Valla ben de. Ama yaşayınca kesin anlarsınız diyolar ya demek ki çok bilmediğimiz bi ağrı hissedicez. Öyle bi şey hissetmedim ben şu ana kadarBu kasılmayı nasıl ayırt edebilirim hala bilmiyorum ben
Bende hissetmedim gibi. Sadece karnımın belli noktaları sertleşince muhtemelen poposunu falan dayıyodur ağrı oluyo beni zorlayacak tarzda. onun kasılma olduğunu düşünmüyorumValla ben de. Ama yaşayınca kesin anlarsınız diyolar ya demek ki çok bilmediğimiz bi ağrı hissedicez. Öyle bi şey hissetmedim ben şu ana kadar
Insanın elinde değil düşünmemek nasıl olacak ne zaman gelecek. Ama en güzeli akışına bırakmak geceleri harap etmeye gerek yok uyumaya fırsat varken tadını çıkaralım sonra arayacağız bu günleriben de aynı sekılde. cok rahattım ama sımdı yaklastıkca subat grubunu da okuyorum bı stres oldum
Aynen. O sertleşme tüm karna yayıldığında bi tür kasılma oluyor sanırımBende hissetmedim gibi. Sadece karnımın belli noktaları sertleşince muhtemelen poposunu falan dayıyodur ağrı oluyo beni zorlayacak tarzda. onun kasılma olduğunu düşünmüyorum
evet. burası da 1 ay sonra yavas yavas baslar sanırım cok heyecanlı gercekten. ben ozellıkle dogum yapılan o ılk gece bebegı dırekt verıyolarmıs ya yanına ondan cok tırstım acıkcası. hıc bebek emzırme, bebek tutma vs hıc bısı bılmıyorum ızlemedım suana kadar. yapabılecek mıyım bılmıyorumAy evet bende de başladı. Kafamın içi resmen Bağdat.
Mart annelerinden bir kişi daha doğum yapacakmış. 36+1'de. Doktoru bugün ya da en geç çarşamba alalım demiş. Ayy vallahi heyecanlı işler.
benimde hiç bir fikrim yok çok korkuyorumevet. burası da 1 ay sonra yavas yavas baslar sanırım cok heyecanlı gercekten. ben ozellıkle dogum yapılan o ılk gece bebegı dırekt verıyolarmıs ya yanına ondan cok tırstım acıkcası. hıc bebek emzırme, bebek tutma vs hıc bısı bılmıyorum ızlemedım suana kadar. yapabılecek mıyım bılmıyorum
İnşallah kuzum ne kadar geç o kadar iyi gerçekten bebeğim için en sağlıklı zaman ne zmansa o zman gelsinDoktorlar geciktireceği son ana kadar geciktirecektir endişen olmasın bebişte içeride etkileniyorvar mı bir gelişme ?
eğitimlere fılan mı katılmak lazım acaba ? onlara da hıc bakmadım sankı doguracak olan ben degılım gıbı takılıyorum suan :)benimde hiç bir fikrim yok çok korkuyorum
ay annem diyor kim biliyordu öyle böyle yapıyordukeğitimlere fılan mı katılmak lazım acaba ? onlara da hıc bakmadım sankı doguracak olan ben degılım gıbı takılıyorum suan :)
Evet sabah akşam alfamed kullanıyorum canımCanım bende öyle düşünüyodum ama minimal çıktı. Tansiyon ilacı başladınız mı? İnşallah sende de az düzeyde çıkar protein kaçağı
aynısını da yazıcaktım valla tek bsalarına bakmıslar bır de sımdıkı gıbı ne hazır bezler ne mamalar ne baska seyler varmıs. böyle de dusununce rahatlıyorum :)ay annem diyor kim biliyordu öyle böyle yapıyorduk
Evet 2 haftayı geçti sanırım kullanıyorum alfamed bende sabah akşam. Tansiyonum 12-8, 13-8 bandında stabil gidiyo yorulmadıysam. İdrarda protein az çıkınca rahatladım ben. Sadece devletteki doktor beslenmesinde sorun olabileceğini düşündü perinatolojiye yönlendirdi. Cuma grev varmış muayene olamadım yarın gidicem. İnşallah beslenmesinde sorun yoksa bol bol dinlenerek geçiririm şu süreçleri. Sende mümkün mertebe sol yanına yatarak dinlen. Tansiyon ölçümlerini dindinlendikten sonra yap çok farkediyo. inşallah 37 ye kadar dayanabilirizEvet sabah akşam alfamed kullanıyorum canım
Sen şuan kullanıyorsun di mi ilaç senin nasıl ilerlyor süreç
Ben bu sebeple korkup doktora gittim kasılmadan korkup ve evet poposunu dayaması çıkmıştıBende hissetmedim gibi. Sadece karnımın belli noktaları sertleşince muhtemelen poposunu falan dayıyodur ağrı oluyo beni zorlayacak tarzda. onun kasılma olduğunu düşünmüyorum
Yani hangimiz biliyoruz ki. Herkes bir şekilde yapıyor. Bence kendini geriyorsun fazla. Rahatlamaya çalış. Daha vakit var. Otur aç oku, izle. Bir sürü bilgi var artık eskisi gibi değil. Benim de ilk çocuğum. İlk defa emzireceğim. Ama yapacağız bir şeklide. içgüdümüz de devreye girer o anda eminim. Ayrıca yanımızda refakatçi olacak bize destek olacak. Yalnız olmayacağız. Herhangi bir sorun anında hemşirelere de danışabileceğiz tüm gece. Yaparsınevet. burası da 1 ay sonra yavas yavas baslar sanırım cok heyecanlı gercekten. ben ozellıkle dogum yapılan o ılk gece bebegı dırekt verıyolarmıs ya yanına ondan cok tırstım acıkcası. hıc bebek emzırme, bebek tutma vs hıc bısı bılmıyorum ızlemedım suana kadar. yapabılecek mıyım bılmıyorum
Ayy ne güzel büyüdüler ya, artık yoğun bi şekilde hissedebiliyoruz. Bi yandan doğumu beklerken bi yandan doğurunca karnımdaki halini de özlerim gibi geliyoBen bu sebeple korkup doktora gittim kasılmadan korkup ve evet poposunu dayaması çıkmıştı
Ben karnımda nasıl bir boşluk hissi olcak onu çok merak ediyorum doğuranlara soruyorum bi tuhaf oluyo diyolar bakalımAyy ne güzel büyüdüler ya, artık yoğun bi şekilde hissedebiliyoruz. Bi yandan doğumu beklerken bi yandan doğurunca karnımdaki halini de özlerim gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?