2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Endişelenmeyin bebek hemşireleri doğumdan sonra ilk emzirmenizi vs birlikte yaptırıyor. Nasıl yapacağınızı anlatıyor

Hayirli sabahlar kizceler nasilsiniz? Bir sualim sizlere. Dunden beri hissediyorum bunu. Karnimin cevresinde donup duran kalp atimi gibi birsey var ve suan bile var. Bebegimin tekmesi vs degil yani degisik birsey nedir sizce

Hayirli sabahlar kizceler nasilsiniz? Bir sualim sizlere. Dunden beri hissediyorum bunu. Karnimin cevresinde donup duran kalp atimi gibi birsey var ve suan bile var. Bebegimin tekmesi vs degil yani degisik birsey nedir sizce
Hayırlı sabahlar
Dönüp duran derken hani bi olduğunda hep farklı yerde mi aynı bölgede mi oluyor

Bu arada muhtemelen bebişinin hıçkırığı olabilir onu yazmayı unutmuşum

Hayırlı sabahlar
Dönüp duran derken hani bi olduğunda hep farklı yerde mi aynı bölgede mi oluyor
Yok kuzum hep farkli yerde mesela sagdaysa biraz sonra solda ortada asagi yukari boyle hehe

Alla alla çok ilginç genelde kalp atışı gibi olduğunda bebişin hıçkırığı oluyor ama o aynı yerde oluyor. Bilemedim ki şimdi bende
BRaxton mu bisi kasilmasi diyorlar ya rahimde o mu acaba diye dusundumde bilemedigim icin sizlere sordum hahah benim bebe hic hickirmadi sanirim

Senin bebis nasil sen nasilsin
3 gündür pek iyi değilim yaa. Üşüttüm sanırım. Sırtıma belime kaburgalarıma ağrı giriyor ara ara. Bazen baya inletiyor ağrı. Parol içince biraz hafifliyordu. Dün biraz daha iyiyim derken bu seferde öğleden sonra 3 kere içim dışıma çıktı. Boğazım hala zehir gibi midem bu tuhaf Bebişim iyi ama çok şükür

Ne oluyor bizlere dikkat et gülüm ya

Aaaa bu listede büyük eksik var. MÜSLİN

• Ben depend dışında gece ped'i de aldım.
  • İlk doğduğu andan itibaren bebişe gösterilmeye başlanacak siyah beyaz zeka kartlarından aldım.
  • Hışırtılı huşurtulu kitap aldım.
  • Ana kucağı aldım.
  • Maşrapası, yıkama küveti, bebek havlusu, süngeri var.
  • Hala bebeğe çarşaf almadım bu ara 1-2 tane almayı planlıyorum.
  • Bir de bebefon alayım mı almayım mı hala kararsızım.
  • Emzik için emzik askısı aldım.
  • Emzik için saklama kabı aldım.
  • Çıngırak oyuncak aldık çok ağladığında ilgisini çeksin diye.
  • Kaşık biberon aldım. (Bizim hastane normal biberonla verdirtmiyormuş mamayı falan da, kaşık biberon ya da şırınga ile)
  • Konak tarağı aldım sık dişli.
  • Konak tarağını alırken kargo bedava olsun diye parmağa takılan bebiş diş fırçası aldım minik.
  • Çok fazla salya akıttıkları için 4. aydan itibaren su geçirmez önlük aldım(sürekli kıyafet değiştirmemek için kolaylık dediler)
  • Yatağı için alez aldım. (Olası idrar sızıntıları için yatağı korusun)
  • Malum havalar hem serin hem de sıcaklaşmaya başlacak bir dönem olacak. Hazır fermuarlı kundak aldım ince.
  • Üstte dediğim gibi havalar soğuk da olabilir (iklim değişikliği) kalın battaniye kundak da aldım. Eğer soğuk olursa gece battaniye kundakta yatırcam.
  • Emzirme yastığım var.
  • Pudra kokulu çöp poşeti aldım.
  • Hava nemlendirici var.
  • Bebek arabası için sineklik aldım.
  • 20 tane ağız mendili aldım.(niyeyse arkadaşlarım hala az buluyo, en kötü kocamın atletlerinden keser mendil yaparım o an ihtiyaç olursa fghjkdfgh)
  • Sling var. Arkadaşım vermişti o hiç kullanmamış. Bakalım ben kullanır mıyım görcez.
  • Eşimin ısrarı ile 1 tane mama aldım. (Golden Goat)

Valla senin yazdıkların dışında aklıma gelenler bunlar sanki.

Ya su parol olmasa napariz bilmiyorum benimde disim sıkıntılı bi onu icince rahatliyorum.. gwcmis olsun kuzum cok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…