Ben yeğenlerimi tek başıma kucağımda yıkıyordum ne cesaretse çoçikimi de öyle yapacağım dizlerime bir havlu atarım otururum tabureye eşim suyu döker ben çoçiki yıkarım
Yaaa Meine Sterne
kuyruk sokumunda agri olan sendin demii ? Benim gebelikten once de vardi ama son hafta sag tarafimda kalcanin baya bacagima dogru gidiyooo . Bir suru egzersiz denedim ama yok bana misin demiyor ilik duslar vs vs olmadiii. Tavsiyen var mii ? Diger arkadsslarimizdan da yasayan varsa bi el atin bana
Kızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Küvet için burda katlananlardan alanlar vardı ben almasaydım öyle alırdım kuzu sende ona bir bak istersen heryer küvet kız gözünü sevem bak şu doğum tarihin belirlendi anlıyorum seni gerildin az nefes al ver kuzum stres bebeğe zararlı olabiliyor. Sakin accuk hadi kuzum
Bismillah Rabbim yardımcın olsun sağlıkla hayırla kolaylıkla inşaAllah kucağına almak nasip olsun mart ayı geldi coştuk hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz
Küvet için burda katlananlardan alanlar vardı ben almasaydım öyle alırdım kuzu sende ona bir bak istersen heryer küvet kız gözünü sevem bak şu doğum tarihin belirlendi anlıyorum seni gerildin az nefes al ver kuzum stres bebeğe zararlı olabiliyor. Sakin accuk hadi kuzum
Ben strelizasyon makinası almaya karar Vermiştim kuzum arkadaşım hediye edecek inşaAllah ama buharlılar önerilmiyordu şunu alacaktım öneri yapayım inşaAllah. Bu marka ozon ile temizliyormuş. Sadece bu ürünleri üretiyor daha başka ürünleri de var. Buhar kurutulmazsa çok sağlıklı olmuyormuş falan bir sürü araştırdım. Tavsiye edebilirim pompada elektrikli ama bu makinede sterilize edebiliyorsun.