- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Aşırı pahalı şöyle bi girdim baktım da sen yazınca neymiş bu bukadar diye kendi filan mı gidiyor dedimAşkım indirim vardı
Cybex melio özel seri street (yeşil renkli olan) 14.795₺
Yağmurluk 1.681₺
Anakucağı aton m 3.950₺
Toplam 22.226₺ tuttu hayatım
Vallahi sorma yaa tabii daha uygun modeller de var da benim gönlüm buna ısındı hemen :)Amanııııın bu rakamlar neymiş böylee
Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun canım
Aşkım ben bi çok markayı denedim kanz , chicco , maxi cosi , mima xari , inglesina, stokke falanAşırı pahalı şöyle bi girdim baktım da sen yazınca neymiş bu bukadar diye kendi filan mı gidiyor dedimözellikleri neymiş seni bukadar etkileme sebebini merak ettim cidden pahalı çünkü. Yağmurluğu bile pahalı bize yağmurluğu hediye vermişlerdi yanında öyle düşününce 1681 tl ilk özelliğide merak ettim
İyi günlerde kullan canım
Gönlüne göre olmuş yani, sevindim canım deneyerek te almışsın zaten Allah ta içine sindirsin güzel günlerde kullanAşkım ben bi çok markayı denedim kanz , chicco , maxi cosi , mima xari , inglesina, stokke falan
Onları açıp kapatırken zorlandım
Cybex tek elle tık tık tık kapanıyor hemen
Bazıları aşırı ağır zaten 10 kilodan fazla taşıyamam.
Cybexin rahatlığını görünce gönlüm başkasını almak istemedi:)
Zaten zamanı gelince de satarım hemen diye düşündüm :)
Valla aşkım yagmurlugun da extra bi özelliğinin oldugunu sanmıyorumAşırı pahalı şöyle bi girdim baktım da sen yazınca neymiş bu bukadar diye kendi filan mı gidiyor dedimözellikleri neymiş seni bukadar etkileme sebebini merak ettim cidden pahalı çünkü. Yağmurluğu bile pahalı bize yağmurluğu hediye vermişlerdi yanında öyle düşününce 1681 tl ilk özelliğide merak ettim
İyi günlerde kullan canım
Sağoll bebeğimm inşallah güzel günlerde kullanırız :)Gönlüne göre olmuş yani, sevindim canım deneyerek te almışsın zaten Allah ta içine sindirsin güzel günlerde kullan
Geçen gün arkadaşlara söylüyorum fiyatları şok oldularAşkım indirim vardı
Cybex melio özel seri street (yeşil renkli olan) 14.795₺
Yağmurluk 1.681₺
Anakucağı aton m 3.950₺
Toplam 22.226₺ tuttu hayatım
Öyle valla aşkım hepimiz güzel günlerde kullanalımmGeçen gün arkadaşlara söylüyorum fiyatları şok oldulargüzel günlerde kullanın kuzum
Herşeyi ayrı almışsın normalde set olarak şu fiyat deseler aynı şey olcakmış zaten puseti ayrı yağmurluğu ayrı pusetin aparatları bile ayrı. E bebek arabasını alınca pusetsiz olmaz puseti alsan aparat nasıl ayrı para oluyor o kısım saçma olmuş sanki. Direk set olarak 22bin filan deseler yine en azından set aldım diye psikolojik rahatlar insan sonuç değişmesedeValla aşkım yagmurlugun da extra bi özelliğinin oldugunu sanmıyorum
Düdüklemek için olabilir ahajajajaj
Aparatları aşırı pahalı zaten ana kucağını iskelete takmak için bile ayrı aparat alıyorsun
Mesela o indirimde değil çünkü mecbur almak zorundasın
7 sinde 14.30Haydaa yıkıldıme değişen bişey olmucak ozaman oda babacı diğeri de babacı bencede babayı az görüyorlar bide dediğin gibi sevmedikleri hoşlanmadıkları ne varsa biz yapıyoruz babalar anca oyun gezdirmek vs. Tabi baba derler
Hadi hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin canım çarşamba mı gitcen kontrole
Genelde 12. Hafta itibari ile biraktiriyorlarAslında doktor oral almamı söyledi ama evde bebek var uyku hali yapabilir bi dene olmazsa vajinal alırsın dedi. Ben bayadır içiyorum aslında ilk içtiğimde aynı şey olduğu hatırlamıyorum şimdi bi kaç gündür unuttum içmeyi bugün içince aşırı berbatım sanırım vajinale dönmem gerek.
