Çok güzel eline sağlıkkÖrgü terapisiyle zaman aşşşırı hızlı geçiyo kızlar
Endişelenmeyin bebek hemşireleri doğumdan sonra ilk emzirmenizi vs birlikte yaptırıyor. Nasıl yapacağınızı anlatıyorevet. burası da 1 ay sonra yavas yavas baslar sanırım cok heyecanlı gercekten. ben ozellıkle dogum yapılan o ılk gece bebegı dırekt verıyolarmıs ya yanına ondan cok tırstım acıkcası. hıc bebek emzırme, bebek tutma vs hıc bısı bılmıyorum ızlemedım suana kadar. yapabılecek mıyım bılmıyorum
Cidden ama doğum yapınca insana içgüdüsel olarak bişeyler yükleniyor. Benim 2 kızım var. Bu 3cü gebeliğim. İlk doğumumda bile hastanede hemen kendi başıma emzirmeye alt değişmeye başlamış ve alışmıştımay annem diyor kim biliyordu öyle böyle yapıyorduk
Hayırlı sabahlarHayirli sabahlar kizceler nasilsiniz? Bir sualim sizlere. Dunden beri hissediyorum bunu. Karnimin cevresinde donup duran kalp atimi gibi birsey var ve suan bile var. Bebegimin tekmesi vs degil yani degisik birsey nedir sizce
Bu arada muhtemelen bebişinin hıçkırığı olabilir onu yazmayı unutmuşumHayirli sabahlar kizceler nasilsiniz? Bir sualim sizlere. Dunden beri hissediyorum bunu. Karnimin cevresinde donup duran kalp atimi gibi birsey var ve suan bile var. Bebegimin tekmesi vs degil yani degisik birsey nedir sizce
Yok kuzum hep farkli yerde mesela sagdaysa biraz sonra solda ortada asagi yukariHayırlı sabahlar
Dönüp duran derken hani bi olduğunda hep farklı yerde mi aynı bölgede mi oluyor
Alla alla çok ilginçYok kuzum hep farkli yerde mesela sagdaysa biraz sonra solda ortada asagi yukariboyle hehe
BRaxton mu bisi kasilmasi diyorlar ya rahimde o mu acaba diye dusundumde bilemedigim icin sizlere sordum hahah benim bebe hic hickirmadi sanirimAlla alla çok ilginçgenelde kalp atışı gibi olduğunda bebişin hıçkırığı oluyor ama o aynı yerde oluyor. Bilemedim ki şimdi bende
Yok kuzum kasılma öyle kalp atışı gibi olmaz kiBRaxton mu bisi kasilmasi diyorlar ya rahimde o mu acaba diye dusundumde bilemedigim icin sizlere sordum hahah benim bebe hic hickirmadi sanirim
Senin bebis nasil sen nasilsinYok kuzum kasılma öyle kalp atışı gibi olmaz ki
Bir günümüz iyi on günümüz hastalıklıçok şükür
he valla aynen birden komple evi alt üst yıkıyorum sonra birden ölü gibiBende oyleyim bi anda enerjim tavan 30 dk sonra pert skdnndnf
3 gündür pek iyi değilim yaa. Üşüttüm sanırım. Sırtıma belime kaburgalarıma ağrı giriyor ara ara. Bazen baya inletiyor ağrı. Parol içince biraz hafifliyordu. Dün biraz daha iyiyim derken bu seferde öğleden sonra 3 kere içim dışıma çıktı. Boğazım hala zehir gibi midem bu tuhafSenin bebis nasil sen nasilsin
Ne oluyor bizlere3 gündür pek iyi değilim yaa. Üşüttüm sanırım. Sırtıma belime kaburgalarıma ağrı giriyor ara ara. Bazen baya inletiyor ağrı. Parol içince biraz hafifliyordu. Dün biraz daha iyiyim derken bu seferde öğleden sonra 3 kere içim dışıma çıktı. Boğazım hala zehir gibi midem bu tuhafBebişim iyi ama çok şükür
26 sında doğumum olacak Allahın izniyle iple çekiyorum valla o günüNe oluyor bizleredikkat et gülüm ya
Kızlar kıyafet hariç aldığımız şeyleri şöyle üstün körü bi paylaşsak mı ? Belki birbirimize fikir oluruz, merak ettiklerimizi sorar, unuttuklarımızı listeye ekler alırız falanben aklıma gelen aldıklarımı yazayım..
Depend
Lansinoh göğüs ucu kremi
Gümüş kapak
lohusa pijama
Hastaneye giderken ve çıkışta giymeye eşofman takımı
Burun aspiratörü
Nexus ateş ölçer
Nem ölçer
Banyo termometresi
Ecowell şampuan ve losyon
Siveno, uni baby çamaşır deterjanı
Uni baby emzik biberon yıkama deterjanı
korbell çöp kovası
Weleda ve penaten pişik kremi
Bebek temizleme pamuğu
Molfix izotonik ıslak mendil
Lansinoh biberon
Avent emzik
Bebek tarağı
Bebek törpüsü
Organizer çanta(evde kullanılan)
Alt açma örtüsü
Gaz yastığı
Sleppy yeni doğan bebek bezi
Aldıklarımdan aklıma gelenler bunlar. Aklımdaki eksik kalanlar da; göğüs kalkanı, göğüs pompası, süt saklama poşeti, anne bebek çantası, emzirme atleti, reflü yatağı. Başka eklemek istedikleriniz var mı?
Ya su parol olmasa napariz bilmiyorum benimde disim sıkıntılı bi onu icince rahatliyorum.. gwcmis olsun kuzum cok dikkat et kendine3 gündür pek iyi değilim yaa. Üşüttüm sanırım. Sırtıma belime kaburgalarıma ağrı giriyor ara ara. Bazen baya inletiyor ağrı. Parol içince biraz hafifliyordu. Dün biraz daha iyiyim derken bu seferde öğleden sonra 3 kere içim dışıma çıktı. Boğazım hala zehir gibi midem bu tuhafBebişim iyi ama çok şükür
Çok teşekkür ederim kuzum sana da geçmiş olsunYa su parol olmasa napariz bilmiyorum benimde disim sıkıntılı bi onu icince rahatliyorum.. gwcmis olsun kuzum cok dikkat et kendine
Aaaa kaç haftalıksın kız sen26 sında doğumum olacak Allahın izniyle iple çekiyorum valla o günü
36+5 kuzum. Şubat ve mart grubundayım normalde. Burada da öyle sohbetlere katılıyorumAaaa kaç haftalıksın kız sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?