Benim yeğenim 3 hafta önden gidiyordu yengemin şekeri de yoktu sadece iri bir bebekti kafası falan büyüktüKızlar bebegim 2 hafta önden gidiyormuş 32+3 ta 2 kilo 450 gram suyum normal nst normal tatlı karbonhidratlar çok yemedim sorun yasayan oldumu aranizda
Sekerim aclik 95 _100 tokluk 1 saat 130 bazen 140 evde hergun olcuyorumBenim yeğenim 3 hafta önden gidiyordu yengemin şekeri de yoktu sadece iri bir bebekti kafası falan büyüktühiçbir sorunu yoktu 4100 gram doğdu
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunGrubumuz peek sakin bugun yineee , nerdesiniz arkadaslaaaarhele sen nerdesin Meine Sterne akademik kariyerinde nerelere vardin
Açıp giymek lazımBende oyle M almistim ama dar mi iste anlamadim
Valla birini deniyim bari yaAçıp giymek lazımne kadar daha esneme payı var diye
Sen dene haber et benimki daha kargodaValla birini deniyim bari ya
Bir günümüz iyi on günümüz hastalıklıBen bugün dayak yemiş gibiyim bütün kemiklerim ağrıyor sanırsam üşütmüş olabilirim bilemiyorum uykum da çok varniye böyle oldum ki
Oh maşallah kız eline sağlıkÖrgü terapisiyle zaman aşşşırı hızlı geçiyo kızlar
Ay maşallah ne güzel örmüşsün ya. Ben hep yamuk yanlış örüyorumÖrgü terapisiyle zaman aşşşırı hızlı geçiyo kızlar
Valla hemen hemen ayni gorunuyor , ben kalkan almadim . Gogus pompasi giyilebilirlerden aldim ve mochi var . Sut saklama poseti de var marka hatirlamiyorumm indirimdeydi aldigimdaKızlar kıyafet hariç aldığımız şeyleri şöyle üstün körü bi paylaşsak mı ? Belki birbirimize fikir oluruz, merak ettiklerimizi sorar, unuttuklarımızı listeye ekler alırız falanben aklıma gelen aldıklarımı yazayım..
Depend
Lansinoh göğüs ucu kremi
Gümüş kapak
lohusa pijama
Hastaneye giderken ve çıkışta giymeye eşofman takımı
Burun aspiratörü
Nexus ateş ölçer
Nem ölçer
Banyo termometresi
Ecowell şampuan ve losyon
Siveno, uni baby çamaşır deterjanı
Uni baby emzik biberon yıkama deterjanı
korbell çöp kovası
Weleda ve penaten pişik kremi
Bebek temizleme pamuğu
Molfix izotonik ıslak mendil
Lansinoh biberon
Avent emzik
Bebek tarağı
Bebek törpüsü
Organizer çanta(evde kullanılan)
Alt açma örtüsü
Gaz yastığı
Sleppy yeni doğan bebek bezi
Aldıklarımdan aklıma gelenler bunlar. Aklımdaki eksik kalanlar da; göğüs kalkanı, göğüs pompası, süt saklama poşeti, anne bebek çantası, emzirme atleti, reflü yatağı. Başka eklemek istedikleriniz var mı?
Bende oyleyim bi anda enerjim tavan 30 dk sonra pert skdnndnfBen bugün dayak yemiş gibiyim bütün kemiklerim ağrıyor sanırsam üşütmüş olabilirim bilemiyorum uykum da çok varniye böyle oldum ki
Kamera trendyolda xiaomi modellerine de bakabilirsin bence. Komşum kedileri için almıştı bir buçuk senedir kullanıyor memnunValla hemen hemen ayni gorunuyor , ben kalkan almadim . Gogus pompasi giyilebilirlerden aldim ve mochi var . Sut saklama poseti de var marka hatirlamiyorumm indirimdeydi aldigimdaAnne bebek cantasi lucina Oslo
Model aldim. Eskiden Junoymus adi .
Emzirme atleti bi beyaz bi siyah aldim Penti de indirim var. Yatak Yatas Juno aldim. Kuvetini de almistim. Nem olcer aldim xiaomilerden. Kamera bakiyorum motorola istiyorum ama asssiri pahali belki bebisten sonra alirim onu su an beklemedeben kasik biberon aldim . Ama biberon ihtiyac duyarsam Comotomo almak istiyorum henuz almadim ebe kasik biberon onerdi
Ya ben kendi ekrani olanlardan istiyorum ki telefonumuzun biri ona kilitlenmesin surekliKamera trendyolda xiaomi modellerine de bakabilirsin bence. Komşum kedileri için almıştı bir buçuk senedir kullanıyor memnun
Ay evet lucina benim de favorilerimde bekliyor şuan, nasıl güzel mi?Valla hemen hemen ayni gorunuyor , ben kalkan almadim . Gogus pompasi giyilebilirlerden aldim ve mochi var . Sut saklama poseti de var marka hatirlamiyorumm indirimdeydi aldigimdaAnne bebek cantasi lucina Oslo
Model aldim. Eskiden Junoymus adi .
Emzirme atleti bi beyaz bi siyah aldim Penti de indirim var. Yatak Yatas Juno aldim. Kuvetini de almistim. Nem olcer aldim xiaomilerden. Kamera bakiyorum motorola istiyorum ama asssiri pahali belki bebisten sonra alirim onu su an beklemedeben kasik biberon aldim . Ama biberon ihtiyac duyarsam Comotomo almak istiyorum henuz almadim ebe kasik biberon onerdi
Ayyy çok güldümmmmm ahahahhaa
Allah olmak istiyorsa toplanak Allah diyek kaynanana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?