Aşırı bir baş dönmesi beyin uyuşması yaşadım doktor bunlardan bahsettimi hatırlamıyorum uyku halini söylemişti amahiç te kullanasım yok şu ilacı zaten düzensiz de içiyorum çarşamba kontrolüm var inşallah tamamen bıraktırır
Beybi ben zaten cybex in set halinde satılmadığını biliyorum o yüzden çok şaşırmadımHerşeyi ayrı almışsın normalde set olarak şu fiyat deseler aynı şey olcakmış zaten puseti ayrı yağmurluğu ayrı pusetin aparatları bile ayrı. E bebek arabasını alınca pusetsiz olmaz puseti alsan aparat nasıl ayrı para oluyor o kısım saçma olmuş sanki. Direk set olarak 22bin filan deseler yine en azından set aldım diye psikolojik rahatlar insan sonuç değişmesede
Kuzum cybex ler set değil. Set olsa çoktan alcam yaHerşeyi ayrı almışsın normalde set olarak şu fiyat deseler aynı şey olcakmış zaten puseti ayrı yağmurluğu ayrı pusetin aparatları bile ayrı. E bebek arabasını alınca pusetsiz olmaz puseti alsan aparat nasıl ayrı para oluyor o kısım saçma olmuş sanki. Direk set olarak 22bin filan deseler yine en azından set aldım diye psikolojik rahatlar insan sonuç değişmesede
Benimde çarşamba 13:007 sinde 14.30salı günü aşırı heyecanlıyım
Genelde 12. Hafta itibari ile biraktiriyorlar
Beybi ben zaten cybex in set halinde satılmadığını biliyorum o yüzden çok şaşırmadımben aslında yurtdışından alacaktım ama burda çok iyi bi indirim yapınca hemen alayım dedim aynı fiyata denk geldi :)
İşte benim psikolojiyi de set olmaması rahatlatmadıKuzum cybex ler set değil. Set olsa çoktan alcam ya
Beybi alacaksan al çok iyi bi indirim var şuanKuzum cybex ler set değil. Set olsa çoktan alcam ya
Ahahahahahaha kız nolcaakİşte benim psikolojiyi de set olmaması rahatlatmadısonuç değişmiyor fiyatta ama set adı altında alınca psikolojim rahatlıyor
Kesinlikle öyleİşte benim psikolojiyi de set olmaması rahatlatmadısonuç değişmiyor fiyatta ama set adı altında alınca psikolojim rahatlıyor
Kuzum ben bagi neo ya karar verdim. Puseti ayır almasak cybex i alırdım aslında ama herşeyinin yarı oluşu saçma geliyor bana. Bir de ciddi anlamda çok para yaniBeybi alacaksan al çok iyi bi indirim var şuan
Zaten ayrı olarak bi anakucağı alıyorsun bi de minik bi aparatı var onu alıyorsun
Yağmurluk suluk falan zaten çogu markada da extraya giriyor.
Orası öyle hayatım yapacak bir şey yok satarım o zamanKuzum ben bagi neo ya karar verdim. Puseti ayır almasak cybex i alırdım aslında ama herşeyinin yarı oluşu saçma geliyor bana. Bir de ciddi anlamda çok para yaniBebek arabada duracak mı onu bile bilmiyoruz daha. Mesela benim kardeşim oturmazdı bebek arabasını yanımızda bomboş taşırdık çocuğun peşinden koşardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?