2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ya vallaha günaha sevaba da karışmasınlar ya Allah aşkına ya banada diyorlar bizde kustuk diycem olmayacak benim gibi 7 de işe mi gittin yayaya götünü oturdun

Aynı evde değilseniz tutuyorum diyip savuştur vicdan yaptırmasın, son ay yani yazık değil mi o bebeğe ben tutmuyorum, Allah izin veriyor bunlara ne oluyorsa ya tamam kanka en müslüman sensin

islamda çan eğrisi yok birinin günahı veya sevabı yüzünden diğeri etkilenmiyor kendisi ne istiyosa onu yapsın. Bence son trimester en çok besin ihtiyacının olduğu dönem oruç tutan birisi olsam bu seneyi es geçerdim

Canım herkes bir yorum yapar biraz kulağını tıka, bizim ve bebeğin sağlığı söz konusu o kadar uzun saat son ayda aç kalmak her ikinizede zarar ki Rabbim kolaylık sağlamış kaza orucu var Allah nasip ederse sene içinde yavaş yavaş tutar ödersin.

Açılın ben ilahiyatçıyım djfkkfkf açlık susuzluk sizi etkiliyosa ki etkiler, tutmamanız gerekir bacılar. Kimse de karışamaz. Ben geçen kahvaltıyı 1 saat geciktirdim tansiyon şeker yerlerde direkt. Tutmicam yanisi

Paris göçmeni bacım bende diyorum niye bu kadar ısınıyorum sana ajsjsj bende dikabçıyım ajsjs

Kontrol gunu bilgileriiii

hello teyzeler cocugum iyi her sey yolunda cok sukur . Suyu kan akisi vs vs yolunda cok sukur
Kendisi bugun bizden yuzunu sakladi zaten gotunu dayamis benim idrar keseme kafasi yukarda . Ayaklar bobreklerimde kdhdjfjfjz . Doktor daha donmemis ama doner dedi . Donerse bi geldiginde geri terste donmus olabilir bunu dert edinme dedi bu bebekler boyle kendileri ne zaman isterse artik dedi
Yuzunu gorelim diye baya oksur aksir tiksir denedik ama yok doktorda bu hafta ici hem bi saglik ocagina kan ver sonuclar cikincada bi ara bi merhaba dersin bakariz yuzunu gostercek mi bize hemde tahlillerine bakariz dedi. 70 tim 71.5 olmusum 1 aydir. Iyi dedi artik artar dikkat dedi . Az az her seyden sık sık dedi

Bebemin keyfi yerinde 1740 gr ve 45 cm olmus

Doktor her sey haftasiyla uyumlu dedi 31+3 uz bugun
Operiz

Tabiki tutmayacağım. Bununla ilgili doktorlar yasak koymuyorlar elbette ancak bebeklerin düzenli bir kan akışı ve gıda takviyesine ihtiyacı var. Ayrıca diyanet gebeler tutmayabilir diyor. Bunu emziren anneler için de söylüyor. Bu konuda muaf tutulmuşuz. Sen bakma eşinin ailesine filan. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Bu konuda yorum yapmak kimseye düşmez. Bak ne güzel sabah soğuyordum. Kv damarım tuttu.

Bu arada bi sorun yok o yuzden 34. Ten sonra kontroller sıklaşır . 3 haftaya bidaha gitcez sonra azalcakkk

Bir de ben bu depend te beden oldugunu dusunememısım ve L almısım tesadüfen
Cok mu buyuk acaba L
Normalde 160 boy 56kg bir seyim dogurunca nolur bılmem su an 67kg yum

Ben tutamıcam ama fitre olarak ödicem
Fidyeden bahsediyosun sanırım. Onu daha sonra da tutma imkanı olmayanlar veriyor sadece. Biz kazaya bırakıyoruz emzirme falan bitince tutarız. Şeker gibi ömür boyu sürecek hastalığı olanlar oruç tutmayıp yerine para veriyor.

Ay fidye miydi beynim yandı:)
Ama annemler verebılsın dedı para olarak bi arastırayım o zaman kesin mi olmuyor canım ben de hic arastırmadım oyle dıyınce

Ay fidye miydi beynim yandı:)
Ama annemler verebılsın dedı para olarak bi arastırayım o zaman
Araştır bacım ben de ilgili ayeti aşağı ekleyeyim iftara doğru programına döndük he djkdjd

“Ey iman edenler! Sizden öncekilerin üzerine yazıldığı gibi sakınasınız diye sizin üzerinize de sayılı günlerde oruç yazıldı. İçinizden hasta veya yolcu olan, başka günlerden sayısınca tutar. Orucu tutmakta zorlananlar için bir yoksulun (günlük) yiyeceği kadar fidye yeterlidir. Bir iyiliği mecbur olmadan yapan için bu (yaptığı) iyidir. Ama orucu tutmanız -bilirseniz- sizin için daha hayırlıdır.”
Bakara 183-184

Yani sağlıklısın ama tutamıyorsun onun günlük bedel şeklinde belirlenmiş olan tutarını 30 günlük olarak ödeyemiyosun doğru mu anladım? Sağlıklıysan tutucaksın para verip tutmuş gibi olmuyoruz budur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…