2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada yazıyordum buraya da nefes nefese kalıyorum, çarpıntı oluyor falan diye demir ilacını ikiye çıkarınca rahatladım sanki birkaç gündür gece düz yatmak da rahatsız etmiyor artık eskiden nefes nefese kalıyordum yatınca. Benim gibi çarpıntısı olan varsa demirini ikiye çıkarmayı denesin. Zaten demir depom da az çıkmıştı tahlilde.

30 hafta sonrası nefes darlıkları başlayınca tetikliyodur tabi. Ben eğil kalk yapınca da şok yoruluyorum. Çamaşırları falan hep eğilmeden alabileceğim bir yere koyup ordan alıp asıyorum

Kesinlikle demir depoları ile de alakası yüksek

Ay bunla mi alakalı gerçekten benim değerlerim de düşük, ne zamandır ikiye çıkar diyodu zaten doktor. Bulantı yapar diye pek dinlememistim şimdi gideyim bı tur içeyim o zaman

Ay bunla mi alakalı gerçekten benim değerlerim de düşük, ne zamandır ikiye çıkar diyodu zaten doktor. Bulantı yapar diye pek dinlememistim şimdi gideyim bı tur içeyim o zaman
Ben de daha önce duyduğumda çok üzerinde durmamıştım gerçekten ilgisi varmış, 2’ye çıkar ve emilimini düşürecek şeyleri hemen yiyip içme birkaç günde fark ediyor, uyku kalitem yükseldi resmen

Benimde 37+3 de nişanım gelmişti normalde 39 sezaryen günü belirlemişti. Doktora gittiğimde açılma var demişti. Bende bebek odasına bir halı beğenmiştim Anadolu yakasına geçip almam gerekiyordu. Onu aldıktan sonraya kadar dayanır mı bi sıkıntı olur mu demiştim rahatlığa gel doktor gülüp al gel o zman demişti 37+5 te halıyıda almış olmanın rahatlığıyla sezaryene girmiştim halıya baktıkça aklıma o gün geliyor

Ayy gerçekten öyle belim agriyo diye ağlıyorum corabimi giyemedim diye ağlıyorum en son da nefes alamıyorum diye agladim çok katlanılmaz bir donemdeyim
Ben de ağlamıyorum ama çok söyleniyorum ya, magnezyumu da ikiye çıkardı doktor ağrılar için o da işe yaradı sektirmeden içiyorum artık hepsini

Hiç böyle bişey yaşamadım

Ben de ağlamıyorum ama çok söyleniyorum ya, magnezyumu da ikiye çıkardı doktor ağrılar için o da işe yaradı sektirmeden içiyorum artık hepsini
Kendi işimi kendim görememe psikolojisi çok yıpratıyor beni yapabilsem ama keyfi yapmasam hiç sorun yok ama yapamayınca sinirden ağlıyorum hep gaza getirme şimdi gidip bütün ilaçları duble Alicam

Kendi işimi kendim görememe psikolojisi çok yıpratıyor beni yapabilsem ama keyfi yapmasam hiç sorun yok ama yapamayınca sinirden ağlıyorum hep gaza getirme şimdi gidip bütün ilaçları duble Alicam
Göz önüne bi yere koyup iç bak bakalım birkaç gün sonra etki etmeye başlar inşallah, tabii son aylardayız hafiflik de bekleme ama magnezyum ağrıları biraz alıyor, demir de nefesi düzeltirse ki en önemlisi bu nefesmiş valla belki şikayetlerin azalır. Normal doğursam nefesim yetmezdi benim öyle kalıyordum bazen kehkeh

İlaçları göz önüne koyunca eşim isyan ediyor bu ne böyle yaşlı nine evi gibi olmuş her yerde ilaç var içim geçti görünce diyor

Kızlar bende yıkayıp ütülemedim henüz ya sanki onları hazırlayınca zaman geçmeyecek gibi hissedip bir türlü hazırlamıyorum 33+0dan selamlar
Ben 28 de hepsini yıkadım ütüledim 32de de çantamı hazırladım kız kalk valla iyiki yapmışım şuan o kadar büyük görünüyor ki gözüme

Kızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne

Son zamanlar sonuçta bebeğin beslenmesi üzerinde en etkili süreç. Bedensel olarak da beni çok yoracagini bildiğim için ben tutmayacagim. Allahin bile müdahale etmediği/izin verdiği meselelere başkası da karışmasın yani lütfen.

Ben her sene tutarim ama bu sene tutmayacagim.
Es ailesi benim de cok karışır ama umrumda degiller. Zaten ramazanda doğum yapicam. Son zamanlarda çok sağlıklı olmaz diye dusunuyorum.

Ben tutmayacağım, gün içinde beslenmek su içmek o masumlar için yapmamız gereken şey. Dini hassasiyetiniz varsa borç olur sonra turarsınız. Karıştırmayın kendinize, o canı içinizde taşıyan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…