2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aşkım indirim vardı
Cybex melio özel seri street (yeşil renkli olan) 14.795₺
Yağmurluk 1.681₺
Anakucağı aton m 3.950₺
Toplam 22.226₺ tuttu hayatım
Aşırı pahalı şöyle bi girdim baktım da sen yazınca neymiş bu bukadar diye kendi filan mı gidiyor dedim özellikleri neymiş seni bukadar etkileme sebebini merak ettim cidden pahalı çünkü. Yağmurluğu bile pahalı bize yağmurluğu hediye vermişlerdi yanında öyle düşününce 1681 tl ilk özelliğide merak ettim
İyi günlerde kullan canım

Amanııııın bu rakamlar neymiş böylee
Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun canım
Vallahi sorma yaa tabii daha uygun modeller de var da benim gönlüm buna ısındı hemen :)
Bi de kapanınca 7kilo oluyor o çok cezbetti benle eşimi :)
Bunlar bi de indirim fiyatt indirimi görünce yapıştırdım hemen
Yılbaşından sonra artacak iyicene
Şimdiden pahalı şeyleri alayım diyorum ufak tefek şeyler yılbaşından sonraya da bırakırım

Aşkım ben bi çok markayı denedim kanz , chicco , maxi cosi , mima xari , inglesina, stokke falan
Onları açıp kapatırken zorlandım
Cybex tek elle tık tık tık kapanıyor hemen
Bazıları aşırı ağır zaten 10 kilodan fazla taşıyamam.
Cybexin rahatlığını görünce gönlüm başkasını almak istemedi:)
Zaten zamanı gelince de satarım hemen diye düşündüm :)

Gönlüne göre olmuş yani, sevindim canım deneyerek te almışsın zaten Allah ta içine sindirsin güzel günlerde kullan

Valla aşkım yagmurlugun da extra bi özelliğinin oldugunu sanmıyorum
Düdüklemek için olabilir ahajajajaj
Aparatları aşırı pahalı zaten ana kucağını iskelete takmak için bile ayrı aparat alıyorsun
Mesela o indirimde değil çünkü mecbur almak zorundasın

Aşkım indirim vardı
Cybex melio özel seri street (yeşil renkli olan) 14.795₺
Yağmurluk 1.681₺
Anakucağı aton m 3.950₺
Toplam 22.226₺ tuttu hayatım
Geçen gün arkadaşlara söylüyorum fiyatları şok oldular güzel günlerde kullanın kuzum

Herşeyi ayrı almışsın normalde set olarak şu fiyat deseler aynı şey olcakmış zaten puseti ayrı yağmurluğu ayrı pusetin aparatları bile ayrı. E bebek arabasını alınca pusetsiz olmaz puseti alsan aparat nasıl ayrı para oluyor o kısım saçma olmuş sanki. Direk set olarak 22bin filan deseler yine en azından set aldım diye psikolojik rahatlar insan sonuç değişmesede

7 sinde 14.30 salı günü aşırı heyecanlıyım
Genelde 12. Hafta itibari ile biraktiriyorlar

Beybi ben zaten cybex in set halinde satılmadığını biliyorum o yüzden çok şaşırmadım ben aslında yurtdışından alacaktım ama burda çok iyi bi indirim yapınca hemen alayım dedim aynı fiyata denk geldi :)

Kuzum cybex ler set değil. Set olsa çoktan alcam ya

Kuzum cybex ler set değil. Set olsa çoktan alcam ya
İşte benim psikolojiyi de set olmaması rahatlatmadı sonuç değişmiyor fiyatta ama set adı altında alınca psikolojim rahatlıyor

Beybi alacaksan al çok iyi bi indirim var şuan
Zaten ayrı olarak bi anakucağı alıyorsun bi de minik bi aparatı var onu alıyorsun
Yağmurluk suluk falan zaten çogu markada da extraya giriyor.
Kuzum ben bagi neo ya karar verdim. Puseti ayır almasak cybex i alırdım aslında ama herşeyinin yarı oluşu saçma geliyor bana. Bir de ciddi anlamda çok para yani Bebek arabada duracak mı onu bile bilmiyoruz daha. Mesela benim kardeşim oturmazdı bebek arabasını yanımızda bomboş taşırdık çocuğun peşinden koşardık

Orası öyle hayatım yapacak bir şey yok satarım o zaman

Kızlar şimdi süt sağmaya bakıyorum da
Phlips mi lansinoh mu
Lansinoh un bi de çiftli elektrikli gögüs pompası varmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…