2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kasılmayı nasıl ayırt edebilirim hala bilmiyorum ben
Valla ben de. Ama yaşayınca kesin anlarsınız diyolar ya demek ki çok bilmediğimiz bi ağrı hissedicez. Öyle bi şey hissetmedim ben şu ana kadar

Valla ben de. Ama yaşayınca kesin anlarsınız diyolar ya demek ki çok bilmediğimiz bi ağrı hissedicez. Öyle bi şey hissetmedim ben şu ana kadar
Bende hissetmedim gibi. Sadece karnımın belli noktaları sertleşince muhtemelen poposunu falan dayıyodur ağrı oluyo beni zorlayacak tarzda. onun kasılma olduğunu düşünmüyorum

ben de aynı sekılde. cok rahattım ama sımdı yaklastıkca subat grubunu da okuyorum bı stres oldum
Insanın elinde değil düşünmemek nasıl olacak ne zaman gelecek. Ama en güzeli akışına bırakmak geceleri harap etmeye gerek yok uyumaya fırsat varken tadını çıkaralım sonra arayacağız bu günleri

Bende hissetmedim gibi. Sadece karnımın belli noktaları sertleşince muhtemelen poposunu falan dayıyodur ağrı oluyo beni zorlayacak tarzda. onun kasılma olduğunu düşünmüyorum
Aynen. O sertleşme tüm karna yayıldığında bi tür kasılma oluyor sanırım

Ay evet bende de başladı. Kafamın içi resmen Bağdat.

Mart annelerinden bir kişi daha doğum yapacakmış. 36+1'de. Doktoru bugün ya da en geç çarşamba alalım demiş. Ayy vallahi heyecanlı işler.
evet. burası da 1 ay sonra yavas yavas baslar sanırım cok heyecanlı gercekten. ben ozellıkle dogum yapılan o ılk gece bebegı dırekt verıyolarmıs ya yanına ondan cok tırstım acıkcası. hıc bebek emzırme, bebek tutma vs hıc bısı bılmıyorum ızlemedım suana kadar. yapabılecek mıyım bılmıyorum

benimde hiç bir fikrim yok çok korkuyorum

Doktorlar geciktireceği son ana kadar geciktirecektir endişen olmasın bebişte içeride etkileniyor var mı bir gelişme ?
İnşallah kuzum ne kadar geç o kadar iyi gerçekten bebeğim için en sağlıklı zaman ne zmansa o zman gelsin tam 28 haftalığız az daha sabretsek çok iyi olur
Şimdilik bir gelişme yok idrar sonucunu bekliyoruz canım

benimde hiç bir fikrim yok çok korkuyorum
eğitimlere fılan mı katılmak lazım acaba ? onlara da hıc bakmadım sankı doguracak olan ben degılım gıbı takılıyorum suan :)

Canım bende öyle düşünüyodum ama minimal çıktı. Tansiyon ilacı başladınız mı? İnşallah sende de az düzeyde çıkar protein kaçağı
Evet sabah akşam alfamed kullanıyorum canım
Sen şuan kullanıyorsun di mi ilaç senin nasıl ilerlyor süreç

ay annem diyor kim biliyordu öyle böyle yapıyorduk
aynısını da yazıcaktım valla tek bsalarına bakmıslar bır de sımdıkı gıbı ne hazır bezler ne mamalar ne baska seyler varmıs. böyle de dusununce rahatlıyorum :)

Günaydın canoşkiler 50 cm lik cücelerden nasıl korkuyoruz ama napcazzz doğunca diye allah sağlıklı şekilde doğurmamızı nasip etsin inşallah ben artık o kadar uyuyamıyorum ki ve gece kemik ağrısı çekiyorum ki nisan gelsin istiyorum hemen ayak parmak uçlarım bile ağrıyor yine uyuyamıcaz ama olsun en azından acısı yok

Evet sabah akşam alfamed kullanıyorum canım
Sen şuan kullanıyorsun di mi ilaç senin nasıl ilerlyor süreç
Evet 2 haftayı geçti sanırım kullanıyorum alfamed bende sabah akşam. Tansiyonum 12-8, 13-8 bandında stabil gidiyo yorulmadıysam. İdrarda protein az çıkınca rahatladım ben. Sadece devletteki doktor beslenmesinde sorun olabileceğini düşündü perinatolojiye yönlendirdi. Cuma grev varmış muayene olamadım yarın gidicem. İnşallah beslenmesinde sorun yoksa bol bol dinlenerek geçiririm şu süreçleri. Sende mümkün mertebe sol yanına yatarak dinlen. Tansiyon ölçümlerini dindinlendikten sonra yap çok farkediyo. inşallah 37 ye kadar dayanabiliriz

kızlar mıde bulantısı hafıf yasayan oluyor mu ? benım suan 29+0 dunden berı hafıf mıde bulantım oluyor ara sıra. hamılelıgım boyunca hıc yaşamamıstım bulantı. normal mıdır acaba suan ıcın ?

Ben bu sebeple korkup doktora gittim kasılmadan korkup ve evet poposunu dayaması çıkmıştı

Yani hangimiz biliyoruz ki. Herkes bir şekilde yapıyor. Bence kendini geriyorsun fazla. Rahatlamaya çalış. Daha vakit var. Otur aç oku, izle. Bir sürü bilgi var artık eskisi gibi değil. Benim de ilk çocuğum. İlk defa emzireceğim. Ama yapacağız bir şeklide. içgüdümüz de devreye girer o anda eminim. Ayrıca yanımızda refakatçi olacak bize destek olacak. Yalnız olmayacağız. Herhangi bir sorun anında hemşirelere de danışabileceğiz tüm gece. Yaparsın

Ben bu sebeple korkup doktora gittim kasılmadan korkup ve evet poposunu dayaması çıkmıştı
Ayy ne güzel büyüdüler ya, artık yoğun bi şekilde hissedebiliyoruz. Bi yandan doğumu beklerken bi yandan doğurunca karnımdaki halini de özlerim gibi geliyo

Ayy ne güzel büyüdüler ya, artık yoğun bi şekilde hissedebiliyoruz. Bi yandan doğumu beklerken bi yandan doğurunca karnımdaki halini de özlerim gibi geliyo
Ben karnımda nasıl bir boşluk hissi olcak onu çok merak ediyorum doğuranlara soruyorum bi tuhaf oluyo diyolar bakalım hamileliği özlicek miyim bilemiyorum tek güzel tarafı yavrumun içerde fıkır fıkır olması

Kızlar dün yeni bişi öğrendim. Ne kadar doğru bunu ancak tecrübeli anneler söyleyebilir. Hani insanlar bi uzuvlarını kaybediyorlar el ayak gibi ama sanki hala oradaymış gibi bazen kaşınıyor falan diyorlar ya. Bebek doğduktan yıllar sonra hala bazı kadınlar bebek tekmesi hissettiğini söylüyormuş içinde.

Bu arada yöneticimle konuştum.Mart ilk 2 haftası daha çalışacağım 3. haftadan itibaren doğum iznine ayrılacağım. 35. haftama denk geliyor yani. Bebek gelmeden önce biraz iş güç stresinden uzak kafama dinlemek istiyorum.
Doğum iznim de böylece Temmuz'un ilk haftasında bitiyor olacak. Alabilirsem 30 günlük de rapor alayım istiyorum doktorumdan. Ağustos ilk haftasına kadar izinli olayım. Ağustos ayında da başlarım diye planlıyorum çalışmaya. Ağustos ayı için de yarım çalışma ile başlamayı planlıyorum. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…