmek gerekiyorsa ilaç icirilmek burun spreyi sıkılmak falan demek biz de oyun oynuyoruz ama babalar sadece oyun olduğu için onlara ilgi daha çok ama yine de erkek çocuk da güzel bir şeymiş ben hep kız isterdim ondan böyle diyorum bakalım şurda kaldı 3 gün kontrole. Benim doktorum genelde cinsiyet söylemiyor bu haftalarda ama erkekse ben yine görürüm herhalde, en kötü fetal DNA sonucu gelince öğreneceğiz zaten

Canım oral mi vajinal mi aldın? Oral aldıysan yan etkileri fena çarpıyor. Vajinal alınca bile halsizlik iştahsızlık tansiyon düşüklüğü yapıyor

Canım ben progestan içtiğim dönem hayatımda hiç yaşamadığım kadar baş dönmesi yaşadım. Ben progestanı ağızdan da altttanda denedim sanırım benim bünyeme iyi gelmiyodu. Onu kesince şikayetlerimde kanamam da yavaş yavaş bitme noktasına gelmişti. Ama o baş dönemlerini hiç unutmam felaketti

Haydaa yıkıldım e değişen bişey olmucak ozaman oda babacı diğeri de babacı bencede babayı az görüyorlar bide dediğin gibi sevmedikleri hoşlanmadıkları ne varsa biz yapıyoruz babalar anca oyun gezdirmek vs. Tabi baba derler
Hadi hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin canım çarşamba mı gitcen kontrole

Canım oral mi vajinal mi aldın? Oral aldıysan yan etkileri fena çarpıyor. Vajinal alınca bile halsizlik iştahsızlık tansiyon düşüklüğü yapıyor
Aslında doktor oral almamı söyledi ama evde bebek var uyku hali yapabilir bi dene olmazsa vajinal alırsın dedi. Ben bayadır içiyorum aslında ilk içtiğimde aynı şey olduğu hatırlamıyorum şimdi bi kaç gündür unuttum içmeyi bugün içince aşırı berbatım sanırım vajinale dönmem gerek.
Aşırı bir baş dönmesi beyin uyuşması yaşadım doktor bunlardan bahsettimi hatırlamıyorum uyku halini söylemişti ama hiç te kullanasım yok şu ilacı zaten düzensiz de içiyorum çarşamba kontrolüm var inşallah tamamen bıraktırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…