30 hafta sonrası nefes darlıkları başlayınca tetikliyodur tabi. Ben eğil kalk yapınca da şok yoruluyorum. Çamaşırları falan hep eğilmeden alabileceğim bir yere koyup ordan alıp asıyorumValla çarpıntı başlayınca atıyorum kendimi yatağadışarı temiz havaya çıkınca hafifliyor ama otururken çok can sıkıcı oluyor iki üç gündür var öncesinde yoktu hiç böyle bişey. Nefes darlığı falan da tetikliyo heralde
Kesinlikle demir depoları ile de alakası yüksekBu arada yazıyordum buraya da nefes nefese kalıyorum, çarpıntı oluyor falan diye demir ilacını ikiye çıkarınca rahatladım sanki birkaç gündür gece düz yatmak da rahatsız etmiyor artık eskiden nefes nefese kalıyordum yatınca. Benim gibi çarpıntısı olan varsa demirini ikiye çıkarmayı denesin. Zaten demir depom da az çıkmıştı tahlilde.
Ay bunla mi alakalı gerçektenBu arada yazıyordum buraya da nefes nefese kalıyorum, çarpıntı oluyor falan diye demir ilacını ikiye çıkarınca rahatladım sanki birkaç gündür gece düz yatmak da rahatsız etmiyor artık eskiden nefes nefese kalıyordum yatınca. Benim gibi çarpıntısı olan varsa demirini ikiye çıkarmayı denesin. Zaten demir depom da az çıkmıştı tahlilde.
Hayırlısıyla bı doguralim da yüz üstü yatıp derin derin nefes alicam30 hafta sonrası nefes darlıkları başlayınca tetikliyodur tabi. Ben eğil kalk yapınca da şok yoruluyorum. Çamaşırları falan hep eğilmeden alabileceğim bir yere koyup ordan alıp asıyorum
Ben de daha önce duyduğumda çok üzerinde durmamıştım gerçekten ilgisi varmış, 2’ye çıkar ve emilimini düşürecek şeyleri hemen yiyip içme birkaç günde fark ediyor, uyku kalitem yükseldi resmenAy bunla mi alakalı gerçektenbenim değerlerim de düşük, ne zamandır ikiye çıkar diyodu zaten doktor. Bulantı yapar diye pek dinlememistim şimdi gideyim bı tur içeyim o zaman
Ayy gerçekten öyle belim agriyo diye ağlıyorum corabimi giyemedim diye ağlıyorum en son da nefes alamıyorum diye agladim çok katlanılmaz bir donemdeyimİnsta’da pendirhan var ya onun gibi nefes alıp veriyordum bi ara
Benimde 37+3 de nişanım gelmişti normalde 39 sezaryen günü belirlemişti. Doktora gittiğimde açılma var demişti. Bende bebek odasına bir halı beğenmiştim Anadolu yakasına geçip almam gerekiyordu. Onu aldıktan sonraya kadar dayanır mı bi sıkıntı olur mu demiştimMart ayının ismi bile beni paniğe koyuyor oğlumda 43 diyorum bende daha çok geçti kızımda 38 de sancıyla gittim. Dogurdum bu da ablası gibi 38 de inşallah sağlıkla hayırlı çok güzel su gibi gelsin hemen aminnnn duamda ayrıntı vermeye bayılıyorum
Ben de ağlamıyorum ama çok söyleniyorum ya, magnezyumu da ikiye çıkardı doktor ağrılar için o da işe yaradı sektirmeden içiyorum artık hepsiniAyy gerçekten öyle belim agriyo diye ağlıyorum corabimi giyemedim diye ağlıyorum en son da nefes alamıyorum diye agladim çok katlanılmaz bir donemdeyim
Hiç böyle bişey yaşamadımKızlar dün yeni bişi öğrendim. Ne kadar doğru bunu ancak tecrübeli anneler söyleyebilir. Hani insanlar bi uzuvlarını kaybediyorlar el ayak gibi ama sanki hala oradaymış gibi bazen kaşınıyor falan diyorlar ya. Bebek doğduktan yıllar sonra hala bazı kadınlar bebek tekmesi hissettiğini söylüyormuş içinde.
Kendi işimi kendim görememe psikolojisi çok yıpratıyor beniBen de ağlamıyorum ama çok söyleniyorum ya, magnezyumu da ikiye çıkardı doktor ağrılar için o da işe yaradı sektirmeden içiyorum artık hepsini
Göz önüne bi yere koyup iç bak bakalım birkaç gün sonra etki etmeye başlar inşallah, tabii son aylardayız hafiflik de bekleme ama magnezyum ağrıları biraz alıyor, demir de nefesi düzeltirse ki en önemlisi bu nefesmiş valla belki şikayetlerin azalır. Normal doğursam nefesim yetmezdi benim öyle kalıyordum bazen kehkehKendi işimi kendim görememe psikolojisi çok yıpratıyor beniyapabilsem ama keyfi yapmasam hiç sorun yok ama yapamayınca sinirden ağlıyorum hep gaza getirme şimdi gidip bütün ilaçları duble Alicam
İlaçları göz önüne koyunca eşim isyan ediyor bu ne böyle yaşlı nine evi gibi olmuş her yerde ilaç var içim geçti görünce diyorGöz önüne bi yere koyup iç bak bakalım birkaç gün sonra etki etmeye başlar inşallah, tabii son aylardayız hafiflik de bekleme ama magnezyum ağrıları biraz alıyor, demir de nefesi düzeltirse ki en önemlisi bu nefesmiş valla belki şikayetlerin azalır. Normal doğursam nefesim yetmezdi benim öyle kalıyordum bazen kehkeh
Ben 28 de hepsini yıkadım ütüledim 32de de çantamı hazırladım kız kalk valla iyiki yapmışım şuan o kadar büyük görünüyor ki gözümeKızlar bende yıkayıp ütülemedim henüz ya sanki onları hazırlayınca zaman geçmeyecek gibi hissedip bir türlü hazırlamıyorum33+0dan selamlar
Son zamanlar sonuçta bebeğin beslenmesi üzerinde en etkili süreç. Bedensel olarak da beni çok yoracagini bildiğim için ben tutmayacagim. Allahin bile müdahale etmediği/izin verdiği meselelere başkası da karışmasın yani lütfen.Kızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
33+4 de benKızlar bende yıkayıp ütülemedim henüz ya sanki onları hazırlayınca zaman geçmeyecek gibi hissedip bir türlü hazırlamıyorum33+0dan selamlar
Ben her sene tutarim ama bu sene tutmayacagim.Kızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
Ben tutmayacağım, gün içinde beslenmek su içmek o masumlar için yapmamız gereken şey. Dini hassasiyetiniz varsa borç olur sonra turarsınız. Karıştırmayın kendinize, o canı içinizde taşıyan sizsiniz.Kızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?