bende 32 de çalışmak için rapor alacağım sonuna kadar çalışmak istiyorum ki sonrasında erken gelmeyeyimBu arada yöneticimle konuştum.Mart ilk 2 haftası daha çalışacağım 3. haftadan itibaren doğum iznine ayrılacağım. 35. haftama denk geliyor yani. Bebek gelmeden önce biraz iş güç stresinden uzak kafama dinlemek istiyorum.
Doğum iznim de böylece Temmuz'un ilk haftasında bitiyor olacak. Alabilirsem 30 günlük de rapor alayım istiyorum doktorumdan. Ağustos ilk haftasına kadar izinli olayım. Ağustos ayında da başlarım diye planlıyorum çalışmaya. Ağustos ayı için de yarım çalışma ile başlamayı planlıyorum. Hayırlısı bakalım
Amin amin sıkma canını bu aralar artık 30 oluyoruz 30 olan geçen var sanki hafta olarak söylediğimizde çok kısa bi zaman kalmış gibi oluyoruz stres yapıyoruz bebişler büyüyor kemiklerini hissediyoruz o bile açcaba mı ediyor bizde sağlıkla gelsinlerDün gece gezegenlerde falan mı bi şey vardı acaba ben de çok zor uyudum. Aşağıya doğru baskı hissetmeme de takıldım biraz. Akşam doktoruma yazdım direkt kasılma var mı diye sordu o da beni tedirgin etti. Randevum 21 Şubat’taydı öne çektim yarın gideceğim. İnşallah her şey yolundadır
Hemşireler yardımcı oluyor merak etme evde ki ilk gün daha bi heyecanlıevet. burası da 1 ay sonra yavas yavas baslar sanırım cok heyecanlı gercekten. ben ozellıkle dogum yapılan o ılk gece bebegı dırekt verıyolarmıs ya yanına ondan cok tırstım acıkcası. hıc bebek emzırme, bebek tutma vs hıc bısı bılmıyorum ızlemedım suana kadar. yapabılecek mıyım bılmıyorum
evet evet bu bebeğin yer değiştirme olayı var ya uzun süre onun olduğunu hissediyordum doğmadı mı içimde bişi kaldı düşüncesi oluyordu geçiyor sonraKızlar dün yeni bişi öğrendim. Ne kadar doğru bunu ancak tecrübeli anneler söyleyebilir. Hani insanlar bi uzuvlarını kaybediyorlar el ayak gibi ama sanki hala oradaymış gibi bazen kaşınıyor falan diyorlar ya. Bebek doğduktan yıllar sonra hala bazı kadınlar bebek tekmesi hissettiğini söylüyormuş içinde.
Ağrı eşiği yüksek olanlar fazla hissetmiyomuş galiba. Benim bu ara arttı kasılmalarım ve süresi de biraz uzadı gibi. Karnım komple sertleşip taş gibi oluyo nefesimi kesiyor 1 dk sonra gevşeyip bırakıyo kendini.Bu kasılmayı nasıl ayırt edebilirim hala bilmiyorum ben
Senin 24 saatlik idrarda kaç.çıkmıştı sonucunEvet 2 haftayı geçti sanırım kullanıyorum alfamed bende sabah akşam. Tansiyonum 12-8, 13-8 bandında stabil gidiyo yorulmadıysam. İdrarda protein az çıkınca rahatladım ben. Sadece devletteki doktor beslenmesinde sorun olabileceğini düşündü perinatolojiye yönlendirdi. Cuma grev varmış muayene olamadım yarın gidicem. İnşallah beslenmesinde sorun yoksa bol bol dinlenerek geçiririm şu süreçleri. Sende mümkün mertebe sol yanına yatarak dinlen. Tansiyon ölçümlerini dindinlendikten sonra yap çok farkediyo. inşallah 37 ye kadar dayanabiliriz
Ben hayatta ızlememHepimize Rabbim hayırlısıyla güzel kolay bir doğum nasip etsin bir avazda doururuz inşallah dün normal doğum videoları izledim manyak gibi izledikçe ağladım bence ne kadar zor olsada bebeğin sağlıklı çıktığını görünce herşeyi unutur insan
Annelik içgüdüsu biz de önceden var zaten kodlanmış gibi. Kucağımiza alınca otomatik olarak yükleniyor. Doğduğunda zaten hemşireler yardımcı oluyor gösteriyor nasıl emzirecegini ne kadar süre göğüste tutacağını.ilk doğumda yanımda bi aile büyüğünü istemiştim ama ikincide tecrübeli olduğum için gerek duymadım.evet. burası da 1 ay sonra yavas yavas baslar sanırım cok heyecanlı gercekten. ben ozellıkle dogum yapılan o ılk gece bebegı dırekt verıyolarmıs ya yanına ondan cok tırstım acıkcası. hıc bebek emzırme, bebek tutma vs hıc bısı bılmıyorum ızlemedım suana kadar. yapabılecek mıyım bılmıyorum
