2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bende 32 de çalışmak için rapor alacağım sonuna kadar çalışmak istiyorum ki sonrasında erken gelmeyeyim
hepimiz için hayırlısı

Amin amin sıkma canını bu aralar artık 30 oluyoruz 30 olan geçen var sanki hafta olarak söylediğimizde çok kısa bi zaman kalmış gibi oluyoruz stres yapıyoruz bebişler büyüyor kemiklerini hissediyoruz o bile açcaba mı ediyor bizde sağlıkla gelsinler
Hemşireler yardımcı oluyor merak etme evde ki ilk gün daha bi heyecanlı
evet evet bu bebeğin yer değiştirme olayı var ya uzun süre onun olduğunu hissediyordum doğmadı mı içimde bişi kaldı düşüncesi oluyordu geçiyor sonra

Bu kasılmayı nasıl ayırt edebilirim hala bilmiyorum ben
Ağrı eşiği yüksek olanlar fazla hissetmiyomuş galiba. Benim bu ara arttı kasılmalarım ve süresi de biraz uzadı gibi. Karnım komple sertleşip taş gibi oluyo nefesimi kesiyor 1 dk sonra gevşeyip bırakıyo kendini.

Senin 24 saatlik idrarda kaç.çıkmıştı sonucun
Bana hiç perinatoloji falan demediler ama belki sen gibi çıkışım olursa yönlendirirler biyerlere şimdilik beslenmesi vs pek birşey demiyorlar kan akışı suyunun iyi olduğunu söylüyolar sadece
Beslenmesinde neden sorun olabilir diye söyledir sana canım haftasına göre kilosuna bakarak falan mı öyle söylediler
Hiç sorma sola yatmaktan solum çürüdü ama yapacak birşey yok herşey bebişlerimiz için
İnşallah dayanabiliriz kuzum haftalarımız ilerlesin sağlıkla

Ben hayatta ızlemem

Annelik içgüdüsu biz de önceden var zaten kodlanmış gibi. Kucağımiza alınca otomatik olarak yükleniyor. Doğduğunda zaten hemşireler yardımcı oluyor gösteriyor nasıl emzirecegini ne kadar süre göğüste tutacağını.ilk doğumda yanımda bi aile büyüğünü istemiştim ama ikincide tecrübeli olduğum için gerek duymadım.

196 çıktı canım. Karın çapını 1 hafta civarı geriden ölçtü o yüzden dedi sanırım. Yani kendi doktoruma göre sorun yok beni korkutan devlet hastanesindeki doktor oldu açıkçası. Başçapını 3 hafta ilerde ölçtü, karın çapını 1 hafta geride. İdrarda protein çıkmasa bile tansiyonun yükselmeye meyilli bu hastanede erken doğum olursa yaşatamayız, fakülteye git dedi

Bu bilgi iyi oldu canım en azından neye benzeyeceğini bilelim.

Ben hala doğum cantami hazırlamadım. Ha bugün ha yarın derken planan doğum tarihime 5 hafta var
Yıkayıp ütüledin mi çantaya koyacaklarını. Evde hepsi tamamsa çantaya ekleyeceğin malzemeler bir arada tutup daha sonra yerleştirilebilir çantaya

Evet geçen bende gördüm o paylaşımı. Şöyleki doğumdan sonra oluyor o tarz hisler bende de olmuştu . Ben de rahim toparlanıyor yerine oturuyor ondan diye biliyorum

Yıkayıp ütüledin mi çantaya koyacaklarını. Evde hepsi tamamsa çantaya ekleyeceğin malzemeler bir arada tutup daha sonra yerleştirilebilir çantaya
Bebegin beyaz olanları yikayip utuledim. Renklilerini yikamadim. Kendime olan pijamaydi, ic çamaşırıydı yikamadim

Bebegin beyaz olanları yikayip utuledim. Renklilerini yikamadim. Kendime olan pijamaydi, ic çamaşırıydı yikamadim
Yıka ütüle hazır olsun kuzum. Bende çantaya yerleştirmedim ama yıkadım ütüleyip dolaba yerleştirdim. Bu günde bi kaç parça daha aldım onları yıkarım diye düşünüyorum

Kızlar bu nabız yüksekliği normal mi ya. Yemek yiyorum bayılıyorum çamaşır atıyorum bayılıyorum asıyorum bayılıyorum nedicük böyle

Bunu diyen torununu emziren manyak babaannelerdir ya

Kızlar bu nabız yüksekliği normal mi ya. Yemek yiyorum bayılıyorum çamaşır atıyorum bayılıyorum asıyorum bayılıyorum nedicük böyle
Ne kadar yükseliyor canım?? Benim gebelik öncesi ilaç kullandığım bir durumdu bu, gebelik düşününce bırakmıştık. Şimdi nabzım çok yükselmeye başlayonca gittim kardiyolojiye. İlaç kullanmayı önermedi doktor. İdare etmeye çalışıyorum

Valla çarpıntı başlayınca atıyorum kendimi yatağa dışarı temiz havaya çıkınca hafifliyor ama otururken çok can sıkıcı oluyor iki üç gündür var öncesinde yoktu hiç böyle bişey. Nefes darlığı falan da tetikliyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…