2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebegim 2 hafta önden gidiyormuş 32+3 ta 2 kilo 450 gram suyum normal nst normal tatlı karbonhidratlar çok yemedim sorun yasayan oldumu aranizda
Benim yeğenim 3 hafta önden gidiyordu yengemin şekeri de yoktu sadece iri bir bebekti kafası falan büyüktühiçbir sorunu yoktu 4100 gram doğdu

Grubumuz peek sakin bugun yineee , nerdesiniz arkadaslaaaar hele sen nerdesin Meine Sterne akademik kariyerinde nerelere vardin
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

İşim çok ya, her gün bisey oluyo. Bu hafta beni bırakın, siz devam edin.

Eklentiler

• 1000040735.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben bugün dayak yemiş gibiyim bütün kemiklerim ağrıyor sanırsam üşütmüş olabilirim bilemiyorum uykum da çok var niye böyle oldum ki

Kızlar kıyafet hariç aldığımız şeyleri şöyle üstün körü bi paylaşsak mı ? Belki birbirimize fikir oluruz, merak ettiklerimizi sorar, unuttuklarımızı listeye ekler alırız falan ben aklıma gelen aldıklarımı yazayım..
Depend
Lansinoh göğüs ucu kremi
Gümüş kapak
lohusa pijama
Hastaneye giderken ve çıkışta giymeye eşofman takımı
Burun aspiratörü
Nexus ateş ölçer
Nem ölçer
Banyo termometresi
Ecowell şampuan ve losyon
Siveno, uni baby çamaşır deterjanı
Uni baby emzik biberon yıkama deterjanı
korbell çöp kovası
Weleda ve penaten pişik kremi
Bebek temizleme pamuğu
Molfix izotonik ıslak mendil
Lansinoh biberon
Avent emzik
Bebek tarağı
Bebek törpüsü
Organizer çanta(evde kullanılan)
Alt açma örtüsü
Gaz yastığı
Sleppy yeni doğan bebek bezi
Aldıklarımdan aklıma gelenler bunlar. Aklımdaki eksik kalanlar da; göğüs kalkanı, göğüs pompası, süt saklama poşeti, anne bebek çantası, emzirme atleti, reflü yatağı. Başka eklemek istedikleriniz var mı?

Valla hemen hemen ayni gorunuyor , ben kalkan almadim . Gogus pompasi giyilebilirlerden aldim ve mochi var . Sut saklama poseti de var marka hatirlamiyorumm indirimdeydi aldigimda Anne bebek cantasi lucina Oslo
Model aldim. Eskiden Junoymus adi .
Emzirme atleti bi beyaz bi siyah aldim Penti de indirim var. Yatak Yatas Juno aldim. Kuvetini de almistim. Nem olcer aldim xiaomilerden. Kamera bakiyorum motorola istiyorum ama asssiri pahali belki bebisten sonra alirim onu su an beklemede ben kasik biberon aldim . Ama biberon ihtiyac duyarsam Comotomo almak istiyorum henuz almadim ebe kasik biberon onerdi

Kamera trendyolda xiaomi modellerine de bakabilirsin bence. Komşum kedileri için almıştı bir buçuk senedir kullanıyor memnun

Ay evet lucina benim de favorilerimde bekliyor şuan, nasıl güzel mi?
Biberonda da comotomo biraz pahalıydı sanırım o yüzden bence de ihtiyaca göre doğumdan sonra almak daha mantıklı onu

Benim cahil kaynanam alışverişde yaptırmıyor bana eskiden gümüş kapakmı, süt sağma pompası, kamera, bilmem ne mi varmış, ne gerek varmış, oğlu da doluyor doluyor para tuzağı bunlar deyip geçiyor karşıma zaten sabırlı bir insandım hamilelikte sabır konusunda derviş boyutuna ulaştım artık, oturdum dışarıdan izliyorum, komedi filmi gibi. Gereksiz dedikleri her şeyi doğduktan sonra tıpış tıpış alacak dediğime gelecek de işte... bu erkekler neden böyle annelerinin akıllarıyla bitişik yaşıyorlar anlamıyorum valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…