196 çıktı canım. Karın çapını 1 hafta civarı geriden ölçtü o yüzden dedi sanırım. Yani kendi doktoruma göre sorun yok beni korkutan devlet hastanesindeki doktor oldu açıkçası. Başçapını 3 hafta ilerde ölçtü, karın çapını 1 hafta geride. İdrarda protein çıkmasa bile tansiyonun yükselmeye meyilli bu hastanede erken doğum olursa yaşatamayız, fakülteye git dediSenin 24 saatlik idrarda kaç.çıkmıştı sonucun
Bana hiç perinatoloji falan demediler ama belki sen gibi çıkışım olursa yönlendirirler biyerlere şimdilik beslenmesi vs pek birşey demiyorlar kan akışı suyunun iyi olduğunu söylüyolar sadece
Beslenmesinde neden sorun olabilir diye söyledir sana canım haftasına göre kilosuna bakarak falan mı öyle söylediler
Hiç sorma sola yatmaktan solum çürüdü ama yapacak birşey yok herşey bebişlerimiz için
İnşallah dayanabiliriz kuzum haftalarımız ilerlesin sağlıkla
Bu bilgi iyi oldu canım en azından neye benzeyeceğini bilelim.Ağrı eşiği yüksek olanlar fazla hissetmiyomuş galiba. Benim bu ara arttı kasılmalarım ve süresi de biraz uzadı gibi. Karnım komple sertleşip taş gibi oluyo nefesimi kesiyor 1 dk sonra gevşeyip bırakıyo kendini.
Yıkayıp ütüledin mi çantaya koyacaklarını. Evde hepsi tamamsa çantaya ekleyeceğin malzemeler bir arada tutup daha sonra yerleştirilebilir çantayaBen hala doğum cantami hazırlamadım. Ha bugün ha yarın derken planan doğum tarihime 5 hafta var
Evet geçen bende gördüm o paylaşımı. Şöyleki doğumdan sonra oluyor o tarz hisler bende de olmuştu . Ben de rahim toparlanıyor yerine oturuyor ondan diye biliyorumKızlar dün yeni bişi öğrendim. Ne kadar doğru bunu ancak tecrübeli anneler söyleyebilir. Hani insanlar bi uzuvlarını kaybediyorlar el ayak gibi ama sanki hala oradaymış gibi bazen kaşınıyor falan diyorlar ya. Bebek doğduktan yıllar sonra hala bazı kadınlar bebek tekmesi hissettiğini söylüyormuş içinde.
Bence hazırla artık bu hafta.Ben hala doğum cantami hazırlamadım. Ha bugün ha yarın derken planan doğum tarihime 5 hafta var
Bebegin beyaz olanları yikayip utuledim. Renklilerini yikamadim. Kendime olan pijamaydi, ic çamaşırıydı yikamadimYıkayıp ütüledin mi çantaya koyacaklarını. Evde hepsi tamamsa çantaya ekleyeceğin malzemeler bir arada tutup daha sonra yerleştirilebilir çantaya
Biliyorum çok geçe bıraktım ama evde kalamıyorum ki vaktim çok sınırlı. Onda da neye yetisecegimi şaşırıyorum.Bence hazırla artık bu hafta.
Yıka ütüle hazır olsun kuzum. Bende çantaya yerleştirmedim ama yıkadım ütüleyip dolaba yerleştirdim. Bu günde bi kaç parça daha aldım onları yıkarım diye düşünüyorumBebegin beyaz olanları yikayip utuledim. Renklilerini yikamadim. Kendime olan pijamaydi, ic çamaşırıydı yikamadim
Bunu diyen torununu emziren manyak babaannelerdir yaKızlar dün yeni bişi öğrendim. Ne kadar doğru bunu ancak tecrübeli anneler söyleyebilir. Hani insanlar bi uzuvlarını kaybediyorlar el ayak gibi ama sanki hala oradaymış gibi bazen kaşınıyor falan diyorlar ya. Bebek doğduktan yıllar sonra hala bazı kadınlar bebek tekmesi hissettiğini söylüyormuş içinde.
Ne kadar yükseliyor canım?? Benim gebelik öncesi ilaç kullandığım bir durumdu bu, gebelik düşününce bırakmıştık. Şimdi nabzım çok yükselmeye başlayonca gittim kardiyolojiye. İlaç kullanmayı önermedi doktor. İdare etmeye çalışıyorumKızlar bu nabız yüksekliği normal mi ya. Yemek yiyorum bayılıyorum çamaşır atıyorum bayılıyorum asıyorum bayılıyorum nedicük böyle
Valla çarpıntı başlayınca atıyorum kendimi yatağaNe kadar yükseliyor canım?? Benim gebelik öncesi ilaç kullandığım bir durumdu bu, gebelik düşününce bırakmıştık. Şimdi nabzım çok yükselmeye başlayonca gittim kardiyolojiye. İlaç kullanmayı önermedi doktor. İdare etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?