2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Öyle yaptım dış aldım evden gitti öyle rahatladım biraz çünkü içine kötü ruh girmiş kadar kötü ve acımasız bebeğimi düşünerek takmamaya çalışıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım insan böyle durumlarda bebeği düşünenin tek kendisi olduğunu karşı tarafın önemsemediğini yada durumun ciddiyetinin farkında olmadığını hissediyor. Ama öyle değil aslında. Hormonları alt üst olan biz vücudu şekilden şekile giren biz ağrıları çeken biz ama sanki bazı erkekler kendileri o durumları yaşıyormuş gibi sendroma giriyorlar. Geçici bu süreçler hepsi geçiyor ama işte insan o an yaşadığını biliyor sadece ve kendisine hamileliğinde nasıl davranıldığını hiç unutmuyor. Yine de hepsi geçecek bu sürecin geçici olduğunu onunda normale döneceğini herşeyin iyi olacağını düşün takma kafana 💕

Aminnn canım 😍🙏
Ay çok heyecanlı bende önümüzdeki cuma gitcem 28+6 oluyorum o gün sonra 32 de çağırır sanırım sonra da iki haftada bir 😍😍 zaman geçiyor vakit yaklaşıyor heyecanlı bekleyiş 🤭😍
Kızzz siz benden sonra kaç kez gittiniz bizim randevular hep aynıydı ben şimdi geri kalmış gibi oldum benimki tee 30.haftada 😂 I ImaginaryLife

Evet hareket ederken dolamış çözülebilirmiş de böyle de kalabilirmiş böyle kalırsa sezaryen olur dedi ama normali destekleyen bir doktor aslında merak etme daha küçük düzelir falan dedi.
İri bebek olursa doğum zor olur dedi, bir de şekerli besinlerden dolayı kilo alırsa ileride şeker problemi olabilirmiş. Protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de bebek kilo aldıkça seviniyordum ele avuca gelsin diye 😄
İnşallah çözülür canım doktorun da düzelir demiş zaten 🙏🏻Aay ben de hep bebeğe yarayan şeyler gidiyordur diye düşünüyordum şeker falan da mı gidiyomus 😂

Kızzz siz benden sonra kaç kez gittiniz bizim randevular hep aynıydı ben şimdi geri kalmış gibi oldum benimki tee 30.haftada 😂 I ImaginaryLife
En son kaçıncı haftada gittin ki sen. Benim son kontrol 25+4 teydi şimdi 28+6 da gitcem tam 1 ay yapmadım arayı bu sefer tetanoz olcam 28i geçirmeyim dedim. Ondan sana sık gelmiştir kontroller 😂😂 sonrakine de 32 de giderim nasipse 🤭

Günaydın kızlar sağlık ocağı kontrolünde kan tahlili yapalım dediler bugün sonuçlar çıkmış. 1.5 ay önce hastanede yaptırmıştım öncesinde. O zaman kanım 12 ymiş şimdi 10 a düşmüş alt sınır 11. Ve kan ilacı kullanıyorum her gün. Neden öyle oldu acaba ya ölçüm kaynaklı mı :/ normalde de kansızlığım vardı zaten ama hamilelikte iyi gidiyor diyordum. Gitmiyormuş 🥲
Benimde 10 çıktı canım doktorum en az 11 olmasını isteriz dedi bende sabah akşam kan hapı içiyorum ama hala düşüyor öncede vardı zaten diger aya 11 e yükselmezse kan verecek yine

En son kaçıncı haftada gittin ki sen. Benim son kontrol 25+4 teydi şimdi 28+6 da gitcem tam 1 ay yapmadım arayı bu sefer tetanoz olcam 28i geçirmeyim dedim. Ondan sana sık gelmiştir kontroller 😂😂 sonrakine de 32 de giderim nasipse 🤭
25’te gitmiştim kuzum 26’da da şeker yüklemesine gittim bebişi görmedim ama 4 hafta sonra gel dedi vicdansız kadın böylelikle 5 hafta görmemiş olucam🫠 sen sonra bi de devlete gittin ama sanki dimii

