2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yeğenlerimi tek başıma kucağımda yıkıyordum ne cesaretse çoçikimi de öyle yapacağım dizlerime bir havlu atarım otururum tabureye eşim suyu döker ben çoçiki yıkarım
Citilemeye gececekmussun gibi hissettum bir an

Yaaa Meine Sterne kuyruk sokumunda agri olan sendin demii ? Benim gebelikten once de vardi ama son hafta sag tarafimda kalcanin baya bacagima dogru gidiyooo . Bir suru egzersiz denedim ama yok bana misin demiyor ilik duslar vs vs olmadiii. Tavsiyen var mii ? Diger arkadsslarimizdan da yasayan varsa bi el atin bana

Hayırlı olsun difembahyaa Allah sağlıklı, analı babalı büyütsün. Bebeğin de inşallah iyi olur her şey yoluna girer

Kizlar ben cok strestliyim.bebek yikama kuveti almadim daha herseyi aldim bi onu almadim ne alsam bana akil verirmisinz
Küvet için burda katlananlardan alanlar vardı ben almasaydım öyle alırdım kuzu sende ona bir bak istersen heryer küvet kız gözünü sevem bak şu doğum tarihin belirlendi anlıyorum seni gerildin az nefes al ver kuzum stres bebeğe zararlı olabiliyor. Sakin accuk hadi kuzum

Kızlar ben doğuma giriyorum dua edin
Bismillah Rabbim yardımcın olsun sağlıkla hayırla kolaylıkla inşaAllah kucağına almak nasip olsun mart ayı geldi coştuk hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Nolcak kız kullanırsın illaki niye boşuna olsun sen yine de bi araştır istersen
Canım sen o süt pompasını nasıl dezenfekte ettin yurtdısı sipariş etmiştim ben de aynısını senle

Valla strestten simdi surda dpgurcam ha cidden ama cok gerildim oyle boyle degil

Canım sen o süt pompasını nasıl dezenfekte ettin yurtdısı sipariş etmiştim ben de aynısını senle
Ben strelizasyon makinası almaya karar Vermiştim kuzum arkadaşım hediye edecek inşaAllah ama buharlılar önerilmiyordu şunu alacaktım öneri yapayım inşaAllah. Bu marka ozon ile temizliyormuş. Sadece bu ürünleri üretiyor daha başka ürünleri de var. Buhar kurutulmazsa çok sağlıklı olmuyormuş falan bir sürü araştırdım. Tavsiye edebilirim pompada elektrikli ama bu makinede sterilize edebiliyorsun.

Eklentiler

• bf47f604-d58a-4798-860a-593d5571c8bc.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…