ya vallaha günaha sevaba da karışmasınlar ya Allah aşkına ya banada diyorlar bizde kustuk diycem olmayacak benim gibi 7 de işe mi gittin yayaya götünü oturdunKızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
Vucutta suan ekstra bir yük var cok normal. Ben de ayniyim. Bazen kafamin icinde duyuyorum kalbimin sesini.Kızlar bu nabız yüksekliği normal mi ya. Yemek yiyorum bayılıyorum çamaşır atıyorum bayılıyorum asıyorum bayılıyorum nedicük böyle
Kalbim her yerimde atıyorVucutta suan ekstra bir yük var cok normal. Ben de ayniyim. Bazen kafamin icinde duyuyorum kalbimin sesini.
Aynı evde değilseniz tutuyorum diyip savuştur vicdan yaptırmasın, son ay yani yazık değil mi o bebeğe ben tutmuyorum, Allah izin veriyor bunlara ne oluyorsa ya tamam kanka en müslüman sensinKızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
islamda çan eğrisi yok birinin günahı veya sevabı yüzünden diğeri etkilenmiyor kendisi ne istiyosa onu yapsın.Kızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
Gözümde çok büyüyor ama yarın yapcam ya Allah nasip ederse,Ben 28 de hepsini yıkadım ütüledim 32de de çantamı hazırladım kız kalk valla iyiki yapmışım şuan o kadar büyük görünüyor ki gözüme
Bu işi çözememiz gerek neyi bekliyoruz???33+4 de ben
Canım herkes bir yorum yapar biraz kulağını tıka, bizim ve bebeğin sağlığı söz konusu o kadar uzun saat son ayda aç kalmak her ikinizede zarar ki Rabbim kolaylık sağlamış kaza orucu var Allah nasip ederse sene içinde yavaş yavaş tutar ödersin.Kızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
Açılın ben ilahiyatçıyım djfkkfkf açlık susuzluk sizi etkiliyosa ki etkiler, tutmamanız gerekir bacılar. Kimse de karışamaz. Ben geçen kahvaltıyı 1 saat geciktirdim tansiyon şeker yerlerde direkt. Tutmicam yanisiKızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
Paris göçmeni bacım bende diyorum niye bu kadar ısınıyorum sana ajsjsj bende dikabçıyım ajsjsAçılın ben ilahiyatçıyım djfkkfkf açlık susuzluk sizi etkiliyosa ki etkiler, tutmamanız gerekir bacılar. Kimse de karışamaz. Ben geçen kahvaltıyı 1 saat geciktirdim tansiyon şeker yerlerde direkt. Tutmicam yanisi
Ahdkjdkdj meslektaş sayılırız ayyParis göçmeni bacım bende diyorum niye bu kadar ısınıyorum sana ajsjsj bende dikabçıyım ajsjs
Evet heyecanlandım ajsjsjsAhdkjdkdj meslektaş sayılırız ayy
Tabiki tutmayacağım. Bununla ilgili doktorlar yasak koymuyorlar elbette ancak bebeklerin düzenli bir kan akışı ve gıda takviyesine ihtiyacı var. Ayrıca diyanet gebeler tutmayabilir diyor. Bunu emziren anneler için de söylüyor. Bu konuda muaf tutulmuşuz. Sen bakma eşinin ailesine filan. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Bu konuda yorum yapmak kimseye düşmez. Bak ne güzel sabah soğuyordum. Kv damarım tuttu.Kızlar bir şey soracağım, oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Tutsak bir zararı olur mu bebeğe çok kafam karışık, ben ne olur ne olmaz tutmak istemiyorum ama eşimin ailesi her şeye karıştığı gibi buna da bir yorumları var, kv 9 ay başı secdedeymiş bir gün bile aksatmamış bilmem ne
Fidyeden bahsediyosun sanırım. Onu daha sonra da tutma imkanı olmayanlar veriyor sadece. Biz kazaya bırakıyoruz emzirme falan bitince tutarız. Şeker gibi ömür boyu sürecek hastalığı olanlar oruç tutmayıp yerine para veriyor.Ben tutamıcam ama fitre olarak ödicem
Ay fidye miydi beynim yandı:)Fidyeden bahsediyosun sanırım. Onu daha sonra da tutma imkanı olmayanlar veriyor sadece. Biz kazaya bırakıyoruz emzirme falan bitince tutarız. Şeker gibi ömür boyu sürecek hastalığı olanlar oruç tutmayıp yerine para veriyor.
Araştır bacımAy fidye miydi beynim yandı:)
Ama annemler verebılsın dedı para olarak bi arastırayım o zaman
Yani sağlıklısın ama tutamıyorsun onun günlük bedel şeklinde belirlenmiş olan tutarını 30 günlük olarak ödeyemiyosun doğru mu anladım? Sağlıklıysan tutucaksın para verip tutmuş gibi olmuyoruz budur değil mi?Fidyeden bahsediyosun sanırım. Onu daha sonra da tutma imkanı olmayanlar veriyor sadece. Biz kazaya bırakıyoruz emzirme falan bitince tutarız. Şeker gibi ömür boyu sürecek hastalığı olanlar oruç tutmayıp yerine para veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?