35 36 haftalık oluyor bitanem
Ciğer geliştirici de yapılmış olcak yani aslında riskli haftalar değil 😍 ama yine de gönlüne göre olsun inşallah canım 🙏
25’te gitmiştim kuzum 26’da da şeker yüklemesine gittim bebişi görmedim ama 4 hafta sonra gel dedi vicdansız kadın böylelikle 5 hafta görmemiş olucam🫠 sen sonra bi de devlete gittin ama sanki dimii
ben 5 hafta beklemezdim 28 sonu 29 civarı bi giderdim yerinde olsam 😂 evet devlette görmüyorum ki ekranı lütfedip çevirmiyor bile bırak ultrason fotoğrafını filan. kilosunu da karıştırdı zaten çocuğun. Devlete gittiklerimi saymıyorum bile oyüzden 😂 nasipse martta da bi giderim devlete nisanda gitmem artık inşallah

Ciğer geliştirici de yapılmış olcak yani aslında riskli haftalar değil 😍 ama yine de gönlüne göre olsun inşallah canım 🙏

ben 5 hafta beklemezdim 28 sonu 29 civarı bi giderdim yerinde olsam 😂 evet devlette görmüyorum ki ekranı lütfedip çevirmiyor bile bırak ultrason fotoğrafını filan. kilosunu da karıştırdı zaten çocuğun. Devlete gittiklerimi saymıyorum bile oyüzden 😂 nasipse martta da bi giderim devlete nisanda gitmem artık inşallah
Bak doğru hatırlamışım ama sen onu kontrolden saymasan da ben saymışım😂😂😂 ay ne biliyiiim gidesim de var bi yandan da 30 olsun ağzı düz olsun sonra 34-36-38 diye gider dedim 😂😂

Hanımlar merhaba ben 2 gün önce acile gitmiştim karnımdaki sertlikten dolayı alttan muayene de ettiler rahim ağzı 27mm çıktı sınırda dediler dinlen falan dediler bi ilaç vermediler sonraki günde özeldeki doktoruma gittim 29mm ölçtü ama o rahattı çoğu zaman bir şey olmuyor ama yat dinlen ağır iş yapma gezme dolaşma yok evde hafif işleri yapabilirsin dedi bu zamana kadar hiç sorun yoktu zaten karından normal gözüküyor vajinal bakılmasa anlaşılmazmış. Baya stres oldum ama iyi düşünmeye çalışıyorum eğer sizde bu zamana kadar ölçtürmediyseniz vajinal olarak baktırın karından doğru sonucu vermiyormuş çünkü şimdi bebeğime mayıstan önce gelmek yok diye konuşuyorum 😂 Allah sağlıkla vakti saatinde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

Benim geçenlerde oldu 3 gün hele biri 1 saat oldu doktora söyledim alttan baktı plesantam aşağıdaymış ilgisi var mı onunla bilmiyorum ama nst felan çekti bir şey çıkmadı en son idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç verdi içtim iyiyim şuan
Bana da plesanta bebeğin eşi aşağıda dediler riskli bir durum mu rahim ağzını kapatmamış ama

Geçmedi mi daha 🥺 dün ne güzel bişey yoktu üstüne yattın bugün tüm gün çektin ağrıyı ozaman
Evet canım dünde ne güzel bir şey yoktu akşam eşim masaj yapiyim dedi unuttu kolumu sıktı orda biraz zonklamaya başladı gecede üstüne uyumuşum o yüzden ağrıyor 🥹 evet tüm gün çektim ama parol icmedim

Kızlar bugün kontrolümüz vardı, 1420 gr 40 cm olmuş miniğim 🥰🧿 önden gidiyor dedi, bunu benim fazla kilo almama bağladı 🙈 10-11 kilo aldım. Hamur işi ve tatlıyı tamamen kes dedi.
Kızımın boynuna bi tur kordon dolanmış 🥺 kafası da yukarıdaymış ama dönebilir daha küçük dedi.
Normal doğum için karın kaslarını güçlendirmen lazım çok zayıf dedi 🥲
Bu arada ilk doğumu yaptığım hastanede başka bir doktora gittim bu kez. İlk muayenemdi yani. Bu hastane güzel diye burada doğurayım diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek. Bize 1 saat mesafede yol biraz sıkıntı ama konfor için değer gibi geliyor.
Kilosu önden giden bebek erken doğuma sebebiyet veriyor mu peki? Bu konuda bişey dedi mi doktorunuz ben sormayı unutmuşum 🫣 yoksa. Sadece sezeryana mı sebep bu durum.

Back
X